Hol találkozhat vinyl padlóval?

Élelmiszerboltban, a sarki pékségben, a szomszéd virágboltban vagy éppen a kedvenc butikjában? Akárhol, hiszen a Designflooring vinyl padlók minden felsorolt helyiségben megállják helyüket minőségi burkolatként.

A cikket szerkesztette: Designflooring by IBDesign

Az Egyesült Királyságban közel 40 évvel ezelőtt létrehozott cég világszerte több mint 300 embert foglalkoztat. Fő piacai Franciaország, Németország és Hollandia, de mivel egyre nagyobb az igény termékeikre, ezért folyamatosan nyitnak a keleti országok felé is.

A padlók

Főleg lakásokba és üzletekbe gyártja padlóit a gyár, ami lenyűgöző kinézetével, és könnyű tisztíthatóságával mára sokak kedvence lett.
Mindegyik termék rendelkezik testre szabható funkcióval, így igazán különleges és egyedi helyiségek alakíthatók ki. Sokféle stílus, kivitel és forma közül választhat, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lapot.

A Designflooring termékeivel növelheti a térérzetet különleges színekkel, hatásokkal elérve ezt.

A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Megfizethető és sokoldalú, számos szín, méret és minta közül választhat, amelyek biztosítják, hogy megtalálja azt az egyedi padlót, amely tökéletes otthonába.

Innovatív design-jával, csillogó lapjaival nem véletlen, hogy egyre nagyobb teret hódit hazánkban is.

Designflooring by IBDesign

Több hazai és külföldi referencia is mutatja, hogy a különböző kereskedelmi egységek előszerettel választanak vinyl burkolatot, ennek egyik fő oka az lehet, hogy könnyű velük dolgozni. Gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, mely egyrészt köszönhető annak, hogy könnyen szabhatóak és kevés hulladék keletkezik, szemben például egy laminált padlóval vagy parkettával. Másrészt a gyorsaságot segíti, hogy nem szükséges alátétekkel piszmogni, ugyanis a vinyl padlók egyből burkolhatóak kiegyenlített aljzatbetonra. Továbbá a Designflooring vinyl burkolatok értékeként említhetjük, hogy hajlékonyságuknak köszönhetően akár oszlopok burkolására is alkalmasak. Sőt még az sem egy utolsó szempont, hogy burkoláshoz kevés szerszámra van csak szükség.

Vinyl padló, nem csak otthonokba...

Na de nézzük részletesebben, hogy miért is választanak oly sokan vinyl padlót nem csak otthonokba, de a kiskereskedelmi üzletekbe is.

Formatervezés

Mint azt már említettük a vinyl padlókat könnyen lehet vágni, ennek köszönhetően a tervezők különböző zónákat hozhatnak létre, szőnyeghatásokat, görbéket, szegélyeket. Több száz kombináció áll rendelkezésre, melynek köszönhetően olyan vásárlói légkört alakíthatunk ki, amilyet megálmodtunk.

Gyors telepítés

A kiskereskedelmi egységek felújítása során az értékesítés megzavarásának elkerülése mindenek előtt a legfontosabb, így kiemelt szempont az időfaktor. A cél minden esetben az, hogy a legrövidebb zárvatartás mellett újuljon meg üzletünk. Korábban már olvashatta, de megerősítésként még egyszer leírjuk, a Designflooring vinyl padlók gyorsan burkolhatóak, hiszen nem szükséges alátétekkel piszmogni és egyből burkolhatóak kiegyenlített aljzatbetonra! Ez nem azt jelenti, hogy le kellene mondania a kő mintázatról a gyors burkolás javára… A Designflooring kínálatában nagy számban megtalálhatóak kő és fa hatású vinyl padlók egyaránt.


Magas strapabíróság

Naponta több ezer vásárló? Mindennapos árukészlet mozgatás? A Designflooring vinyl padlók még azokban a kereskedelmi üzletekben is megállják helyüket, ahol ilyesféle mozgásoknak, terhelésnek vannak kitéve. Nem kell aggódnia a sérülésektől, repedésektől vagy a létrejövő csúnya  jelektől, bízhat a Designflooring vinyl padlók magas strapabíróságában.

Könnyed karbantartás

A Designflooring vinyl padlók tisztíthatósága könnyű, semmilyen speciális tisztítószert nem igényelnek! Egy nehéz, forgalmas nap után megnyugtató érzés lehet tudni, hogy üzletünk padlóját csupán egy portalanítás és felmosás után újra tisztán tudhatjuk, felkészülve a holnapi újabb vásárló tömegre.

A Designflooring jól bevált és bizonyított választás, ne habozzon Ön sem, ha kiskereskedelmi üzletéről van szó, tegye le voksát a vinyl padlók mellett!

 DESIGNFLOORING termékek Magyarországon kizárólagosan az IBDesign budapesti bemutatótermében és országos viszonteladó-hálózatában érhetőek el – ismerje meg a DESIGNFLOOGING gyártót ide kattintva!

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. november 07.

Köszönjük! – MagyarBrands díjas lett az Arezzo Design

Hiszünk a minőségben. Hiszünk abban, hogy az Arezzo Design fürdőszobai termékeivel szebbé, jobbá és kényelmesebbé tehetjük ügyfeleink mindennapjait. 

2019. október 31.

Ősszel is lehet meleg a teraszunk!

Ne gondoljuk, hogy a borongosóabb őszi, kora téli napok egyben a teraszon, kertben töltött idő végét jelentik. Igaz, hogy a hőmérséklet csökken és elfér rajtunk néhány réteg ruha,...

2019. október 10.

„Letisztult, modern, sallangmentes komponálás” – Vadász Bence építésszel beszélgettünk

Az OtthoNNeked életében fontos szerepet tölt be az évről évre kiírásra kerülő Jövő Otthonai építész ötletpályázat. Idén is sokan döntöttek úgy, hogy megmérettetik magukat....