Közös fürdőzés? Tegye kényelmesebbé középlefolyós káddal

Hihetetlen, de nem kell kompromisszumot kötni akkor sem, amikor nem egyedül használja valaki a fürdőkádat. A tesós fürdések egyik nagy sarokpontja, hogy ki üljön a „lefolyó dugónál”? Vagyis kié legyen a kényelmetlenebb hely.

A cikket szerkesztette: M-ACRYL

M-ACRYL – Élményfürdő mindennap!

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat
neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját.

Hosszú út vezetett idáig!

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat hoztunk létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
M-ACRYL

Általában a kádaknál a láb felőli oldalon elhelyezett kádlefolyóval addig nincs gond, amíg nem akarunk megfordulni, vagy kettesben fürödni. A mai tágas kádakkal azonban hosszas relaxálásra és közös lubickolásra készülünk. Jó hír, hogy egy kompromisszummal és vitalehetőséggel kevesebbel kell szembenézni, ha középlefolyós kádat választunk.

A középlefolyós kád mindenkinek ideális 

A kisgyerekes családokban a közös lubickolás a nap egyik fénypontja. Csakúgy, mint a pároknak a romantikus, kettesben töltött gyertyafényes kádfürdő. A középen elhelyezett lefolyó (és túlfolyó) lehetővé teszi, hogy a fürdőzést mindenki zavartalanul élvezhesse. A lefolyó szinte észrevétlen marad, hiszen a fürdőzők szempontjából semleges helyre kerül.

Típusváltozatok igényekhez igazítva

Ráadásul ma már olyan nagy a felhozatal ezekből a változatokból is, hogy biztos, hogy megtaláljuk azt a változatot, amely igazán passzol álmaink fürdőszobájába. A modellek között találunk olyat, amely kimondottan kényelmes és jó választás akkor, ha kisgyermekek vanna a családban. Az „Amanda” modell széles pereme biztonságosabbá teszi a be- és kiszállást, így a gyermekek mellett az idősebbek is szívesen döntenek e mellett a típus mellett.

A „Sabina” inkább az eleganciát testesíti meg, ráadásul a slim változat különösen nyerő, ha a legújabb trendeket a keskeny peremet is követjük.

A„Helena” pedig olyan modell, amelyek párok szeretnek választani, mert a nagyobb méreteiben a két felnőtt is elfér benne, így a relaxálás igazán különleges élmény lehet.

A „Noé” legnagyobb előnye, hogy tágas és ultramély, így akár egy kisebb óceánt teremthetünk a fürdőszobába. Nem csak méretben, hanem formában is sok variációs lehetőség áll rendelkezésre.

„Relax” sarokba is és egyenes falra is jól passzol, ráadásul 3 oldalról is előlapozható.

Extra megoldások: wellness a fürdőben

A legextrább típusok pedig kimondottan a tágas fürdőszobába passzolnak, azonban tulajdonságaiban már nagyban hasonlítanak egy jakuzzihoz. Több változathoz is kérhető két oldalra is fejpárna, így az igazi, romantikus, ráérős fürdőzésekhez minden adott. A különleges forma és kialakítás mellett nem kérdés többé, hogy a wellness is fürdőszobánkba költözhet.

2023. május 26.

Így kerülheted el az egyik legidegesítőbb fürdőszobai hibát!

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége. Gondoljunk csak bele, minden napunk itt indul, és az esetek többségében a fürdő az utolsó helyiség, amelyet meglátogatunk, mielőtt...

2023. május 19.

Ez most a legmenőbb fürdőszobai trend!

A fürdőszobatrendek – a többi lakberendezési trendhez hasonlóan – folyton változnak, azonban időnként akad egy-egy újdonság, ami nemcsak egy-két évig uralja az eladási listákat, de...

2023. május 12.

5 kád, ami újradefiniálja a fürdés élményét

Mindenkinek más igényei vannak. Akadnak köztünk koránkelők és éjjeli baglyok, kávézók és teázók, nyugodtak és adrenalinfüggők – tusolók és kádrajongók. Mindannyiunknak mást...