Kortárs, egyedi kandalló dizájnt szeretne? 

Legyen eredeti, válasszon high-tech minőségű járólapot, kerámia parkettát! Az épített, egyedileg megtervezett kandalló sok családiház tulajdonos álma, azonban sokan nehezen tudják elképzelni, hogyan illeszthetnék be stílusban, látványban is kellemesen otthonukba. A kortárs hidegburkolatokkal, különleges technológiával kialakított kövekkel és kerámia lapokkal azonban nem csak a fürdőszoba vagy a nappali burkolására érdemes gondolni: magas hőálló tulajdonságai és kortárs esztétikai minősége révén akár a kandalló kialakítására is tökéletes. Tekintse meg az alábbi összeállítást, gyűjtsön eredeti inspirációkat az egyedi kandalló kialakításához, burkolásához! 

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

(Fotó: Porcelanosa)

A hideg téli estéken, pláne az ünnepek közeledtével talán még inkább vágyunk a hangulatos, otthonos melegséget adó tűz látványára, melyet egy szép kandalló tökéletesen megtestesíthet számunkra. 

Persze, az egyedileg megtervezett és épített kandalló azért nem egyszerű, számos utánajárást és engedélyeztetési folyamatot megkíván, és szakmailag mindenképpen egy hozzáértő, kifejezetten kandalló építésre szakosodott cég szakembere tud nekünk ebben segíteni – azonban a design és a beépítés tekintetében a kortárs burkolatgyártók is számos egyedi, kiváló alternatívát, remek tippet nyújthatnak. 

A kandallók legújabb trendjeivel Ön is modern tereket, mégis otthonos melegséget varázsolhat környezetébe.  

Ideje, hogy a kő és kerámia parketta végre túllépjen a hagyományos funkciókon – pl. fürdőszoba csempe vagy nappali-étkező terében lerakott járólap – és végre olyan változatossággal, olyan egyedi felhasználással kezeljük, mint amilyet valójában megérdemel!

Az egyre nagyobb funkcionalitást és egyre komolyabb műszaki teljesítményt igénylő beltéri enteriőrökben bizony egy szép kerámia járólap akár önmagában is képes alakítani a trendeket, az otthonunkban elképzelt és megálmodott dizájnt. 

Fotó: Porcelanosa

A PORCELANOSA Csoport nyolc cége számos különböző, egyedi tervezésű, változatos kollekcióban kínálja számunkra a padlóburkolatok és a falburkolatok legújabb fejlesztéseit.

Mára már a téli hónapokban otthonainkba kerülő kandallókat afféle egyedi művészeti és építészeti tárgynak, alkotásnak tekinthetjük, melyet elképesztően változatosan variálhatunk, egyedi, személyes elképzelésünk, stílusunk szerint szinte bárhogyan – ezzel is új funkciót, új felhasználói élményt hozva életterünkbe. 

A PORCELANOSA Csoport padlóburkolataiban és falburkolataiban felhasznált anyagok nemcsak magas minőségűek és egyedülálló felületkezelésűek, de dizájn és esztétikai értelemben is művészi kidolgozással, összhatással ajándékoznak meg bennünket. Emellett ezek a termékek képesek ellenállni a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak, miközben változatlanok maradnak az idő múlásával. 

Nézzük, milyen alternatívákat ajánlanak számunkra, ha egy szép nappali enteriőrről, s benne egy szép kandallóról van szó!

Gondolkodjon szerves kövekben, természetes kandalló megoldásokban az L’Antic Colonial termékeivel!

A L’Antic Colonial által bemutatott természetes kőfal burkolatokat kiemelkedő szilárdság jellemzi. Egyik darabja, az Airslate, egy olyan természetes kőből készült lap, amely az anyag rugalmasságának köszönhetően sokoldalúan felhasználható, és vizuálisan is kiválóan alkalmazható az épített kandallók falaihoz.

A kollekció alapjául szolgáló természetes kő mondhatni, a legrégebbi építőanyag, amelyet az emberiség ismert és használt immár évezredek óta, építéshez és díszítéshez.

Fotó: Porcelanosa

Kiváló keménység és ellenálló képesség jellemzi a PORCELANOSA L’Antic Colonial egyedi, valódi kőzetekből kivont majd megmunkált darabjait, ahol a terméskövek lehető legtermészetesebb formáját őrzik meg, hogy azok a lehető legeredetibb állapotukban kerüljenek hozzánk, végfelhasználókhoz, hogy majd minél többféle formában, színben, funkcióban alkalmazhassuk azokat a lehető legszélesebb körben, hogy akár padlóburkolat, falburkolat, konyhai munkalap, épített kád, zuhanykabin vagy mosdópult, vagy éppen egy szép, modern kandalló is készülhessen belőlük.

