Hazai mosdók a fürdőszoba világ élvonalában

Az öntött márvány a fürdőszobák egyik legújabb anyaga. Mosdók, kádak és zuhanytálcák készülnek belőle. Egyik legfőbb előnye az az öntési pontosság, amivel lehetővé válik a dübeles felfogatás és a pulton álló modellek szélesebb körű alkalmazása. Anyagának hőtűrő képessége biztosítja, hogy…

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

forrázás esetén nem reped meg, a javíthatóság pedig egyenesen szerethetővé teszi, amikor egy ráesett nehéz fémtárgy okozta csorbulást a javítókészlettel maradéktalanul el lehet tüntetni. A hazai ZEGE gyár modelljei mind megjelenésükben, mind praktikumukban azt a világszínvonalat képviselik, amitől a modern fürdőszobákat innovatívnak mondjuk. A ZEGE innovációja négy alapvető előnyre fókuszál, de mindegyikről érdemes tudni, hogy alapvetően a dübeles felszerelésre tervezték, ám a pult megfelelő kialakításával a pultból is kiemelkedhet.

Egy ZEGE kis terekben is otthon van

Kis terekbe sokszor azért nem kerül mosdó, mert sehogy nem fér el. A Pille 40 x 20 cm-es méretével már eleve kis terekben gondolkodik. A szerelvénylyuk is a sarokban kapott helyet, hogy ne találkozzunk az ismert problémával., amikor van mosdó de minek, hiszen a csaptelepből egyenesen a ruhánkra spriccel a víz. A Pillét forró víz is érheti, mert öntött márvány anyagának köszönhetően nem reped meg a hőterheléstől.Habár a Reok szélessége elérheti a 100 cm-t, faltól mért legtávolabbi pontja viszont legfeljebb 40 cm, ezért szintén a kis helyiségek mosdója lehet.

Egy ZEGE kecses, ha kell

A Pulz sorozat a pulton támaszkodik, ezért szekrényre, vagy szekrénybe építhető. A legkisebb 60 cm-es modell kecses formájú, melnyek nagy testvére az a 90 cm-es darab, aminek szélein megjelenik a napjaink divatját követő pult szerű kialakítás. A 120-as Pulz már szintén a 60-as stílusában nyomul, csak mintha kettőt látnánk. Vagyis ez tényleg kettő, mert minden családfő álma, hogy a reggeli sort ne kelljen végigvárnia.


Egy ZEGE a minimalistát is tudja

A minimalista stílust sok fiatal vallja az ideális enteriőrnek. Kimondottan nekik kedvez a szintén dübellel a falra rögzíthető Léda sorozat 50, 80 és 120 centiméteres modellje. A legnagyobb 120-as Léda itt sem a szinglik favoritja, habár mindenkinek fontos, hogy kivétel nélkül minden reggel időben elkészüljünk a tisztálkodással és beérjünk a munkahelyre.

Egy ZEGE mély, ha kell

Egy fejesugráshoz azért még kevés a Mérey és a Dom, de mindenképen a mélyebb mosdókhoz szokott fürdőszoba használók fogják kedvelni. A Mérey ívesebb fromát kapott, míg a Dom egy fiatalosan szögletesebb elgondolás szülötte. A Dom 90 a szélein kapott egy elsősorban hölgyeknek való pult részt, hogy az összes piperecucc vidám pillanatokban onnan ugorhasson fejest a mosdóba. A Dom 120 hűen szolgálja az 5 perccel mindig tovább alvók sorbanállás mentes, gyors készülődését.


A ZEGE mosdókat országszerte az IBD Magyarország Kft. kereskedő partneri hálózatában találják meg.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...