RAVAK fürdőszobai tárolók – Designba burkolt praktikum

Az ideális fürdőszobabútorokat az időtálló design, az esztétikus felépítés és a praktikus tárolási funkciók mesterhármasa határozza meg. A RAVAK e szempontok mentén tervezett fürdőszobai tárolóit ezúttal azoknak ajánljuk, akik fürdőjük berendezéséhez extra tárolóhellyel rendelkező bútorokat keresnek.

Ha a pörgős őszi hétköznapokat egy jó kávéval, és nem hajnali kapkodással szeretné indítani a fürdőszobában, akkor érdemes már most beruháznia egy-egy örök darab fürdőszobabútorba, mellyel nem csak a fürdő hangulatát dobhatja fel. Ha Ön is kereste már percekig a borotváját vagy a kedvenc testápolóját, akkor itt az ideje, hogy végre élvezze a RAVAK fürdőszobabútorok praktikus, jól strukturált és kiadós tárolóhelyeit, a fiókok és polcok nyújtotta optimális rakodófelületeket. Spóroljon időt és energiát, miközben az időtlen bútordesign kényezteti a szépérzékét!

Fürdőszobabútorok a RAVAK-tól

Legyen szó szokatlanul játékos vagy klasszikusan elegáns kiegészítőkről, a RAVAK fürdőszobabútorok a mestermunka legjavát képviselik. Olyan szakértők kezei alól kerülnek fürdőszobájába, akik a felhasznált, nemes anyagot a fürdőszobai körülményekhez tökéletes idomuló darabokká formálják. A bútorok a mindennapok során örömteli használatot biztosítanak a fürdőben, ahová már összeszerelt, az utolsó milliméterig pontosan illeszkedő állapotban kerülnek. Miért érdemes ezenfelül a RAVAK termékkínálatából választania?

  • A fürdőszobabútorok impregnált bútorlappal rendelkeznek, amelynek alapanyagát Európa vezető bútorlap gyártói szolgáltatják. A lapok az impregnálás, az AMT technológia (Anti Moisture Treatment) miatt védettek a nedvesség ellen.
  • A RAVAK 5 éves garanciát biztosít bútoraira, melyeket
  • Egységes, koncepcióhoz illeszkedő design,
  • Változatos méretek jellemeznek, hogy a kis- és nagy fürdőszobával rendelkezők is megtalálják a legideálisabb megoldásokat.
  • A bútorok – még a legkisebbek is – a fiókok tagolásának, a szekrényajtók kiképzésének köszönhetően jól pakolható, praktikus alapdarabok.

Ha az átlagos kiterjedésű rakodófelületeken kívül extra tárolóhelyre vágyik, érdemes megtekintenie a következő termékeket, amelyek megadhatják Önnek, amire szüksége van.

Ring fürdőszobabútorok

A mosdó alá helyezhető SD Ring szekrény függőleges felosztása miatt kétszer annyi tárolóhelyet nyújt, mint az átlagos fürdőszobabútorok. Kihúzható szervezőjével ideális a kisebb kozmetikumok, pipereszerek részére, így sem a tárgyak, sem Ön nem fog elveszni a káoszban.

Az SB Ring osztott faliszekrénnyel a konyhai hűtőszekrény strukturáltságát élvezheti a fürdőben. A polcok és az ajtóra szerelt tárolóegységek megkönnyítik a rendszerezést.


Clear fürdőszobabútorok

A sötét dió színű fürdőszobabútorok egyszerre sugallanak luxust és hétköznapi kényelmet. A mosdó alatti SD Clear fiókos szekrény például kihúzható szervezővel, belső polccal rendelkezik, amely ideális, magas palackok és flakonok elhelyezésére.


Az SB Clear magas osztott faliszekrénye pedig üveg polcokkal és fiókokkal felszerelt, hogy ebben az esetben se okozzon nehézséget a pakolás.


Classic fürdőszobabútorok

A Classic kézmosó alá áttekinthetően elrendezhetők a tisztítószerek, WC-papír és egyéb kellékek. Ebben különösen nagy segítség az SD Classic szekrény, amelynek polcaira kényelmes pakolni. A koncepcióba tartozó SD Classic II – szekrény két fiókkal vagy egy nagy fiókkal elérhető, amelynek kiterjedt rakodórésze van. A szekrényt a Classic 600, 700 vagy 800 mosdó alá javasoljuk.

Chrome fürdőszobabútorok

A Chrome fürdőszobabútorok nem csak optikailag mutatják nagyobbnak a teret, hanem mély fiókkiképzéssel rendelkeznek. A Chrome 1200 duplamosdó alá való SD Chrome szekrényben minden pipereszer elfér, amire csak szükség lehet. Az SB Chrome magas faliszekrény három üvegpolca is jó szolgálatot tehet.

Ha szeretne további, személyreszabott tanácsot kérni a bútorvásárlással kapcsolatban, a RAVAK szakértői az info@ravak.hu e-mail címen várják kérdéseit.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...