Fesd környezetbarátra a lurkók játékait!

A vizes bázisú festékekről hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy olyanok, mint a vízfesték: hamar lepereg és vízzel könnyen lemosható. Ez természetesen nem igaz. Ezek a festékek amellett, hogy oldószermentesek, ugyanolyan tartósak és jól tapadnak a felülethez, mint oldószeres társaik. Sőt, több tulajdonságot tekintve még túl is mutatnak rajtuk.

Használatuk nem jár erős vegyszer szaggal, így nem okoz gondot, ha lakásban, beltéren használjuk őket. Modern összetételüknek köszönhetően hosszabb ideig megőrzik eredeti színüket, és ellenállóbban reagálnak az UV-sugárzás negatív hatásaira. Ezek a festékek környezetbarát összetételűek és az egészségünkre sincsenek káros hatásaik. Pontosan ezért, kifejezetten ajánljuk ezeket a termékeket gyerekjátékok festésére, mindegyik rendelkezik az ÉMI által kiadott gyermekjáték-engedéllyel is.

Lazurán Aqua Falazúr 2in1 

Alapozó és lazúr egyben, amely egyaránt alkalmazható kül- és beltéri fafelületek bevonására, ápolására. A lazúr kiemeli a fa erezetét, mélyen beszívódik a rostjai közé, így növelve a felület víztaszító hatását. A termék a boltokban 9 készre kevert színben elérhető, de a Trilak Festékstúdiókban további 60 szín kikevertetésére is lehetőségünk van, ha valamilyen egyedi színt szeretnénk.

 

Lazurán Aqua Vastaglazúr 

Kül- és beltéri mérettartó fafelületek (pl. ajtó, ablak, homlokzat) bevonására egyaránt alkalmas. A lazúr áttetsző védőréteget képez a fa felületén és hosszú időn át védi azt az időjárás viszontagságaitól. A 14 készre kevert szín mellett ez a termék is további 60 színre keverhető.

 

 

Lazurán Aqua Prémium Selyem- és Magasfényű beltéri lakkok 
 

Felhasználása leginkább fapadlóra, parkettára és beltéri falfelületek lakkozására ajánlott.

 

 

Lazurán Aqua Univerzális beltéri lakkok 

Kifejezetten beltéri felhasználásra ajánljuk, tökéletes bútorok, gyermekjátékok, korlátok vagy akár lambériák lakkozására is.

 

 

Bondex Interior Wood Oil

Az egyik legújabb vizes bázisú termékünk tökéletes választás a beltéri bútorok és a padló kezelésére. Azon túl, hogy gyönyörű, egyenletes fényt ad a fának, száradás után csúszásmentes felületet képez. Így kimondottan ajánljuk azoknak, akiknél sok lurkó szaladgál a házban, mert praktikus megoldás lehet a kellemetlen balesetek elkerülésére.

 

 

Trinát Aqua (Kolor) Selyem- és Magasfényű zománcfesték 
 

Kül- és beltérre egyaránt alkalmazható és szinte minden felületen megállja a helyét. Akár szabadtéri játékok ápolására, festésére is tökéletes. A két fajta zománcfesték a készre kevert színek mellett színkeverőgépen több ezer színre keverhető.

 

 

Trinát Aqua Univerzális festék (Unitop) 

Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, legyen szó fáról, fémről, PVC-ről vagy akár falfelületről. Kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. A termék színkeverőgépen több ezer színben keverhető, így gyerkőcöd is biztosan megtalálja a neki tetsző színt.

 

 

 

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...