Kézzelfogható ízlés, a tökéletes tudatosság

Az olaszok mindig is élen jártak a fürdőszoba tervezés és koncepció alkotás világában – de most hadd mutassunk be egy lenyűgöző újdonságot Önöknek!

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

A tavalyi év nyarán 60. születésnapját ünneplő olasz Simas gyár számára a kötelezettségvállalás nem csupán egy elvont fogalom, hanem valós megoldások otthonainkban nap mint nap…

 

Különleges és ámulatba ejtő tudatosság

Számos szakmai kiállításon szerezve elismeréseket, például a fagyasztott kerámiás technológiájuk, vagy a környezettudatos, lebomló szanitereik valóban ámulatba ejtőek… Persze, ezeknek a gyártását komoly szakmai titkok lengik körül, a látvány szabadsága azonban mindenért kárpótol…

 

Simas terek: a személyre szabott fürdőszoba koncepciók

A hely, ahol élünk, és ahol nap, mint nap tisztálkodunk, és ahonnan az éltető víz jön a csapból számunkra – nem lehet másodlagos fontosságú. Ezt persze sok fürdőszoba termékeket gyártó cég  jól tudja, – azonban a Simas komoly kötelezettséget vállal a minőséget, az egyediséget, és a személyes koncepciókat illetően. Egészen modern vagy high tech, vagy a korabeli barokk, esetleg a klasszicizmus áll Önhöz igazán közel? Egyéni stílusunk szabadságában mostantól nincsenek korlátok…

A Simas ugyanis azt az elvet vallja:  nem csupán egy-két stílus létezik, a repertoár szinte végtelen – így nem győzik évről évre elbűvölni a nagyközönséget legújabb teljes koncepcióikkal, melyben a szaniterek – a mosdók, a WC-k és bidék – illetve a tükrös szekrénykék és kádak mind-mind tökéletesen passzolnak egymással, és akár még korabeli hangulatokat, a budoárok emlékeit is megidézhetjük tökéletesen mai, sőt akár lebomló anyagokból!

Épp ezért folyamatos fejlődési elvek alapján, a legmagasabb színvonalat képviselve alkotják meg egyedi, stílusunk szerint személyre szabható, tökéletes színvonalú fürdőszoba koncepciónkat.

Manapság egyre nagyobb trend ugyanis az egységesség, mellyel tökéletesen megteremthető a harmónia.

A számos neves bútorkiállításon bemutatott és dizájn díjat elnyert szanitercsaládok Milánótól London keresztül, egészen Párizson át a tengerentúlig mindenhol töretlen sikert arattak.
Olaszország Kerámiájának is nevezik, hiszen elképesztő, hogy mi mindent meg tudnak valósítani öntött márványból és egy speciális kerámia és plasztik anyagokból, illetve ezek mesteri ötvözetével.

Ezt a formavilágát tekintve klasszikus, megvalósítási módja szerint nézve azonban abszolút modern, már-már high tech mosdó alatti alsószekrényt is érdemes megnézni, mennyire szépen olvadnak össze a formák és az élek…

A klasszikus, fazettázott stílusok mellett természetes ugyanúgy megtalálhatóak a modern, kortárs formák is: a letisztult felületek, öblösen tágas méretek, a cirkalmazás nélküli, időtlen, sima vonalak.
A belsőépítészet terén számos új trend lát ma napvilágot, a korai klasszicizmust felidéző kollekciók éppen úgy megtalálhatók az egyes termékcsaládok között, mint a manapság kedvelt íves vagy szögletes, egyszerűbb geometrikus formák.
Számukra a kötelezettségvállalás élő és élhető megoldások tervezésében merül ki. Az igény és elkötelezettség az innováció és a tudatosság felé, hogy akár napról napra újat, és még jobbat hozhassanak létre, nagyon erős a csapatban, immár 6 évtizede.

A kötelezettségvállalás pedig abban is megmutatkozik, hogy tanulmányozzák a folyamatos fejlődést: a szokások, az ízlés, az életmód és minden olyan fogalom és elv kapcsán, ami egy tökéletes otthoni élet része – amiben persze a kényelem, a praktikum és az esztétikum mellett a környezettudatos gondolkodás és az egyén is éppen akkora jelentőséget kell, hogy kapjon.

Legyünk tehát mi is tudatosak, és engedjük kibontakozni személyiségünket, melyet otthonunk tereiben is most már maradéktalanul megvalósíthatunk!

2023. május 26.

Így kerülheted el az egyik legidegesítőbb fürdőszobai hibát!

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége. Gondoljunk csak bele, minden napunk itt indul, és az esetek többségében a fürdő az utolsó helyiség, amelyet meglátogatunk, mielőtt...

2023. május 19.

Ez most a legmenőbb fürdőszobai trend!

A fürdőszobatrendek – a többi lakberendezési trendhez hasonlóan – folyton változnak, azonban időnként akad egy-egy újdonság, ami nemcsak egy-két évig uralja az eladási listákat, de...

2023. május 12.

5 kád, ami újradefiniálja a fürdés élményét

Mindenkinek más igényei vannak. Akadnak köztünk koránkelők és éjjeli baglyok, kávézók és teázók, nyugodtak és adrenalinfüggők – tusolók és kádrajongók. Mindannyiunknak mást...