Ilyen lenyűgözően színpompás házban él Hollywood legmenőbb stylistja

Law Roach jelenleg Hollywood egyik legmenőbb stylistja – többek közt a filmsztár Zendayát is ő öltözteti. Idén már dolgozott többek közt a Met Galán, a párizsi és New York-i divathéten, a Velencei Filmfesztiválon is – jelenleg pedig az új Pókember-film és a Dűne nemzetközi turnéján varázsolja stílusossá a főszereplőket.

Az előző évet azonban – legtöbbünkhöz hasonlóan – ő is a négy fal közt töltötte, otthonról dolgozva. Ebben az időszakban alakította át saját otthonát is.

Kezdetben minden szürke volt, letisztult, szinte minimalista – azonban a karantén során rájött, hogy lehangolja az enteriőr, és újabb impulzusokra, izgalmakra vágyott.

Úgyhogy kísérletezni kezdett: őrült mintákkal, színekkel, formákkal, textúrákkal – különleges stílusérzéke pedig valóban egyedi otthont eredményezett.

Nézzünk be Law Roach hollywoodi házába:

Ha tetszenek a hasonló tolóajtók, nézzünk körül a Hörmann kínálatában.

Law Roach otthona tele van izgalmas utcai művészek alkotásaival:

Egy stylist saját gardróbja mindig izgalmas:

A fürdőszobát viszont a letisztult elegancia jegyében rendezték be – igazi relaxációs tér lett:

A hálószoba is visszafogottabb, ideális helyszín a pihenéshez – de természetesen itt is akad egy-két különleges műalkotás:

Ki mondta, hogy a teraszon nincs helye a művészetnek?

És mivel Kaliforniáról van szó, a medence is kötelező:

Ha minőségi teraszra vágyunk, a Mapei megoldásaival biztosan nem lőhetünk mellé!

Law Roach háza igazi különlegesség – lehet, hogy távol áll tőlünk extravagáns stílusa, de biztos találunk néhány inspiráló részletet, amelyekkel saját otthonunk enteriőrjét is gazdagíthatjuk.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotók: Phylicia J. L. Munn

Styling: Law Roach és Lisa Rowe

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2021. december 02.

Így lesz igazán kényelmes és stílusos fürdőszobád!

A hűvösebb hónapokban különösen fontos, hogy gondoskodjunk az ideális fürdőszoba megteremtéséről. A fürdő nemcsak a tisztálkodás helyszínét jelenti, hanem egyfajta szentély,...

2021. november 15.

A stresszmentes lakásfelújítás titka egyszerűbb, mint gondolnád

A lakásfelújítás mindig nagyon izgalmas, és csodálatos látni, ahogy a végén otthonunk tényleg olyanná válik, mint amilyennek megálmodtuk. Ilyenkor arra gondolunk: megérte belevágni. A...

2021. október 28.

Egy egyszerű trükk, amivel mindig gyönyörű lesz otthonod!

Az első benyomás rendkívül fontos. Mivel – nevéből adódóan – egyszeri, megismételhetetlen alkalomról van szó, fontos, hogy mindent beleadjunk, legyen szó az élet bármely...