Képzeletből valóság – Így elevenedik meg álmaid otthona!

Ízlések és pofonok, tartja a mondás, s ez érvényes az élet minden területére – ezalól pedig otthonunk sem kivétel.

A cikket szerkesztette: Designflooring by IBDesign

Az Egyesült Királyságban közel 40 évvel ezelőtt létrehozott cég világszerte több mint 300 embert foglalkoztat. Fő piacai Franciaország, Németország és Hollandia, de mivel egyre nagyobb az igény termékeikre, ezért folyamatosan nyitnak a keleti országok felé is.

A padlók

Főleg lakásokba és üzletekbe gyártja padlóit a gyár, ami lenyűgöző kinézetével, és könnyű tisztíthatóságával mára sokak kedvence lett.
Mindegyik termék rendelkezik testre szabható funkcióval, így igazán különleges és egyedi helyiségek alakíthatók ki. Sokféle stílus, kivitel és forma közül választhat, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lapot.

A Designflooring termékeivel növelheti a térérzetet különleges színekkel, hatásokkal elérve ezt.

A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Megfizethető és sokoldalú, számos szín, méret és minta közül választhat, amelyek biztosítják, hogy megtalálja azt az egyedi padlót, amely tökéletes otthonába.

Innovatív design-jával, csillogó lapjaival nem véletlen, hogy egyre nagyobb teret hódit hazánkban is.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Designflooring by IBDesign

Mindenkinek más kép jelenik meg lelki szemei előtt, ha a tökéletes otthonra gondol: valakinek az álomház egy hatalmas villa, birtokkal, medencével és teniszpályával; valakinek egy indusztriális loftlakás az álma; mások pedig country stílusú vidéki vityillóban tudják elképzelni az életüket.

És akkor még nem beszéltünk a színekről. Egyesek számára a monokróm minimál enteriőr a csúcs, másoknak a bézs és a krém jelenti megnyugvást, míg sokan színpompás álomvilágban érzik jól magukat.

Vagy ott a padló kérdése: hideg- vagy melegburkolat legyen? Parketta vagy beton? Vinyl vagy laminált? Sötét vagy világos? Mintás vagy egyszínű? Tölgy vagy nyír – esetleg dió? Vagy fenyő? 

Egyik választás sem jobb vagy rosszabb a másiknál; egyedül az fontos, hogy olyan padlót válasszunk, amely megfelel ízlésünknek – illetve a velünk lakó szeretteink ízlésének. 

Ne dőljünk be az épp aktuális trendeknek; ne hagyjuk, hogy eltérítsenek minket a legújabb divatirányzatok – a padló kiválasztása fontos döntés, amely hosszútávra szól. 

Olyan típust, olyan anyagot, olyan színt, olyan mintát kell választanunk, amellyel sok-sok évig boldogan együtt tudunk élni – amely illik stílusunkhoz.

Ne elégedjünk meg azzal a padlóval, ami “nem rossz”; csak akkor tegyük le voksunkat valamelyik burkolat mellett, ha biztosak vagyunk döntésünkben.

Ehhez azonban képzelőerőre is szükségünk van. El kell képzelnünk, hogyan mutatna az adott burkolat a nappaliban, a hálóban, a gyerekszobában – ezt pedig egy apró termékminta alapján elég nehéz feladat lehet. Sokszor előfordul, hogy tökéletesnek tűnik egy padlóburkolat – aztán burkolás után mégsem vagyunk elégedettek vele. Nem így képzeltük.

Ez szerencsére könnyen kiküszöbölhető.

Az IBD otthontervezője segítségével otthonunk pontosan olyan lehet, amilyennek megálmodtuk. A Designflooring, a HARO és az EGGER fantasztikus padlóburkolatai megelevenednek, így pontosan láthatjuk, melyik hogyan mutatna otthonunkban – ezáltal pofonegyszerűvé válik a megfelelő típus kiválasztása. 

Próbáljuk ki bátran, hogy a világos vagy a sötét padló illik jobban a kívánt esztétikához – teszteljük le, melyik minta hogyan fest a lakásban.

Az otthontervező segítségével megfontolt döntést hozhatunk, így könnyen rálelhetünk az álompadlóra!

Bármilyen padlót is szeretne, az IBDesign kínálatában IDE KATTINTVA megtalálja – az Otthontervező segítségével pedig könnyen kipróbálhatja, hogyan mutat otthonában!

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...