Ilyen csodás otthonban él a Grace Klinika sztárja, Ellen Pompeo

A Jóbarátok készítőjének egykori otthonában lakik.


A Grace Klinika Meredith Greyét alakító Ellen Pompeo nemrég jelentette be, hogy kicsit visszalép a sorozatból, hogy új projektre koncentráljon – a 2005-ben indult széria tizenhét évadja során több mint 400 részben játszotta el már az orvos szerepát. 

A szünetelő színésznőt nemrég meglátogatta az Architectural Digest stábja,

és Pompeo betekintést nyújtott elképesztő malibui otthonába.

A századközepi modern stílusban épült házat Conrad Buff és Donald Hensman építette, a berendezés megtervezéséről pedig Martyn Lawrence Bullard enteriőrdizájner gondoskodott.

Az óceánra néző, kaliforniai ingatlan – ahol Pompeo férjével, Chris Iveryvel él együtt – bővelkedik a tágas, világos terekben, azonban a sok fának és a kiegészítőknek köszönhetően az összkép mégis barátságos és kellemes. 

A kortárs dizájnbútorok mellett Bullard saját tervezésű darabjaival és vintage holmikkal rendezték be az enteriőrt.

A hatalmas üvegablakoknak és -ajtóknak köszönhetően folyton napfényben úszik az étkező.

Ha hasonlóan modern konyhára vágyunk, nézzünk körül a Whirlpool konyhaigép-kínálatában ide kattintva.

Az otthon tele van művészettel: kortárs és klasszikus festmények mellett régi – például Andy Warholról készült – fotókban gazdag az élettér.

A gyönyörű kertben a hatalmas medence mellett mutatós kültéri bár és mutatós kerti bútorok teszik teljessé az összképet.

Ha hasonlóan stílusos, strapabíró kerti bútorokra vagy kültéri wellnessmegoldásokra vágyunk, nézzünk körül a SpaTrend kínálatában ide kattintva.

Pompeo otthona kitűnő példa arra, miként lehet egy nagyszabású, eposzi méretekkel bíró luxusotthont is jó ízléssel, értő módon, giccses túlzások nélkül berendezni.

Forrás: Architectural Digest

Fotók: Douglas Friedman

Styling:Anita Sarsidi

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. szeptember 07.

Hogyan spórolhatunk a gáz- és villanyszámlán?

Ha gondosan alakítjuk ki otthonunkat, rengeteget lefaraghatunk a rezsiköltségekből. Mostanra már mindenki tisztában van vele, hogy hihetetlen mértékben megnőttek az energiaköltségek –...

2022. június 14.

Így lesz mindig esztétikus az otthonod!

A legtöbben az otthonok egyik legmeghatározóbb anyagát öröknek és elpusztíthatatlannak vélik – pedig a beton is igényli a törődést, felújítást. Ehhez kapunk egy kis segítséget az...

2022. április 14.

Így spórolhatunk rengeteget az otthonunkban a hőszigeteléssel!

Az árak folyamatosan emelkednek a világban – szerencsére sok pénzt megspórolhatunk otthonunkban, ha odafigyelünk egy-két dologra. Senkinek nem újdonság, hogy minden drágul, ráadásul...