Ilyen csodás otthonban él a Grace Klinika sztárja, Ellen Pompeo

A Jóbarátok készítőjének egykori otthonában lakik.


A Grace Klinika Meredith Greyét alakító Ellen Pompeo nemrég jelentette be, hogy kicsit visszalép a sorozatból, hogy új projektre koncentráljon – a 2005-ben indult széria tizenhét évadja során több mint 400 részben játszotta el már az orvos szerepát. 

A szünetelő színésznőt nemrég meglátogatta az Architectural Digest stábja,

és Pompeo betekintést nyújtott elképesztő malibui otthonába.

A századközepi modern stílusban épült házat Conrad Buff és Donald Hensman építette, a berendezés megtervezéséről pedig Martyn Lawrence Bullard enteriőrdizájner gondoskodott.

Az óceánra néző, kaliforniai ingatlan – ahol Pompeo férjével, Chris Iveryvel él együtt – bővelkedik a tágas, világos terekben, azonban a sok fának és a kiegészítőknek köszönhetően az összkép mégis barátságos és kellemes. 

A kortárs dizájnbútorok mellett Bullard saját tervezésű darabjaival és vintage holmikkal rendezték be az enteriőrt.

A hatalmas üvegablakoknak és -ajtóknak köszönhetően folyton napfényben úszik az étkező.

Ha hasonlóan modern konyhára vágyunk, nézzünk körül a Whirlpool konyhaigép-kínálatában ide kattintva.

Az otthon tele van művészettel: kortárs és klasszikus festmények mellett régi – például Andy Warholról készült – fotókban gazdag az élettér.

A gyönyörű kertben a hatalmas medence mellett mutatós kültéri bár és mutatós kerti bútorok teszik teljessé az összképet.

Ha hasonlóan stílusos, strapabíró kerti bútorokra vagy kültéri wellnessmegoldásokra vágyunk, nézzünk körül a SpaTrend kínálatában ide kattintva.

Pompeo otthona kitűnő példa arra, miként lehet egy nagyszabású, eposzi méretekkel bíró luxusotthont is jó ízléssel, értő módon, giccses túlzások nélkül berendezni.

Forrás: Architectural Digest

Fotók: Douglas Friedman

Styling:Anita Sarsidi

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...