A lehető legjobb eredményre törekedve az L’Antic Colonial termékeknél egy speciális kezelést fejlesztettek ki a gyártók a természetes anyag védelmére. A Bioprot egy olyan innovatív nanotechnológiai kezelés, amelyet kifejezetten kövekre alkalmaznak, hogy azok antibakteriális tulajdonságokkal, higiénikus és biztonságos bevonattal kerüljenek otthonainkba, háztartásainkba. 

Szerető, meleg hangulatú kandallóra vágyik otthonában? 

Akkor a természetes fának a lehető legjobb hasonmásával, a PAR-KER kerámiaparkettával érdemes megtervezni a kandalló környezetét!

A fa melegsége és a csempe magas ellenállása ötvöződik ugyanis a gyönyörű PAR-KER kollekcióban, melyből ezúttal most a Porcelanosa gyártó Delaware Nogal sorozatát mutatjuk be. Ennek a termékcsaládnak két legfőbb tulajdonsága: a természetes fa felület látványa és a kerámiai egyedülálló hő-ellenállási képessége teszi lehetővé napjainkban a faburkolatok végtelen felhasználását. 

Immár 30 éve létezik PAR-KER®, az eredeti kerámiaparketta, mellyel még inkább fokozható otthonunk melegsége, természetes hangulata, miközben a kerámia magas ellenálló képessége révén elnyeli a hőt, taszítja a vizet – így szinte bármilyen környezetben alkalmazható.  

Egyedi, különleges technológiával gyártott, 30 éve folyamatosan fejlesztett anyag, amely stílussal és mondhatni, személyiséggel rendelkezik.

Vele tehát a legmodernebb rusztikus kandallókban, goral stílusú téli trendekben is gondolkodhatunk. 

Fotó: Porcelanosa

Alkosson már-már szobrászati műremekeket megszégyenítő, művészi dizájn-kandallót az XLIGHT termékcsaláddal!

A Porcelanosa Csoport tagja az Urbatek gyár. XLight termékcsaládja az egyik legkülönlegesebb fejlesztésnek köszönhetően óriásméretű, mégis extra-vékony porcelánlapjait a márvány eleganciája és szilárdsága ihlette. A fényes, természetes márvány ismét megjelent korunk porcelán csempéin és burkolatain. Éppen ilyen az XLIGHT Lush nevű termékük is, melynek szerkezete lehetővé teszi, hogy az épület valamennyi részletének külső megjelenítését akár ezzel az egyetlen termékcsaláddal valósítsuk meg! Szobrászati ​​műremekhez hasonló, egészen egyedi és művészi megjelenésű kandallókat is alkothatunk ebből a páratlan anyagból, inspirálódva akár a reneszánsz mesterek gyönyörű munkáiból…

Fotó: Porcelanosa

Mirage Dark – extravagáns kandalló – és nappali megoldások a minimalizmus és a fekete tónusok rajongóinak!

A fekete tárgyilagos, konkrét, határozott, mégis lenyűgözően elegáns színvilága határozza meg a Mirage Dark kollekciót a Venis-től. Elegáns, fekete megjelenés, sokoldalú és páratlan esztétika jellemzi a terméket, melyet éppúgy használhatunk padlóburkolatként, mint falak vagy egyedileg épített belsőépítészeti megoldások dekoráló burkolásához, akár az egyedileg épített kandallóhoz, vagy a munkapulthoz. A minimalizmus híveit minden bizonnyal lenyűgözi majd!

Fotó: Porcelanosa

És a technikai megoldások? A Butech széles és professzionális termékválasztékával ez sem okoz problémát!

A Butech által kínált ragasztók, alapanyagok, és a különböző építési rendszerek fejlesztései során minden olyan hő- és mechanikai követelményt alapul vettek, amelyeknek egy kandalló falburkolata ki van téve a napi használat során. 

A cég széles profilválasztékkal rendelkezik, az olyan kiegészítő elemekből is, amelyek megvédik a sarkokat és magát az anyagot. Ilyen például a Super-Flex S2 és az Epotech Nature termékük is, melyek garantálják a kerámiák biztonságos beépítését az ilyen típusú kandalló megoldásokhoz.

Gondolkodjon Ön is eredetien, építtessen nappalijához, otthonához és megálmodott stílusához tökéletesen illő, kerámialapokkal burkolt, kő vagy fa hatású, páratlan, művészi kivitelezésű kandallót… 

Fotó: Porcelanosa

A Porcelanosa termékek, a Palatinus és VS Fürdőszoba hozzáértő, szakmailag felkészült csapata idén és jövőre is a segítségére lesz majd!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...