Hidromasszázs rendszerek – fürdőkádba és zuhanyzóba

Akár egy jó kis fürdőzés, akár egy gyors zuhanyozás, mindkét élményen lehet még javítani – hidromasszázs rendszerekkel. Nehezen jut el a termálfürdőbe, vagy egy hétvégi wellness programra? Állandóan csak tervezi, de hol a sok teendő, hol egy megfázás gátolja ebben?

Megoldás az otthoni wellnessezés, melyhez a fürdőkádba és a zuhanyzóba is tökélyre fejlesztett kiegészítőket kínálunk Önnek!

Hidromasszázs panelek zuhanyzókba

Egy jó kis zuhanyozás – pláne egy jól kitalált zuhanykabinban – nagyon fel tudja dobni a napunkat, de lehet még fokozni: a biztonságot és kényelmet nyújtó termosztátos csapteleppel felszerelt RAVAK hidromasszázs panelekkel még teljesebb lesz az élmény!

Masszírozó fúvókák sokasága várja, hogy felfrissíthesse megfáradt tagjait, így már nem is olyan nagyon hiányzik az a wellness program!

A hidromasszázs panellel felszerelt zuhanysarok sokkal többet nyújt, mint egy sima zuhanyzó. Ezzel otthon is élvezhetjük a masszázsfúvókák simogatását, és kényelmesen lazíthatunk otthon bármikor. Pláne, ha egy zuhanykabin-ülőkével is ellátjuk a kabint, ezáltal egy relaxációs sarkot kialakítva!

Választhatunk hidromasszázs panelt stílus vagy funkciók alapján, és kényeztessük magunkat kedvünkre!

Jet Inox

A Jet Inox kivitel letisztult és elegáns, rozsdamentes megjelenése luxust és minőséget sugároz.

A három kör alakú, fúvókák sokaságából álló zóna a derék, a hát és a nyak masszírozására szolgál, a panel felső részében megbúvó vízesés funkció pedig tényleg azt az érzetet kelti majd, hogy beálltunk egy vízesés alá! Emellett még egy fej- és kézizuhany teszi tökéletessé a hidromasszázs panel nyújtotta élményt.

Jet Light

A Jet Light egy finom ívű újdonság, kecses mivoltával szinte megbújik a zuhanykabinban. Ennek ellenére teljes értékű masszázst nyújt az alumínium oszlopban szerelt 4 állítható fúvókája. Kiegészíti még természetesen egy fej- és kézizuhany.

Jet Glass

A Jet Glass modell üvegfelülete légiesen könnyed megjelenést ad a hidromasszázs panelnek, fokozva a zuhanyozás élményét.

Nyolc forgatható fúvókával és nagyméretű zuhanyfejjel rendelkezik, így egész testünket masszírozhatja, és újjászületve léphetünk ki a zuhany alól.

Jet Pure

Szintén 2016-os újdonságunk a Jet Pure, melynek neve a színtiszta élvezetre utal, és ezt bármikor megtapasztalhatja a termosztátos csaptelepnek, a három, fúvókákkal övezett, téglalap alakú zónának, valamint a különleges zuhanyfejnek és vízesés funkciónak köszönhetően. Amennyiben kis fürdőszobával és kisebb méretű zuhanyfülkével rendelkezik, ez az egyenes, falra szerelhető hidromasszázs panel a jó választás az Ön számára!

Hidromasszázs rendszerek kádakba

Míg a zuhanyozás során hidromasszázs paneljeinkkel megtapasztalhatja a házi wellness élményt, addig a szigorú feltételek mentén kialakított, komoly vizsgálatokon átesett hidromasszázs kádjainkban szó szerint elmerülhet benne! A szintén a csehországi RAVAK gyárban készített modellek neves európai és amerikai gyártók alkatrészeiből állnak össze bizonyos RAVAK kádak köré szerelve. Vásárlóink maximális kényelmét szem előtt tartva saját szervizhálózatunk a problémamentes beszerelést és a garanciaidőn túli javítást is vállalja.

