Hazai mosdók a fürdőszoba világ élvonalában

Az öntött márvány a fürdőszobák egyik legújabb anyaga. Mosdók, kádak és zuhanytálcák készülnek belőle. Egyik legfőbb előnye az az öntési pontosság, amivel lehetővé válik a dübeles felfogatás és a pulton álló modellek szélesebb körű alkalmazása. Anyagának hőtűrő képessége biztosítja, hogy…

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Egger by IBDesign

forrázás esetén nem reped meg, a javíthatóság pedig egyenesen szerethetővé teszi, amikor egy ráesett nehéz fémtárgy okozta csorbulást a javítókészlettel maradéktalanul el lehet tüntetni. A hazai ZEGE gyár modelljei mind megjelenésükben, mind praktikumukban azt a világszínvonalat képviselik, amitől a modern fürdőszobákat innovatívnak mondjuk. A ZEGE innovációja négy alapvető előnyre fókuszál, de mindegyikről érdemes tudni, hogy alapvetően a dübeles felszerelésre tervezték, ám a pult megfelelő kialakításával a pultból is kiemelkedhet.

Egy ZEGE kis terekben is otthon van

Kis terekbe sokszor azért nem kerül mosdó, mert sehogy nem fér el. A Pille 40 x 20 cm-es méretével már eleve kis terekben gondolkodik. A szerelvénylyuk is a sarokban kapott helyet, hogy ne találkozzunk az ismert problémával., amikor van mosdó de minek, hiszen a csaptelepből egyenesen a ruhánkra spriccel a víz. A Pillét forró víz is érheti, mert öntött márvány anyagának köszönhetően nem reped meg a hőterheléstől.Habár a Reok szélessége elérheti a 100 cm-t, faltól mért legtávolabbi pontja viszont legfeljebb 40 cm, ezért szintén a kis helyiségek mosdója lehet.

Egy ZEGE kecses, ha kell

A Pulz sorozat a pulton támaszkodik, ezért szekrényre, vagy szekrénybe építhető. A legkisebb 60 cm-es modell kecses formájú, melnyek nagy testvére az a 90 cm-es darab, aminek szélein megjelenik a napjaink divatját követő pult szerű kialakítás. A 120-as Pulz már szintén a 60-as stílusában nyomul, csak mintha kettőt látnánk. Vagyis ez tényleg kettő, mert minden családfő álma, hogy a reggeli sort ne kelljen végigvárnia.


Egy ZEGE a minimalistát is tudja

A minimalista stílust sok fiatal vallja az ideális enteriőrnek. Kimondottan nekik kedvez a szintén dübellel a falra rögzíthető Léda sorozat 50, 80 és 120 centiméteres modellje. A legnagyobb 120-as Léda itt sem a szinglik favoritja, habár mindenkinek fontos, hogy kivétel nélkül minden reggel időben elkészüljünk a tisztálkodással és beérjünk a munkahelyre.

Egy ZEGE mély, ha kell

Egy fejesugráshoz azért még kevés a Mérey és a Dom, de mindenképen a mélyebb mosdókhoz szokott fürdőszoba használók fogják kedvelni. A Mérey ívesebb fromát kapott, míg a Dom egy fiatalosan szögletesebb elgondolás szülötte. A Dom 90 a szélein kapott egy elsősorban hölgyeknek való pult részt, hogy az összes piperecucc vidám pillanatokban onnan ugorhasson fejest a mosdóba. A Dom 120 hűen szolgálja az 5 perccel mindig tovább alvók sorbanállás mentes, gyors készülődését.


A ZEGE mosdókat országszerte az IBD Magyarország Kft. kereskedő partneri hálózatában találják meg.

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. szeptember 14.

5 alapszabály, hogy a lehető legjobban tudja kihasználni a nagy fürdőszobáját

Általában az szokott a probléma lenni, hogy túl kicsi a fürdőszoba. Ha azonban Önnél nem ez a kiindulópont, és Ön azon szerencsések közé tartozik, akik tágas és fényes...

2019. szeptember 08.

Matt fürdőszoba különlegessége

A fürdőszobáról általában a csillogás jut eszébe az embernek – gondoljunk csak a tévéreklámokra, amikor az elégedett háziasszony büszkén mutatja, milyen fantasztikusan csillog minden...

2019. szeptember 06.

Pici a fürdőszoba? Tegyünk így, hogy tágasabbnak tűnjön!

A hazai lakások egyik sarkalatos pontja a túl kicsiny fürdőszoba. Míg a korábbi évtizedekben nem is volt ezzel semmi gond, hiszen a fürdőszobára úgymond, afféle kiszolgáló...