Ilyen csodás otthonban él a Grace Klinika sztárja, Ellen Pompeo

A Jóbarátok készítőjének egykori otthonában lakik.


A Grace Klinika Meredith Greyét alakító Ellen Pompeo nemrég jelentette be, hogy kicsit visszalép a sorozatból, hogy új projektre koncentráljon – a 2005-ben indult széria tizenhét évadja során több mint 400 részben játszotta el már az orvos szerepát. 

A szünetelő színésznőt nemrég meglátogatta az Architectural Digest stábja,

és Pompeo betekintést nyújtott elképesztő malibui otthonába.

A századközepi modern stílusban épült házat Conrad Buff és Donald Hensman építette, a berendezés megtervezéséről pedig Martyn Lawrence Bullard enteriőrdizájner gondoskodott.

Az óceánra néző, kaliforniai ingatlan – ahol Pompeo férjével, Chris Iveryvel él együtt – bővelkedik a tágas, világos terekben, azonban a sok fának és a kiegészítőknek köszönhetően az összkép mégis barátságos és kellemes. 

A kortárs dizájnbútorok mellett Bullard saját tervezésű darabjaival és vintage holmikkal rendezték be az enteriőrt.

A hatalmas üvegablakoknak és -ajtóknak köszönhetően folyton napfényben úszik az étkező.

Ha hasonlóan modern konyhára vágyunk, nézzünk körül a Whirlpool konyhaigép-kínálatában ide kattintva.

Az otthon tele van művészettel: kortárs és klasszikus festmények mellett régi – például Andy Warholról készült – fotókban gazdag az élettér.

A gyönyörű kertben a hatalmas medence mellett mutatós kültéri bár és mutatós kerti bútorok teszik teljessé az összképet.

Ha hasonlóan stílusos, strapabíró kerti bútorokra vagy kültéri wellnessmegoldásokra vágyunk, nézzünk körül a SpaTrend kínálatában ide kattintva.

Pompeo otthona kitűnő példa arra, miként lehet egy nagyszabású, eposzi méretekkel bíró luxusotthont is jó ízléssel, értő módon, giccses túlzások nélkül berendezni.

Forrás: Architectural Digest

Fotók: Douglas Friedman

Styling:Anita Sarsidi

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...