Főzés a szabadban? Társasági élmény egy különleges tűzhellyel

Kevés dolognak van akkora hagyománya, mint a szabadtéri ételkészítésnek, a parázson, tűzön történő sütésnek, főzésnek. Kevesen is vannak, akik ne rajonganának ezért az élményért és a finomságokért, melyeknek ízletessége semmihez sem hasonlítható. A tradicionális tűzrakó helyeket újragondolt formában alkották meg a tervezők, így még sokoldalúbbak, mint korabeli társaik.

A cikket szerkesztette: SpaTrend Kft.

A SpaTrend Kft. teljes körűen szolgálja ki a kültéri életmód szerelmeseinek igényeit. A SpaTrend bemutatótermeiben masszázsmedencék széles kínálata várja a látogatókat, a pehelykönnyű, és egyszerűen telepíthető Softub jakuzziktól, az legmodernebb, többszemélyes amerikai Hot Spring masszázsmedencékig rengeteg típus megtalálható a kínálatban. A jakuzzik mellett prémium kategóriás Broil King, Kamado Chef, Kamado Joe és Ofyr grillsütők és grillkiegészítők, füstölő berendezések színes skálája, valamint a Jati & Kebon minimalista stílusú kerti bútorai, árnyékolók, szaunák és gőzkabinok sokasága várja a vásárlókat a bemutatótermekben. A SpaTrend munkatársai sok éves tapasztalattal, és naprakész képzettséggel segítik berendezni a vásárlók kertjét, wellness terét.

Kapcsolat
3D bemutatóterem
SpaTrend Kft.

OFYR grillsütők

Akinek tűzrakója van, annak mindegy, hogy tél vagy nyár az aktuális évszak, rendszeresen használja és valószínűleg népszerű is lett ezért a családi-baráti körében. Viszont a hagyományos, épített tűzrakók egyik nagy hátránya, hogy helyhez kötöttek és a házilagos kivitel miatt gyakran szorulnak felújításra, karbantartásra, sőt, egy idő után bontásra ítéltetnek.

OFYR – a kültéri sütés művészete

Az OFYR tűzrakó valóságos műalkotás, nem csupán egy szabadban használatos termék, hanem komplett kültéri koncepció. A modern design-nak köszönhetően ugyanolyan kultikus tárggyá vált, mint néhány neves tervező széke, asztala vagy egyéb használati eszköze. Az OFYR megalkotásánál az a cél, hogy új perspektívát mutasson a szabadtéri ételkészítésre és szórakozásra, tökéletesen megvalósult. Egyszerre multifunkcionális és multikulturális: paella ugyanúgy készülhet rajta, mint forraltbor, roston sült csirke vagy steak. Profi szakácsok és lelkes amatőrök egyformán szívesen használják.

Robosztus és minimalista megjelenésével az OFYR bármilyen környezetben, mindenféle stílusú teraszon, kertben jól elhelyezhető. Anyaga Corten acél, bármilyen időjárási körülmények között, mindenféle éghajlaton tökéletesen helytáll. Ez a különleges grillsütő nem csupán a kerti sütögetések alkalmával kerül a figyelem fókuszába, modern installációként a külső tereink dísze is lehet.

Használata pofonegyszerű! Moduláris kialakítású, három részből áll, ezért könnyen áthelyezhető, tisztítása egyszerű, karbantartást nem igényel. Az ételmaradék és a felesleges zsiradék a tűzbe kerül. A sütés, főzés befejeztével nincs más dolgunk, mint egy nedves ruhával letörölni a sütőlapot, majd legközelebb minden további nélkül ugyanígy indulhat a sütés.

OFYR beépített tároló

Az OFYR hentesblokk egy tömör fából készült vágódeszkából, praktikus kiegészítő tálcából, valamint a pult alatti fa tárolóból áll. Az XL méretű változat igazán mindentudó, itt a munkaterület 135 cm-esre bővíthető. Az OFYR fatároló szekrény ugyancsak szolgálhat hentesblokként.

Könnyen kialakíthathatjuk az igényeinkhez és az adott tér jellegéhez, méretéhez legjobban illő grillezőt. Az OFYR mellett lehet kisebb vagy nagyobb fatárolónk, melynek tetetje munkapultként funkcionálhat, vagy magát a grillezőt erre helyezhetjük. Legalább olyan sokféle variációra nyílik lehetőségünk, mint ahány ételt ily módon készíthetünk.

2023. augusztus 01.

Így tárolhatod stílusosan kerti szerszámaidat!

Ha fontosak számunkra a részletek, és igényes tárolási megoldásokat keresünk, mindenképp érdemes megismernünk a jövő eszköztárolóit. Amennyiben stílusos kertre vagy teraszra...

2023. július 28.

Időtálló álomburkolat: a Woody WPC új szintre emeli a kertedet!

Ha strapabíró és gyönyörű teraszra vágyunk, a WPC burkolat segítségével könnyen feldobhatjuk otthonunkat. Amikor a terasz vagy a kert burkolásáról van szó, mindenképp olyan...

2023. július 27.

Így alkothatsz gyönyörű és vidám enteriőrt a fekete és a fa kombinációjával

A Santa Monica-i otthont a mexikói dizájn jegyében alkották meg. Amikor Mónica Calderón tervező és Ezequiel Farca építész 13 évvel ezelőtt Mexikóból Los Angelesbe költözött,...