Közös fürdőzés? Tegye kényelmesebbé középlefolyós káddal

Hihetetlen, de nem kell kompromisszumot kötni akkor sem, amikor nem egyedül használja valaki a fürdőkádat. A tesós fürdések egyik nagy sarokpontja, hogy ki üljön a „lefolyó dugónál”? Vagyis kié legyen a kényelmetlenebb hely.

A cikket szerkesztette: M-ACRYL

M-ACRYL – Élményfürdő mindennap!

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat
neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját.

Hosszú út vezetett idáig!

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat hoztunk létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

M-ACRYL

Általában a kádaknál a láb felőli oldalon elhelyezett kádlefolyóval addig nincs gond, amíg nem akarunk megfordulni, vagy kettesben fürödni. A mai tágas kádakkal azonban hosszas relaxálásra és közös lubickolásra készülünk. Jó hír, hogy egy kompromisszummal és vitalehetőséggel kevesebbel kell szembenézni, ha középlefolyós kádat választunk.

A középlefolyós kád mindenkinek ideális 

A kisgyerekes családokban a közös lubickolás a nap egyik fénypontja. Csakúgy, mint a pároknak a romantikus, kettesben töltött gyertyafényes kádfürdő. A középen elhelyezett lefolyó (és túlfolyó) lehetővé teszi, hogy a fürdőzést mindenki zavartalanul élvezhesse. A lefolyó szinte észrevétlen marad, hiszen a fürdőzők szempontjából semleges helyre kerül.

Típusváltozatok igényekhez igazítva

Ráadásul ma már olyan nagy a felhozatal ezekből a változatokból is, hogy biztos, hogy megtaláljuk azt a változatot, amely igazán passzol álmaink fürdőszobájába. A modellek között találunk olyat, amely kimondottan kényelmes és jó választás akkor, ha kisgyermekek vanna a családban. Az „Amanda” modell széles pereme biztonságosabbá teszi a be- és kiszállást, így a gyermekek mellett az idősebbek is szívesen döntenek e mellett a típus mellett.

A „Sabina” inkább az eleganciát testesíti meg, ráadásul a slim változat különösen nyerő, ha a legújabb trendeket a keskeny peremet is követjük.

A„Helena” pedig olyan modell, amelyek párok szeretnek választani, mert a nagyobb méreteiben a két felnőtt is elfér benne, így a relaxálás igazán különleges élmény lehet.

A „Noé” legnagyobb előnye, hogy tágas és ultramély, így akár egy kisebb óceánt teremthetünk a fürdőszobába. Nem csak méretben, hanem formában is sok variációs lehetőség áll rendelkezésre.

„Relax” sarokba is és egyenes falra is jól passzol, ráadásul 3 oldalról is előlapozható.

Extra megoldások: wellness a fürdőben

A legextrább típusok pedig kimondottan a tágas fürdőszobába passzolnak, azonban tulajdonságaiban már nagyban hasonlítanak egy jakuzzihoz. Több változathoz is kérhető két oldalra is fejpárna, így az igazi, romantikus, ráérős fürdőzésekhez minden adott. A különleges forma és kialakítás mellett nem kérdés többé, hogy a wellness is fürdőszobánkba költözhet.

2020. november 20.

Ez a modern megoldás új szintre emeli fürdőszobádat!

A tökéletes fürdőszoba legfőbb ismérve a kényelem. Ez az a helyiség, amit napi szinten többször is használunk – itt indítjuk és zárjuk napunkat. A fürdőszoba a felfrissülés...

2020. november 20.

Imádni fogod ezt az idilli rusztikus sorházat London belvárosának közepén!

London furcsa hely. A hangulatos, klasszikus macskaköves utcákat éppúgy megtaláljuk a hatalmas városban, mint a személytelen csupaüveg irodaházakkal telezsúfolt betondzsungeleket. Az angol...

2020. szeptember 15.

Két helyiség, amit ősszel különösen megéri felújítanod!

Bár az időjárás még nem ezt mutatja, beköszöntött az ősz. Sokan nem szeretik az évszakot, pedig tökéletes alkalmat nyújt, hogy kicsit befelé forduljunk, törődjünk szeretteinkkel és...