Fesd környezetbarátra a lurkók játékait!

A vizes bázisú festékekről hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy olyanok, mint a vízfesték: hamar lepereg és vízzel könnyen lemosható. Ez természetesen nem igaz. Ezek a festékek amellett, hogy oldószermentesek, ugyanolyan tartósak és jól tapadnak a felülethez, mint oldószeres társaik. Sőt, több tulajdonságot tekintve még túl is mutatnak rajtuk.

A cikket szerkesztette: Trilak

Fejlesztéseink célja, hogy a kor követelményeinek megfelelő, környezetbarát, korszerű és megbízható, akár a profi építtetők, akár a barkácsolók számára is könnyen felhasználható termékekkel tegyük örömforrássá az otthonszépítő munkát. Különösen igaz ez a gyerekszobára, amelyet az ügyes kezű szülők valóságos mesebirodalommá varázsolhatnak – ehhez kreatív ötletekkel és praktikus megoldásokkal is szeretnénk hozzájárulni.

Mutatós, mosható felületek

Vállalatunk új, csúcskategóriás büszkesége a piacon egyedülálló, Év Terméke Díjat nyert Héra Prémium Clean. Ez a mosható, dörzsálló, akár 2000 alkalommal letörölhető, beltéri, matt falfesték egy vízlepergető, hipoallergén bevonatot képez, így gyerekszobába, konyhába remek választás. Minősítése egészségügyi intézményekben történő alkalmazását is lehetővé teszi.

A Clean magasan pigmentált, lélekmelengető színei közül máris bestseller a lágyan pasztelles Kis Hercegnő, a töretlenül divatos szürkék világát képviselő Jégeső és Farkaskölyök vagy a szürkéskék Esthajnal. Utóbbihoz nagyon jól illenek a törtfehér és bézs árnyalatok, mint a Pirított Mandula vagy a Marcipántorta. Akik netán nem találnának kedvükre való készre kevert színt, a színkeverőgéppel rendelkező szakkereskedésekben több ezer árnyalatból választhatnak.
Nemrégiben indult egy új programunk, amelyben Csorba Anita tértervező, kreatív alkotó egyszerűen kivitelezhető Csináld Magad trükköket mutat be lépésről lépésre – például, hogyha készen vagyunk a festéssel, hogyan varázsolhatunk lemosható táblafalat otthonunkba a Skolatex termékcsalád segítségével.

Vízbázisú zománcok és lazúrok

A falfestékek területén már régóta elfogadottak a vízzel hígítható termékek, az egyéb felületek bevonására alkalmazott festékeknél azonban egy darabig még tartotta magát a tévhit, hogy ha egy festék vizes bázisú, akkor azt előbb-utóbb „lemossa az eső”. Ez természetesen nem igaz. A rendkívül gyors száradási idő után ezek a legújabb generációs festékek is éppen olyan időjárásálló, tartós bevonatot képeznek, akárcsak a már jól ismert oldószeres társaik. Korszerű összetételüknél fogva ráadásul nem színeződnek el és hosszan ellenállnak az UV-sugárzásnak is – használjuk őket akár bel- vagy kültéren.

Az egészségkárosító anyagokat nem tartalmazó vízbázisú termékekkel megszépíthetjük a gyerekjátékokat, kerti hintákat vagy csúszdákat is. A Trinát Aqua zománcfesték fémre, fára, sőt PVC-re is alkalmazható, a favédő szerként, alapozóként és lazúrként egyaránt működő Lazurán Aqua 3in1 pedig a favédelmet teszi hihetetlenül egyszerűvé! Ha szeretjük a fa természetes erezetének látványát, akkor a lazúrt válasszuk, mert a zománc egységes, magasfényű, homogén réteget képez!

Shabby chic-hatás egyszerűen

A vintage bútorokkal különleges hatást érhetünk el. Az új Bondex Vintage Effect termékcsaládunk segítségével néhány lépésben átalakíthatók a régi, kopott bútorok, így kiváló ár-érték arányban újíthatjuk meg a szobát a gyermekek korának megfelelően, hiszen az ideális otthon egy, az élethelyzeteinkkel együtt folyamatosan változó, szépülő tér.

