Hogyan nyűgözzük le vendégeinket már a bejáratnál? II. rész

A folytatásban többféle stílusú bejárati ajtóból mutatunk válogatást. Ezek a jól végiggondolt bejárati kialakítások már önmagukban is képesek megmutatni, kik vagyunk. Várva várt, vagy éppen váratlan vendégeink még be sem léptek, de már ízelítőt kaptak otthonunkból.

Az otthonossághoz a növények is nagyban hozzájárulnak

Ha a szürke bejárati ajtó mellé fa burkolat kerül, sokkal lágyabb stílust kapunk. Nem is gondolnánk, hogy a bejáratnál elhelyezett hortenziának mekkora szerepe van abban, hogy akár itt ácsorogva, akár csak a képet nézegetve kellemes érzés kerítsen hatalmába!

Figyeljünk a bejárat megfelelő megvilágítására!

Még mindig a modern stílusnál időzünk: ez a jól megtervezett világítású bejárat a különleges árnyalatú alumínium ajtóval és a fa burkolattal vonzza a tekintetet. Magába a bejárati ajtóba is kérhetünk LED világítást, így éjszaka is könnyebben megtaláljuk a kulcslyukat.


Hívogató bejárat

A hangsúlyos élű, szigorú bejárati ajtók után ez a hangulatos, ívekkel játszó kialakítás kellőképpen megtöri a homlokzati burkolat vízszintes tagolását. Az üvegbetétek ívei hívogatnak, bevezetnek a házba. Még többféle stílus jellemzőit megtalálja az Internorm honlapján!

Mindenből a legjobbat

Ennél a magas tetős, részben téglaburkolatos családi háznál is megjelenik az antracit a nyílászáróknál, mégis egészen más lett az összkép. A modern és a hagyományos építkezési mód összhangja nyugalmat és barátságosságot áraszt. Nem erre vágyunk mindannyian?

A barna eleganciája

A képen látható kelet-magyarországi családi háznak az időtállóságát a barna és árnyalatai biztosítják. Ezek a színek dominálnak a tetőtől kezdve a homlokzatburkolaton át a nyílászárókig. A vékony ezüst csíkokkal díszített sötétbarna alu ajtó harmonikusan illeszkedik az épület hangulatába.


Mediterrán otthonosság

Ennek a háznak is a fő színe a barna és annak sárgás, pirosas kiegészítői, azonban a színeket ezzel az anyagválasztással párosítva délies, mediterrán hangulatú épületet kapunk. A kívülről fa hatást imitáló, valójában alumínium ajtó stílus hű és ápolásmentes marad a következő 30 évre.


Az erdő mellett

Ez a családi ház közvetlenül az erdő mellett épült. Tulajdonosai hangsúlyt fektettek rá, hogy a természetes anyagok megjelenjenek otthonukban. Így esett a választást a fához megszólalásig hasonló alumínium borítású bejárati ajtóra, ami így eredeti szépségét gondozás mentesen évtizedekig megőrzi.

Mi mindentől védhet meg egy jó bejárati ajtó?

Természetesen a hideg ellen, vagy éppen a betörőktől – de most nem ezekre a funkciókra gondoltunk. Ismeri azt a hiedelmet, miszerint a piros bejárati ajtó megvéd a rossz szellemektől? Azt nem tudjuk, valóban ezért döntötte-e így ennek a háznak a tulajdonosa, mindenesetre látványosra sikerült a belépő!

Két kattintással közelebb álmai bejárati ajtajához!

Ne mondjon le az álmairól! Legyen akár arany színű, vagy éppen csillogó padlizsánlila, nézze meg, a valóságban hogyan fog kinézni álmai ajtaja! Kattintson ide és tervezze meg, milyen díszítő elemmel és fogantyúval tudja igazán megvalósítani elképzeléseit!

Ha további segítséget szeretne, forduljon az önhöz legközelebbi Internorm-márkakereskedőhöz, ahol kompetens tanácsadással várják önt.

Ne feledje: az első benyomás döntő – fordítsunk kiemelt figyelmet otthonunk bejáratára!

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...