SIKERES WHIRLPOOL ÉS MARIE CLAIRE EGYÜTTMŰKÖDÉS A DESIGN JEGYÉBEN

A Whirlpool első alkalommal vett részt kiállítóként a Marie Claire Fashion Days-en és támogatta a magyar designereket divatbemutatójával, egyedi tervezésű standjával és mutatta be Supreme Care mosógép és szárítógép termékcsaládját. A divatbemutatót Juhász Luca stylist álmodta meg, a Whirlpool standot Mészáros András tervezte, a helyszínen Lázár Chef, a Whirlpool szakácsa várta különleges design ételkóstolóval az érdeklődőket.

2016. november 16., Budapest A Whirlpool a világ egyik vezető háztartásigép gyártójaés forgalmazója, látványos divatbemutatóval, finom design falatokkal és egyedi tervezésű standdal mutatta be új Supereme Care mosógépeit és szárítógépeit a 2016. november 11-13 között megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days-en, Budapesten.


Fotók: Földi Réka

 

A divatbemutató koncepciója:

„A divatbemutatón, melyet Juhász Luca a Cosmopolitan magazin stylistja álmodott meg Cseh Zsuzsi Show koordinátor közreműködésével, egy kifinomult nő, a Whirlpool istennő egy napját mutatják be a modellek, a reggeli öltözettől kezdve a délutáni viseleteken át a koktél- és estélyi ruhákig. A minőség megjelenik mind anyaghasználatban – sok hernyóselyem, gyapjú, kasmír, csipke ruhadarab jelenik meg a kifutón- , mind a színekben és szabásvonalakban.

Fotó: Földi Réka

A bemutató első részében felvonuló ruhák letisztult vonalvezetésű, eleganciát sugárzó ruhadarabok, a délutáni szettekben egy-két most divatos fazon is megjelenik, pl. a bomber dzseki. Az egész bemutatóra a finom, pasztell színek a leginkább jellemzőek, amit arannyal és pezsgő színnel egészítettek ki a stylistok.

Fotó: Földi Réka

Az alkalmi és esti, selyem csipke és nagyon finom tüll ruhák Sármán Nóra tervezése, a záró ruhadarab, egy Peter Merö által tervezett gyönyörű estélyi ruha. A ruhák mindegyike a Whirlpool 6. érzék istennőt jelenítik meg.

Fotó: Földi Réka

A bemutatóban megjelennek még más hazai tervezők ruhái és kiegészítői is, pl. Megla Rózsa a Navona Fashion tervezője, Siető Linda egy táskája, Páncsity Kata a Pakamé tervezője, Fink Evelin az Evelin Fink márka tervezője, megjelennek a fast fashion márkák is, mint az F&F és H&M valamint a VAN GRAF új kollekciójából is láthatóak darabok” – foglalta össze a Whirlpool divatbemutatójának koncepcióját Kustra-Zsátos Éva a Whirlpool marketing és brand menedzsere.


Fotók: Földi Réka

 

Hogyan kapcsolódik össze a divat a Whirlpool mosógépeivel és szárítógépeivel?

„Készülékeink több szempontból is összefonódnak a divattal: egyrészt funkciójukat és programjaikat tekintve, másrészt design odalról. Nem mindegy, hogy ruháinkat hogyan és milyen gépben mossuk. Minden nőnek az a célja, hogy ruháit hosszú ideig hordani tudja, különösen igaz ez a minőségi vagy egyedi ruhadarabokra, melyek különleges bánásmódot igényelnek.

Ehhez érdemes olyan mosógépet és szárítógépet használni, amely a különböző anyagtípusok szerinti Soft Move dobmozgásnak köszönhetően minden ruhanemű számára tökéletes gondoskodást nyújt, valamint olyan 6. érzék Color programokkal rendelkezik, melyek színek szerint összeválogatott mosáshoz találtak ki. A Whirlpool ezért fejlesztette ki legújabb Supreme Care termékcsaládját, a különleges gondoskodást kínáló mosógépeit és szárítógépeit valamint az egy készülékben megtalálható Whirlpool mosó-szárítókat, melyek két funkciót ötvöznek egyetlen készülékben. A megbízható teljesítmény mellett elengedhetetlen az elegáns design is. A Supereme Care mosógépek és szárítógépek ötvözik a újfajta stílust a prémium kategóriás minőséggel.” – nyilatkozta Kovács Kata, a Whirlpool Magyarország Kft. Trade marketing menedzsere.

Mosás és szárítás ihlette kreatív megjelenés

A Whirlpool helyszíni megjelenésében is törekedett a harmóniára, így a standot is a divat és mosás összekötése ihlette, melyet a gépekből kiszálló szürreális 7 m hosszú áttetsző ruhák installálásával, illetve a legújabb technológiák által elérhető kényelmi fokozat a központjában elhelyezett luxus VITRA lounge pozícióval érzékeltette Mészáros András (Project Ma) belsőépítész-építész szakember. András több évre visszamenő refernciákkal rendelkezik a Whirlpool standtervezésekkel kapcsolatban, mindig egyedi és az aktuális helyre és igényre szabott, a kiállítás témáját maximálisan figyelembe vevő tervekkel készül a közös munkára a Whirlpool-lal. Portfóliója széleskörű, ezek közül csak egy a kiállítások installálása. Számos munkájával sikerült a legszebb stand különdíjat is elnyerni kiállításokon. Legutóbb a 2015-ben a Construmán.


A helyszínen gyönyörű 6. érzék ékszergombbal ellátott króm ajtós Supreme Care mosógép és szárítógép pár (FSCR 90430, HSCX 90432) került kiállításra egymáshoz design-ban és kinézetben egyforma tökéletesen illeszkedő kombinációként, valamint az új fekete ajtós 12 kg mosási kapacitású Supreme Care mosógép (FSCR 12440), mely érintőgombos kijelzője mellett már wifi-s kapcsolódásra is képes, valamit Whirlpool mosó-szárítógép termékcsalád egy tagja (WWDC 9614), mely egyetlen készülékben összegzi a mosás és szárítás funkciókat.Fotók: Mészáros András – Project Ma

 

Design falatok és nyereményjáték  a Marie Claire Fashion Days Whirlpool standján

A rendezvény megkoronázásaként és igazán összeillő kapocsként a divattal, A Whirlpool séfje, Lázár Chef design falatkákkal készült a rendezvényre, melyet a helyszínen meg is kóstolhattak az érdeklődők.  A Whirlpool Standnál magukról „selfie”-t készítők között pedig kisorsolásra kerül egy Supreme Care mosógép vagy szárítógép. A nyertes illetve promócióról szóló további információ itt található. (www.whirlpool.huwww.regisztracio.whirlpool.hu )

2021. június 09.

Felújítasz vagy építkezel? Enélkül nem érdemes!

Kihívás. Az otthontervezést ez a szó jellemzi a legjobban. Mindegy, hogy kis lakásunk, vagy többgenerációs családi házunk van – a tökéletes otthon megtervezése próbára teszi az...

2021. június 03.

Így lesz templomból lenyűgöző lakóház!

Mindig érdemes otthonátalakításokat nézegetni: hihetetlen látni, ahogy a tulajok és a tervezők meglátják az unalmas vagy épp lepusztult épületben a potenciált, és a lehető legtöbbet...

2021. május 31.

Enélkül lehetetlen az otthonteremtés

Nagy fába vágja magát, aki új otthont tervez. Legyen szó családi házról vagy kis lakásról, egy kényelmes, funkcionális, stílusos és biztonságos fészket kell kialakítanunk, ahol...