A kádakba beépíthető masszázs-rendszereknek 4 típusa van:

  • Hydro: intenzív áramlású vízmasszázs

A vizet a kádból szívja be a szivattyú és a fúvókákon keresztül nagyobb erővel fújja vissza a kádba. A fúvókáknak fix helyük van, de némelyik típusnál állítható a fúvókából kifolyó víz iránya. A masszázs hozzájárul az izmok regenerációjához, serkenti a vérkeringést és csökkenti az izomlázat.

  • Air: pezsgőfürdő, vagyis levegőmasszázs

A vizet számtalan levegőbuborékkal gazdagítja.

A kompresszor beszívja a levegőt és a kád alján elhelyezett fúvókákon keresztül visszafújja a kádba, ezzel kialakítva a kellemes pezsgő érzést.

A felszín felé tartó levegőbuborékok a felületi bőrréteg számára jótékonyan hatnak. A levegőmasszázsnak jelentős befolyása van a limfatikus rendszerre, valamint a vérnyomásra.

  • Hydro/Air: kombinált megoldás a kétszeres élményért

Egyidejüleg élvezheti a levegőbuborékok pezsgő hatását és a vízmasszázs erejét. A két rendszert külön vagy egyszerre is el lehet indítani.

  • Whisper: kád aljáról érkező víz-és levegőmasszázs, csendes és gazdaságos működéssel

Az eredeti Whisper rendszer a piacon az egyetlenként biztosítja a kád aljáról történő víz- és levegőmasszázst. Ennek a kombinációnak köszönhetően nagyon kellemes és érzékeny masszázst jelent.

Nincs külön szivattyú és kompresszor, egy berendezés dolgozik, ami biztosítja a halk és gazdasádos működést.

A RAVAK részéről 6 standard és 2 különleges, magas minőségű hidromasszázs rendszert kínálunk Önnek, amelyek a következők:

Standard rendszerek, melyek 8 RAVAK kádtípusba egyaránt megrendelhetők:

Activ: Alap masszázsrendszer klasszikus kialakításban, pneumatikus vezérléssel (ON / OFF).

Mistral: Egyszerű a kezelése és gyorsan változtatható a masszázs iránya. A Whisper kivitelben nemcsak a kád oldalán, hanem a kád alján is találhatók kombinált víz- és levegőfúvókák.

Sport: A legnépszerűbb hidromasszázs rendszer. Több fúvókát és két szabályozót tartalmaz.

Sport Plus: Az elektronikus vezérlésnek köszönhetően egyéb funkciókkal is kiegészíthető, mint a fertőtlenítés, színterápia, stb. Tartalmaz vízszintérzékelőt, ami nem engedi elindulni a rendszert, amikor még nincs elegendő víz a kádban.

Extra Flat: A modern rendszer fúvókái teljesen fémből vannak és extra laposak, a rendszer maga pedig nagyon csendes. A Whisper kivitelben nemcsak a kád oldalán, hanem a kád alján is találhatók kombinált víz- és levegőfúvókák.

Extra Flat Plus: Az elektronikus vezérlésnek köszönhetően egyéb funkciókkal is kiegészíthető, mint a fertőtlenítés, hőtartó vízmelegítés, stb. Tartalmaz vízszintérzékelőt, ami nem engedi elindulni a rendszert, amikor még nincs elegendő víz a kádban. A Whisper kivitelben nemcsak a kád oldalán, hanem a kád alján is találhatók kombinált víz- és levegőfúvókák.

Különleges hidromasszázs rendszerek:

You kád hidromasszázs rendszerrel

A You kád esetében úgy került megtervezésre a hidromasszázs rendszer, hogy magasabb és alacsonyabb emberek is egyaránt használni tudják. A vízszintérzékelő az elektromágneses szeleppel együtt megtölti a kádat vízzel a beállított magasságig. Emiatt nem szüskéges a víz elzárásán gondolkodni.

LoveStory II kád hidromasszázs rendszerrel

A LoveStory II kádhoz speciális hidromasszázs rendszert terveztünk, egyedi fúvókákkal, melyek védjegy oltalom alatt állnak. A fúvókák használhatók hidro vagy levegőfúvókaként, vagy lehetőség van mindkét rendszert egyidejűleg bekapcsolni.

Ha a RAVAK hidromasszázs paneljei és rendszerei felkeltették az érdeklődését, de további információra, segítségre van szüksége, keresse Őket a info@ravak.hu e-mail címen!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...