Hogyan nyűgözzük le vendégeinket már a bejáratnál? II. rész

A folytatásban többféle stílusú bejárati ajtóból mutatunk válogatást. Ezek a jól végiggondolt bejárati kialakítások már önmagukban is képesek megmutatni, kik vagyunk. Várva várt, vagy éppen váratlan vendégeink még be sem léptek, de már ízelítőt kaptak otthonunkból.

Az otthonossághoz a növények is nagyban hozzájárulnak

Ha a szürke bejárati ajtó mellé fa burkolat kerül, sokkal lágyabb stílust kapunk. Nem is gondolnánk, hogy a bejáratnál elhelyezett hortenziának mekkora szerepe van abban, hogy akár itt ácsorogva, akár csak a képet nézegetve kellemes érzés kerítsen hatalmába!

Figyeljünk a bejárat megfelelő megvilágítására!

Még mindig a modern stílusnál időzünk: ez a jól megtervezett világítású bejárat a különleges árnyalatú alumínium ajtóval és a fa burkolattal vonzza a tekintetet. Magába a bejárati ajtóba is kérhetünk LED világítást, így éjszaka is könnyebben megtaláljuk a kulcslyukat.


Hívogató bejárat

A hangsúlyos élű, szigorú bejárati ajtók után ez a hangulatos, ívekkel játszó kialakítás kellőképpen megtöri a homlokzati burkolat vízszintes tagolását. Az üvegbetétek ívei hívogatnak, bevezetnek a házba. Még többféle stílus jellemzőit megtalálja az Internorm honlapján!

Mindenből a legjobbat

Ennél a magas tetős, részben téglaburkolatos családi háznál is megjelenik az antracit a nyílászáróknál, mégis egészen más lett az összkép. A modern és a hagyományos építkezési mód összhangja nyugalmat és barátságosságot áraszt. Nem erre vágyunk mindannyian?

A barna eleganciája

A képen látható kelet-magyarországi családi háznak az időtállóságát a barna és árnyalatai biztosítják. Ezek a színek dominálnak a tetőtől kezdve a homlokzatburkolaton át a nyílászárókig. A vékony ezüst csíkokkal díszített sötétbarna alu ajtó harmonikusan illeszkedik az épület hangulatába.


Mediterrán otthonosság

Ennek a háznak is a fő színe a barna és annak sárgás, pirosas kiegészítői, azonban a színeket ezzel az anyagválasztással párosítva délies, mediterrán hangulatú épületet kapunk. A kívülről fa hatást imitáló, valójában alumínium ajtó stílus hű és ápolásmentes marad a következő 30 évre.


Az erdő mellett

Ez a családi ház közvetlenül az erdő mellett épült. Tulajdonosai hangsúlyt fektettek rá, hogy a természetes anyagok megjelenjenek otthonukban. Így esett a választást a fához megszólalásig hasonló alumínium borítású bejárati ajtóra, ami így eredeti szépségét gondozás mentesen évtizedekig megőrzi.

Mi mindentől védhet meg egy jó bejárati ajtó?

Természetesen a hideg ellen, vagy éppen a betörőktől – de most nem ezekre a funkciókra gondoltunk. Ismeri azt a hiedelmet, miszerint a piros bejárati ajtó megvéd a rossz szellemektől? Azt nem tudjuk, valóban ezért döntötte-e így ennek a háznak a tulajdonosa, mindenesetre látványosra sikerült a belépő!

Két kattintással közelebb álmai bejárati ajtajához!

Ne mondjon le az álmairól! Legyen akár arany színű, vagy éppen csillogó padlizsánlila, nézze meg, a valóságban hogyan fog kinézni álmai ajtaja! Kattintson ide és tervezze meg, milyen díszítő elemmel és fogantyúval tudja igazán megvalósítani elképzeléseit!

Ha további segítséget szeretne, forduljon az önhöz legközelebbi Internorm-márkakereskedőhöz, ahol kompetens tanácsadással várják önt.

Ne feledje: az első benyomás döntő – fordítsunk kiemelt figyelmet otthonunk bejáratára!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...