Férfias, maszkulin konyhát szeretne? Segítünk a mosogató kiválasztásában!

Napjainkban a maszkulin stílus nem csak a divatban, de a belsőépítészetben is hódít, hisz a férfiak letisztult, egyszerű és praktikus gondolkodását, túlzsúfoltság nélküli, mégis elegáns életterét a női nem is szívesen alkalmazza otthonában.

A cikket szerkesztette: IBDesign by Marmorin

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a Marmorin mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így konyhai termékeik (mosogató, mosogatótálca) esetében is 12-féle színárnyalat közül választhat, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés, a letisztult formavilág. A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a Marmorin által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

A Marmorin azokról sem feledkezik meg, akiknek a kiváló terméktulajdonságok mellett, vagy még azokat megelőzve is elsősorban a formatervezés, a design, az esztétikai különlegesség a döntő szempont a választásukban. Számukra kínálják az Álom kollekciót, amelynek képviselőit neves formatervezők alkották meg. A kollekció különlegességét bizonyítják azok az elnyert elismerések, díjak, amelyeket világszerte megszereztek már különböző megmérettetések során.

„A dizájn része a DNS-ünknek, és a design utáni szeretetünket három generáció óta hordozzuk magunkban. Folyamatosan követjük, mi történik a design világban, de nem csak megfigyelők vagyunk, hanem alkotók is.

Gyártási módszereink folyamatosan fejlődnek, hogy rugalmasabbak és egyediek legyenek. Filozófiánk arra épül, hogy minden a tervezéssel kezdődik. Termékeink  hatással vannak az életminőségre, és minden ember számára rendelkezésre kell állnia, függetlenül az igényeik sokféleségétől. Évekig szép termékeket készítettünk a belső formatervező stúdióban, valamint együttműködünk a legjobb lengyel tervezőkkel, rájöttünk, hogy ezeket a csodálatos teremékeket mindenki számára elérhetővé kell tennünk. Olyan szokatlan és univerzális termékeket hozunk létre, amelyek megkülönböztetnek minket a piaci szereplőktől. Minden lépésünknél arról árulkodik, hogy igenis van új a nap alatt.”

Kapcsolat
3D bemutatóterem
IBDesign by Marmorin

Mitől férfias egy enteriőr?


Árulkodó lehet a színhasználat, a bútorok, a letisztult, egyszerűbb berendezési tárgyak, a határozottabb vonalvezetés. Nincs elől sok kiegészítő, csupán a legszükségesebb tárgyak. Csak a ténylegesen odaillő dolgoknak lehet itt helye, azok is praktikus elrendezési elvek szerint tárolva.

 Hűvös elegancia, visszafogott színhasználat, természetes textúrák

Inkább a hűvösebb, mélyebb árnyalatok és mindenképpen visszafogott színhasználat jellemzi a maszkulin életteret. Ez lehet a szürke valamennyi árnyalata, a bazaltkőre vagy gránitra hasonlító csempék és padlólapok. Ezeken nem csak, hogy nehezebben látszódnak meg a szennyeződések, de remekül társíthatóak természetes, otthonos anyagokkal, mint például a fa kellemes tónusai.

A HARO CELENIO melegburkolat a kő, a márvány vagy a bazalt mintáit tökéletesen megelevenítve nem csak ilyen konyha vagy nappali kiegészítője lehet, de kreatív falburkolatként is funkcionálhat.

Egyszerű és világosan áttekinthető berendezések

A rendezett, praktikusan kialakított terekben a férfiak otthonosan mozognak. Azt is kedvelik, ha a számukra kedves tárgyak, részletek kiemelkednek a látványból. Ilyen lehet például az az egyedileg szabadalmaztatott Magranit anyagból kifejlesztett gránit mosogató is, mely többször nyert dizájn díjat. A kifejezetten férfias modellek megtekinthetőek a IBDesign elegáns bemutatótermeiben.

A VOGA sorozat mosogatói remek kapcsolatot teremtenek a hagyományok és a modern dizájn között. A gyártó a változatos méretekkel gondoskodott arról, hogy ezek az egyszerű tervezésű, elegáns darabok felhasználóbarát élményt nyújtsanak számunkra. A hagyományos vonalat inkább a pultba süllyesztett változatok uralják, a VOGA II. sorozat pultra ültethető variációi viszont kiválóan beilleszthetőek a férfias életterekbe.Voga II mosogató

A Marmorin kínálatában rendkívül bő választékot találhatunk, ha maszkulin konyhát szeretnénk kialakítani.  A Laver névre hallgató mosogatók modern formavilága, és stabil megjelenése mind a klasszikus, mind pedig a modern konyhatulajdonosok igényeit maximálisan kielégíti. A termékekhez külön kapható és rendelhető rozsdamentes csepegtető, így a legkisebb terű konyhák tulajdonosai, vagy a reformkonyha szerelmesei is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb mosogatót.A BARIO modernre tervezett sorozatában teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokhoz is megtalálhatjuk a tökéletes darabot, lévén, hogy 6 különböző méretben, és elosztással áll a rendelkezésünkre.

A FOORN és a TORRO mosogatókkal a kreatív, egyedi kialakításokat kedvelő uraknak kedvezett a gyártó.

A FOORN mosogatónál mind a csepegtető, mind a mosogató medence teljes belsejét fantáziadús, szabálytalan alakzatok, vonalak díszítik, melyek az elegáns látványon túl, a megfelelő vízelvezetést, a víz lefolyását is megkönnyítik. Ezt a mosogató típust is két különböző méretben, kialakításban találjuk meg.A TORRO mosogató egy komplett sorozatot kínál, melyet a kifejezetten tágas konyhák tulajdonosai is remekül kihasználhatnak. A nagy medencekialakítás nagyfokú kényelmet ígér mosogatás közben. A sorozat többek között egy praktikus tároló hellyel kialakított mosogatóval is rendelkezik, de létezik ennek a sorozatnak egy külön gyümölcsmosóval rendelkező kiadása is.

Az AKO mosogatók két típusából választhatunk, attól függően, hogy egyetlen nagy tálat szeretnénk-e csepegtetővel, vagy extra tárhellyel, vagyis, ez a mosogatók szemszögéből nézve egy újabb medencét jelent.

A Marmorin mosogatóival egyedileg személyre szabhatjuk álomkonyhánkat, s éppen aktuális felhasználói igényeink alapján dönthetünk és választhatunk úgy, ahogyan nekünk a legjobb, legkézenfekvőbb.

Akár feminin, akár maszkulin, akár családi mosogatót, laminált padlót, parkettát vagy éppen fürdőszoba berendezési tárgyakat keres – forduljon bátran az IBD Magyarország Kft hozzáértő csapatához, akik jó ízléssel, hozzáértéssel, és nem utolsó sorban remek, magas minőséget képviselő termékválasztékkal valamennyi  megoldást az Ön szájízére szabnak!

 

A Marmorin termékekről még több hasznos cikket és katalógust talál HONLAPUNKON!

Elakadt a konyhatervezésben? Olvassa el szakértői anyagunkat, hogy választ kaphasson a felmerülő kérdésekre!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...