Ettől lesz igazán tökéletes a fürdőszobád!

A mai világban mindenki a tökéletességre törekszik – vagy legalábbis arra, hogy minden tökéletesnek tűnjön. A közösségi média korában a látszat sokszor fontosabb, mint a valóság és a gyönyörű látvány gyakran kevés értékkel párosul.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

De néha, ritkán előfordul, hogy a tökéletes külső tökéletes belsőt is takar.

Az ideális fürdőszoba is ilyen: a csodálatos enteriőr nemcsak mutatós, de tele van kényelmes, minőségi megoldással – és mindent pont úgy alakítottak ki, hogy élmény legyen használni.

A jó design nemcsak vonzó és esztétikus, de tökéletesen ötvözi a formát a funkcióval. Innovatív megoldásokkal, strapabíró és időtálló, letisztult és egyszerűen használható termékekkel szolgál.

A Radaway tervezői ezzel tökéletesen tisztában vannak – így születtek meg a zuhanyajtók, amelyek forradalmasítják a zuhanyzást. 

A zuhanyajtót általában épített zuhanyfülkébe illesztik be, vagyis másik három oldalát burkolt fal képezi – vagyis egyetlen egy, meghatározó ajtóról beszélünk.  

Miért meghatározó? 

Mert az épített fal és a szaniter egybeforr – így születik meg a különleges egység. A tervezők elengedhetik a fantáziájukat, és így születhetnek meg az ehhez hasonló különleges enteriőrök:

De milyen zuhanyajtót válasszunk?

Íme néhány modell, amivel nem lőhetünk mellé!

Irány előre – vagy épp vissza a jövőbe? – Nes DWJ II

Kifelé vagy befelé nyíló ajtó?

Igen.  

A NES DWJ II lengőajtós kivitelét bármelyik irányba nyithatjuk – közel 180 fokos mozgási szabadságot kapunk.

A különleges emelőmechanikus zsanér 4-5 milliméterrel megemeli az ajtót nyitásnál – zárásnál pedig visszaengedi. Így hatékony vízzárást bíztosít, anélkül, hogy súrolná a padlót, vagy a zuhanytálcát.

Szerelhetjük zuhanytálcára – de közvetlenül a padlóra is. Jobbos vagy balos kivitel, esetleg egyedi méret? Sima ügy, a Radaway tervezői elkészítik álmaink ajtóját 80, 90, 100, 110, 120 centiméteres kivitelekben is.

Már csak azt kell eldöntenünk, a klasszikus króm kivitelt választjuk – vagy az eszméletlenül vagány feketét?

Családbarát kivitel, prémium minőségben… barátságos áron! – Premium Plus DWJ

Lehet bármilyen modern, csillogó zuhanyzónk, ha nem megfelelő az ajtó. Tönkreteszi a zuhanyzás élményét, ha az ajtó lötyögve, rázkódva, hangosan nyílik ki – arról nem  beszélve, hogy a lakás többi lakóját is könnyen felverhetjük álmukból.

A Premium Plus DWJ esetében véletlenül sem fenyeget ez a veszély: a dupla görgősor a görgő formáját tökéletesen körülölelő alumíniumprofilban pihen – a görgők pedig nem mozdulnak el nyitásnál. Hangtalan, stabil és precíz működés – koszolódás nélkül.

A gumiütköző tovább halkítja a működést – a mágnescsík pedig az üveghez húzza az ajtó, így érve el lágyabb csukódást. És persze a vízzárásról is gondoskodik.

Az ajtót könnyedén kiemelhetjük, ha tisztítani szeretnénk – ráadásul zuhanytálcára és padlóra ugyanúgy felszerelhetjük.

A Premium Plus DJW univerzális, így jobbos és balos kivitelben is beszerelhető – a 100-140 centiméteres mérettartomány pedig gondoskodik róla, hogy könnyen megtaláljuk a fürdőnkbe ideális méretet.

Fantasztikus ár, klasszikus design – amelyet ráadásul felár nélkül kérhetünk az általunk kiválasztott üveggel.

A Premium Plus DWJ-vel nem tudunk mellélőni!

Az ideális választás: Idea DWJ

Senki sem szeret fürdőszobát takarítani, hiszen fáradtságos, időigényes munkát – azonban az Idea DWJ tolóajtaja kibillenthető a helyéről, így szuperkönnyen és gyorsan tisztíthatjuk.

Ráadásul – a rejtett görgősoroknak köszönhetően – hihetetlenül letisztult designt kapunk, amelynek szerkezetére nem látunk rá. A vízzárás tökéletes, és a hangtalan nyitás itt is adott: biztosan nem fogunk senkit felkelteni zuhanyzás előtt, és a relaxációs zuhanyélményt is megkapjuk.

Főleg, hogy az IDEA DWJ minimalista kialakításának köszönhetően nem vonja el a figyelmünket hivalkodó részletekkel és bonyolult kivitellel.

A többi ajtóhoz balos és jobbos zuhanyhoz is használhatjuk, zuhanytálcára és padlóra is szerelhetjük – de akár törölközőt is kérhetünk hozzá.

Ráadásul három lenyűgöző szín vár ránk.

A klasszikus krómot nem kell bemutatni: mindig megbízható, letisztult választás.

Az arany eleganciát és fényűzést visz a térbe.

fekete pedig négyzetre emeli a vagányságfaktort.

Milyen alapfelszereltséggel szerezhetjük be az ajtókat?

Az Easy Clean vízlepergető védőbevonat lepergeti magáról a vizet, így nem tapad meg rajta a kosz sem. Az Easy Clean az esetleges takarítást is sokkal könnyebbé teszi – és kevesebb tisztítószerre is van szükségünk. (piktogram és video)

A 6 milliméter vastag edzett biztonsági üvegnél nem kell töréstől tartanunk – hat felnőtt férfi súlyát is kibírja. Nem hisszük?

Itt a bizonyíték:

Az ajtók mellé két év garanciát is kapunk – ha pedig a Radaway szakszervizére bízzuk a beszerelést, még egy évet kapunk mellé ajándékba. Ezután sem kell aggódnunk – ha esetleg kifut a modell a piacról, a kifutástól számít legalább 10 évig biztosan találunk hozzá alkatrészt.

Ha pedig extrákat szeretnénk, kérhetünk lézergravírozást – ez nem gyengíti az üveget, sem a vízlepergető réteget –, és választhatunk különféle üvegek közül is, hogy teljesen egyedi zuhanyunk lehessen.

Most a fantasztikus Radaway zuhanykabinokat október 17-ig 20% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg IDE KATTINTVA.

2021. szeptember 20.

Az év lakberendezési élménye, amit semmiképp nem érdemes kihagynod!

Életre kelnek a magazinok oldalai a S/ALON Budapest 2021 lakástrend kiállításon – egy álomszép világba csöppenünk, ahol körbejárhatjuk a gyönyörű nappalikat, benézhetünk a...

2021. augusztus 04.

Egy szuper lehetőség, hogy új szintre emeld otthonodat!

Az otthonfejlesztés az utóbbi időben – nem véletlenül – fontosabbá vált, mint valaha. Sokan átgondolják a büdzsét, és az elmaradt nyaralások, kiruccanások helyett inkább az...

2021. június 28.

A mindig higiénikus és tiszta fürdőszoba titka

A higiénia mindig is fontos volt, azonban az utóbbi időben még jobban felértékelődött. Rekordmennyiségben fogynak a fertőtlenítő- és tisztítószerek, és az adatok szerint mindenki...