A Trilak Festékstúdiók termékeink széles választékával és szakértő tanácsokkal várják az érdeklődőket!

Kapcsolat
Trilak

Használatuk nem jár erős vegyszer szaggal, így nem okoz gondot, ha lakásban, beltéren használjuk őket. Modern összetételüknek köszönhetően hosszabb ideig megőrzik eredeti színüket, és ellenállóbban reagálnak az UV-sugárzás negatív hatásaira. Ezek a festékek környezetbarát összetételűek és az egészségünkre sincsenek káros hatásaik. Pontosan ezért, kifejezetten ajánljuk ezeket a termékeket gyerekjátékok festésére, mindegyik rendelkezik az ÉMI által kiadott gyermekjáték-engedéllyel is.

Lazurán Aqua Falazúr 2in1 

Alapozó és lazúr egyben, amely egyaránt alkalmazható kül- és beltéri fafelületek bevonására, ápolására. A lazúr kiemeli a fa erezetét, mélyen beszívódik a rostjai közé, így növelve a felület víztaszító hatását. A termék a boltokban 9 készre kevert színben elérhető, de a Trilak Festékstúdiókban további 60 szín kikevertetésére is lehetőségünk van, ha valamilyen egyedi színt szeretnénk.

 

Lazurán Aqua Vastaglazúr 

Kül- és beltéri mérettartó fafelületek (pl. ajtó, ablak, homlokzat) bevonására egyaránt alkalmas. A lazúr áttetsző védőréteget képez a fa felületén és hosszú időn át védi azt az időjárás viszontagságaitól. A 14 készre kevert szín mellett ez a termék is további 60 színre keverhető.

 

 

Lazurán Aqua Prémium Selyem- és Magasfényű beltéri lakkok 
 

Felhasználása leginkább fapadlóra, parkettára és beltéri falfelületek lakkozására ajánlott.

 

 

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakkok 

Kifejezetten beltéri felhasználásra ajánljuk, tökéletes bútorok, gyermekjátékok, korlátok vagy akár lambériák lakkozására is.

 

 

Bondex Interior Wood Oil

Az egyik legújabb vizes bázisú termékünk tökéletes választás a beltéri bútorok és a padló kezelésére. Azon túl, hogy gyönyörű, egyenletes fényt ad a fának, száradás után csúszásmentes felületet képez. Így kimondottan ajánljuk azoknak, akiknél sok lurkó szaladgál a házban, mert praktikus megoldás lehet a kellemetlen balesetek elkerülésére.

 

 

Trinát Aqua (Kolor) Selyem- és Magasfényű zománcfesték 
 

Kül- és beltérre egyaránt alkalmazható és szinte minden felületen megállja a helyét. Akár szabadtéri játékok ápolására, festésére is tökéletes. A két fajta zománcfesték a készre kevert színek mellett színkeverőgépen több ezer színre keverhető.

 

 

Trinát Aqua Univerzális festék (Unitop) 

Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, legyen szó fáról, fémről, PVC-ről vagy akár falfelületről. Kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. A termék színkeverőgépen több ezer színben keverhető, így gyerkőcöd is biztosan megtalálja a neki tetsző színt.

 

 

 

2021. augusztus 26.

Járd körbe Frank Sinatra egykori legendás otthonát!

Frank Sinatra minden idők egyik legnagyobb sztárja. Pop-dzsessz énekes, színész, vállalkozó – legenda. Az 1915-ben született Sinatra hosszú élete alatt rengeteg emlékezetes dalt és...

2021. július 22.

A hiba, ami tönkreteszi a teraszodat – és így kerülheted el!

Az esztétikus otthon kialakításánál rengeteg tényezőre oda kell figyelnünk. Fontosak az arányok, a színek, a minták, a textúrák, az elrendezés; egységes stílust kell kialakítanunk...

2021. június 17.

Építkezni készülsz? Erre készülj fel! – Otthontervezési és lakberendezési tippek

2020 szinte mindent megváltoztatott: az építőipar sem kivétel. Ha építkezni, felújítani szeretnénk, nem árt, ha felkészülünk néhány változásra – de pontosan mi vár ránk, ha új...