Hol találkozhat vinyl padlóval?

Élelmiszerboltban, a sarki pékségben, a szomszéd virágboltban vagy éppen a kedvenc butikjában? Akárhol, hiszen a Designflooring vinyl padlók minden felsorolt helyiségben megállják helyüket minőségi burkolatként.

A cikket szerkesztette: Designflooring by IBDesign

Az Egyesült Királyságban közel 40 évvel ezelőtt létrehozott cég világszerte több mint 300 embert foglalkoztat. Fő piacai Franciaország, Németország és Hollandia, de mivel egyre nagyobb az igény termékeikre, ezért folyamatosan nyitnak a keleti országok felé is.

A padlók

Főleg lakásokba és üzletekbe gyártja padlóit a gyár, ami lenyűgöző kinézetével, és könnyű tisztíthatóságával mára sokak kedvence lett.
Mindegyik termék rendelkezik testre szabható funkcióval, így igazán különleges és egyedi helyiségek alakíthatók ki. Sokféle stílus, kivitel és forma közül választhat, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lapot.

A Designflooring termékeivel növelheti a térérzetet különleges színekkel, hatásokkal elérve ezt.

A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Megfizethető és sokoldalú, számos szín, méret és minta közül választhat, amelyek biztosítják, hogy megtalálja azt az egyedi padlót, amely tökéletes otthonába.

Innovatív design-jával, csillogó lapjaival nem véletlen, hogy egyre nagyobb teret hódit hazánkban is.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Designflooring by IBDesign

Több hazai és külföldi referencia is mutatja, hogy a különböző kereskedelmi egységek előszerettel választanak vinyl burkolatot, ennek egyik fő oka az lehet, hogy könnyű velük dolgozni. Gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, mely egyrészt köszönhető annak, hogy könnyen szabhatóak és kevés hulladék keletkezik, szemben például egy laminált padlóval vagy parkettával. Másrészt a gyorsaságot segíti, hogy nem szükséges alátétekkel piszmogni, ugyanis a vinyl padlók egyből burkolhatóak kiegyenlített aljzatbetonra. Továbbá a Designflooring vinyl burkolatok értékeként említhetjük, hogy hajlékonyságuknak köszönhetően akár oszlopok burkolására is alkalmasak. Sőt még az sem egy utolsó szempont, hogy burkoláshoz kevés szerszámra van csak szükség.

Vinyl padló, nem csak otthonokba…

Na de nézzük részletesebben, hogy miért is választanak oly sokan vinyl padlót nem csak otthonokba, de a kiskereskedelmi üzletekbe is.

Formatervezés

Mint azt már említettük a vinyl padlókat könnyen lehet vágni, ennek köszönhetően a tervezők különböző zónákat hozhatnak létre, szőnyeghatásokat, görbéket, szegélyeket. Több száz kombináció áll rendelkezésre, melynek köszönhetően olyan vásárlói légkört alakíthatunk ki, amilyet megálmodtunk.

Gyors telepítés

A kiskereskedelmi egységek felújítása során az értékesítés megzavarásának elkerülése mindenek előtt a legfontosabb, így kiemelt szempont az időfaktor. A cél minden esetben az, hogy a legrövidebb zárvatartás mellett újuljon meg üzletünk. Korábban már olvashatta, de megerősítésként még egyszer leírjuk, a Designflooring vinyl padlók gyorsan burkolhatóak, hiszen nem szükséges alátétekkel piszmogni és egyből burkolhatóak kiegyenlített aljzatbetonra! Ez nem azt jelenti, hogy le kellene mondania a kő mintázatról a gyors burkolás javára… A Designflooring kínálatában nagy számban megtalálhatóak kő és fa hatású vinyl padlók egyaránt.


Magas strapabíróság

Naponta több ezer vásárló? Mindennapos árukészlet mozgatás? A Designflooring vinyl padlók még azokban a kereskedelmi üzletekben is megállják helyüket, ahol ilyesféle mozgásoknak, terhelésnek vannak kitéve. Nem kell aggódnia a sérülésektől, repedésektől vagy a létrejövő csúnya  jelektől, bízhat a Designflooring vinyl padlók magas strapabíróságában.

Könnyed karbantartás

A Designflooring vinyl padlók tisztíthatósága könnyű, semmilyen speciális tisztítószert nem igényelnek! Egy nehéz, forgalmas nap után megnyugtató érzés lehet tudni, hogy üzletünk padlóját csupán egy portalanítás és felmosás után újra tisztán tudhatjuk, felkészülve a holnapi újabb vásárló tömegre.

A Designflooring jól bevált és bizonyított választás, ne habozzon Ön sem, ha kiskereskedelmi üzletéről van szó, tegye le voksát a vinyl padlók mellett!

 DESIGNFLOORING termékek Magyarországon kizárólagosan az IBDesign budapesti bemutatótermében és országos viszonteladó-hálózatában érhetőek el – ismerje meg a DESIGNFLOOGING gyártót ide kattintva!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...