Főzés a szabadban? Társasági élmény egy különleges tűzhellyel

Kevés dolognak van akkora hagyománya, mint a szabadtéri ételkészítésnek, a parázson, tűzön történő sütésnek, főzésnek. Kevesen is vannak, akik ne rajonganának ezért az élményért és a finomságokért, melyeknek ízletessége semmihez sem hasonlítható. A tradicionális tűzrakó helyeket újragondolt formában alkották meg a tervezők, így még sokoldalúbbak, mint korabeli társaik.

A cikket szerkesztette: SpaTrend Kft.

A SpaTrend Kft. teljes körűen szolgálja ki a kültéri életmód szerelmeseinek igényeit. A SpaTrend bemutatótermeiben masszázsmedencék széles kínálata várja a látogatókat, a pehelykönnyű, és egyszerűen telepíthető Softub jakuzziktól, az legmodernebb, többszemélyes amerikai Hot Spring masszázsmedencékig rengeteg típus megtalálható a kínálatban. A jakuzzik mellett prémium kategóriás Broil King, Kamado Chef, Kamado Joe és Ofyr grillsütők és grillkiegészítők, füstölő berendezések színes skálája, valamint a Jati & Kebon minimalista stílusú kerti bútorai, árnyékolók, szaunák és gőzkabinok sokasága várja a vásárlókat a bemutatótermekben. A SpaTrend munkatársai sok éves tapasztalattal, és naprakész képzettséggel segítik berendezni a vásárlók kertjét, wellness terét.

katalógus
SpaTrend Kft.

OFYR grillsütők

Akinek tűzrakója van, annak mindegy, hogy tél vagy nyár az aktuális évszak, rendszeresen használja és valószínűleg népszerű is lett ezért a családi-baráti körében. Viszont a hagyományos, épített tűzrakók egyik nagy hátránya, hogy helyhez kötöttek és a házilagos kivitel miatt gyakran szorulnak felújításra, karbantartásra, sőt, egy idő után bontásra ítéltetnek.

OFYR – a kültéri sütés művészete

Az OFYR tűzrakó valóságos műalkotás, nem csupán egy szabadban használatos termék, hanem komplett kültéri koncepció. A modern design-nak köszönhetően ugyanolyan kultikus tárggyá vált, mint néhány neves tervező széke, asztala vagy egyéb használati eszköze. Az OFYR megalkotásánál az a cél, hogy új perspektívát mutasson a szabadtéri ételkészítésre és szórakozásra, tökéletesen megvalósult. Egyszerre multifunkcionális és multikulturális: paella ugyanúgy készülhet rajta, mint forraltbor, roston sült csirke vagy steak. Profi szakácsok és lelkes amatőrök egyformán szívesen használják.

Robosztus és minimalista megjelenésével az OFYR bármilyen környezetben, mindenféle stílusú teraszon, kertben jól elhelyezhető. Anyaga Corten acél, bármilyen időjárási körülmények között, mindenféle éghajlaton tökéletesen helytáll. Ez a különleges grillsütő nem csupán a kerti sütögetések alkalmával kerül a figyelem fókuszába, modern installációként a külső tereink dísze is lehet.

Használata pofonegyszerű! Moduláris kialakítású, három részből áll, ezért könnyen áthelyezhető, tisztítása egyszerű, karbantartást nem igényel. Az ételmaradék és a felesleges zsiradék a tűzbe kerül. A sütés, főzés befejeztével nincs más dolgunk, mint egy nedves ruhával letörölni a sütőlapot, majd legközelebb minden további nélkül ugyanígy indulhat a sütés.

OFYR beépített tároló

Az OFYR hentesblokk egy tömör fából készült vágódeszkából, praktikus kiegészítő tálcából, valamint a pult alatti fa tárolóból áll. Az XL méretű változat igazán mindentudó, itt a munkaterület 135 cm-esre bővíthető. Az OFYR fatároló szekrény ugyancsak szolgálhat hentesblokként.

Könnyen kialakíthathatjuk az igényeinkhez és az adott tér jellegéhez, méretéhez legjobban illő grillezőt. Az OFYR mellett lehet kisebb vagy nagyobb fatárolónk, melynek tetetje munkapultként funkcionálhat, vagy magát a grillezőt erre helyezhetjük. Legalább olyan sokféle variációra nyílik lehetőségünk, mint ahány ételt ily módon készíthetünk.

2020. március 19.

3 terasztipp tavaszra

Beköszöntött végre a tavasz. Ennek ellenére most nem árt, ha minél többen otthon maradunk szeretteinkkel – így ha olyan szerencsések vagyunk, hogy van kertünk/teraszunk, itt az ideje,...

2020. március 07.

Irány a kert, jön a jó idő

Télen sem kell megfeledkezni a kertről, hiszen számos kényelmi berendezéssel vagy wellness megoldással igazán hasznos térré varázsolhatjuk a hidegebb hónapokban is. Azonban a tavasz...

2020. március 03.

Vigyázz, kész, tavasz! – 3 tipp a kerti előkészületekhez

Február végéhez közeledve már szomjazzuk a természet ébredését. Lessük, nyílnak-e a hóvirágok, előbújtak-e már a krókuszok. Élvezzük, hogy hosszabbodnak a nappalok, ideje tehát...