Közös fürdőzés? Tegye kényelmesebbé középlefolyós káddal

Hihetetlen, de nem kell kompromisszumot kötni akkor sem, amikor nem egyedül használja valaki a fürdőkádat. A tesós fürdések egyik nagy sarokpontja, hogy ki üljön a „lefolyó dugónál”? Vagyis kié legyen a kényelmetlenebb hely.

A cikket szerkesztette: M-ACRYL

M-ACRYL – Élményfürdő mindennap!

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat
neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját.

Hosszú út vezetett idáig!

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat hoztunk létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
M-ACRYL

Általában a kádaknál a láb felőli oldalon elhelyezett kádlefolyóval addig nincs gond, amíg nem akarunk megfordulni, vagy kettesben fürödni. A mai tágas kádakkal azonban hosszas relaxálásra és közös lubickolásra készülünk. Jó hír, hogy egy kompromisszummal és vitalehetőséggel kevesebbel kell szembenézni, ha középlefolyós kádat választunk.

A középlefolyós kád mindenkinek ideális 

A kisgyerekes családokban a közös lubickolás a nap egyik fénypontja. Csakúgy, mint a pároknak a romantikus, kettesben töltött gyertyafényes kádfürdő. A középen elhelyezett lefolyó (és túlfolyó) lehetővé teszi, hogy a fürdőzést mindenki zavartalanul élvezhesse. A lefolyó szinte észrevétlen marad, hiszen a fürdőzők szempontjából semleges helyre kerül.

Típusváltozatok igényekhez igazítva

Ráadásul ma már olyan nagy a felhozatal ezekből a változatokból is, hogy biztos, hogy megtaláljuk azt a változatot, amely igazán passzol álmaink fürdőszobájába. A modellek között találunk olyat, amely kimondottan kényelmes és jó választás akkor, ha kisgyermekek vanna a családban. Az „Amanda” modell széles pereme biztonságosabbá teszi a be- és kiszállást, így a gyermekek mellett az idősebbek is szívesen döntenek e mellett a típus mellett.

A „Sabina” inkább az eleganciát testesíti meg, ráadásul a slim változat különösen nyerő, ha a legújabb trendeket a keskeny peremet is követjük.

A„Helena” pedig olyan modell, amelyek párok szeretnek választani, mert a nagyobb méreteiben a két felnőtt is elfér benne, így a relaxálás igazán különleges élmény lehet.

A „Noé” legnagyobb előnye, hogy tágas és ultramély, így akár egy kisebb óceánt teremthetünk a fürdőszobába. Nem csak méretben, hanem formában is sok variációs lehetőség áll rendelkezésre.

„Relax” sarokba is és egyenes falra is jól passzol, ráadásul 3 oldalról is előlapozható.

Extra megoldások: wellness a fürdőben

A legextrább típusok pedig kimondottan a tágas fürdőszobába passzolnak, azonban tulajdonságaiban már nagyban hasonlítanak egy jakuzzihoz. Több változathoz is kérhető két oldalra is fejpárna, így az igazi, romantikus, ráérős fürdőzésekhez minden adott. A különleges forma és kialakítás mellett nem kérdés többé, hogy a wellness is fürdőszobánkba költözhet.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...