Látványos felújítási megoldás, hogy konyhája szebb, tetszetősebb legyen!

Konyha és konyha között óriási különbségek lehetnek, mert vannak amerikai konyhák, külön helyiségben lévő, ajtóval leválasztott ablakos, netán ablaktalan konyhák is. Egy dolog közös ezekben a konyhákban, bármilyen típusról is legyen szó, hogy a konyhapult és csempe – és természetesen a fugázó anyag – számos szennyeződési forrásnak van kitéve.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Gondoljunk csak a kiömlő kávéra, vagy a kifröccsenő zsírfoltokra, amelyek elszínezik a fugázó anyagot, ami persze rontja a felület összhatását is. Sokszor nem marad más hátra, mint az, hogy ezeket a nemkívánatos foltokat agresszív, az egészségre és a környezetünkre ártalmas, maró hatású tisztítószerekkel kell a fugákról eltávolítanunk.

Azonban a vegyszeres tisztítás sokszor tönkreteszi a burkolatot és a hagyományos fugázót, amely nemcsak ragyogásából veszíthet, hanem a csempe is megsérülhet.

Fotó: MapeiHungary Youtube

Ahhoz, hogy ezt elkerülhesse a Mapei megalkotta a saválló fugázóját, a Kerapoxy CQ-t, mely kiválóan alkalmas a szennyeződéseknek kitett konyhapult kerámiaburkolatainak, valamint víznek kitett helyeken, mint például mosogató mögötti csempefal burkolatának fugázására.

A fugázó habarcs kitűnő vegyszerállósággal rendelkezik, könnyű tisztítani és tisztántartani, ezáltal nagymértékű higiéniát garantál, valamint nem engedi át a nedvességet, így megakadályozza a gombák és a mohák megtelepedését is.

Ha gyönyörű szép, foltmentes fugázó anyagot szeretne álmai konyhájába kiválasztott csempéhez, akkor válassza a Kerapoxy CQ fugázót, amely 21 gyönyörű színben kapható, így biztosan megtalálja a burkolathoz legjobban passzoló árnyalatot.

Konyhája burkolata megérdemli a legjobb kezelést, a legmagasabb színvonalú anyagokat, hogy minél tovább megőrizze eredeti szépségét. Ha mindez szakszerűen és minőségi Mapei segédanyagokkal készül, akkor hosszú-hosszú évekig lesz otthona ékessége, és biztos pont az életében.

Ha éppen most tervezési fázisban van otthona felújítását illetően, akkor nagyon jó, ha tudja, hogy a burkolat gondos kiválasztása mellett pontosan ugyanolyan fontos, hogy milyen fugázóanyagot használ hozzá.

Otthona harmonikus és hosszan tartó szépségéhez nagyban hozzájárul a megfelelő fugázó, mely egyben burkolata dísze is.

Ha bizonytalan, hogy…

  • mit használjon a párás, nedves fürdőszobában,
  • mit a konyhában, ahol nem ritka a kifröccsenő étel nyoma a burkolaton,
  • mit a teraszon, ahol óriási hőmérséklet különbségek is adódhatnak,

és otthona egyéb helyiségeiben, mint például a nappaliban, akkor látogassa meg a www.fugazoanyag.hu oldalt, ahol minden kérdésére választ kaphat, sőt, lakásfelújítóknak szóló ingyenes kiadványokat is letölthet.

Gond- és reklamációmentes felújítást kívánunk!

Mapei – Már elsőre véglegesen

2021. április 14.

Ez hiányzik ahhoz, hogy tökéletes otthonod legyen!

Mitől lesz egy otthon tökéletes? Ez talán mindenkinek mást jelent, hiszen mindannyiunk ízlése eltér. És ez így is van jól. Akadnak azonban bizonyos pontok, kitételek, amelyeknek...

2021. április 09.

Erdei idill modern stílusban – csodálatos ez a kaliforniai faház!

Néha az ember szívesen elvonulna kicsit a városból. Kimenekülne a természetbe, a fák, növények, állatok közé, sétálna a madárcsicsergésben, élvezné a friss levegőt. Így volt...

2021. március 11.

A tiszta és stílusos konyha titka egyszerűbb, mint gondolnád!

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a konyha takarítása a legtöbbször nehéz, idegőrlő folyamat, amire csak nehezen szánja rá magát az ember. A főzés, ételkészítés során...