Ezt tudnod kell, hogy alkudhass a munkadíjból!

Ha nem vagy padlóburkoló, olcsóbban akarod megcsináltatni, mint amennyiért a mester először mondja! Lakásfelújításkor és építkezéskor mindenki arra keres érveket, hogyan lehet olcsóbb egy munka, vagy alapanyag. Az EGGER laminált padlóinak UNI fit! rendszerével idő és pénz takarítható meg, vagyis a gyár beépítette az alku pozíciónkat. Ha EGGER laminált padlót választunk, bármelyik burkoló szívesebben megy bele az alkuba.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Finomítsunk a hagyományos összepattintós megoldáson!
Az UNI fit! rendszer a hagyományos összepattintós elgondolás finomítása. Az EGGER-hez méltó német gyártási pontosságon kívül a klikkprofil és a speciális feszítő elem kombinációja nem csak a lerakás idejét csökkenti drasztikusan. A tartósságot is megnöveli, hiszen a lapok nehezebben csúsznak szét, ezáltal az élek egységesek maradnak. Visszatérve a klikkes laminált lapok lerakási idő- és pénz igényére, az előnyök több ponton is jelentkeznek. Egyrészt egy fő burkoló elegendő, hiszen – a sztenderdnek mondható lap sorrendet itt is betartva – végtelenül könnyed mozdulatokkal lehet egymáshoz illeszteni a lapokat. Másrészt a laminált lapok a klikkprofilon lévő feszítő elem (rugalmas műanyag) segítségével határozottan és pontosan csatlakoznak, így alig kell utólagos ütögetésekkel igazítani a rendet. Ez azt jelenti, hogy egyetlen burkoló is elég haladósan rakhatja a padlót, két személyes lerakás esetén pedig már pontosan a duplájára növekszik a gyorsaság. A lerakási munkadíjat pedig akárhogyan is nézzük, mindig az eltöltött idő lesz a számítás alapja. Leghatékonyabb persze, ha eltérő helyiségekben több személy egyszerre dolgozik. Harmadrészt az ábrák tanulsága szerint az UNI fit! három tetszőleges irányú klikkeléssel biztosítja, hogy a bepattintás a lerakáskor legkényelmesebb szögből is megtörténhessen, vagyis sokkal szabadabb mozdulatokkal klikkelhetünka fűtőtestek, lépcsők alatti helyeken is. Ezáltal megint felszabadul néhány értékes perc a sarkokban történő trükközések helyett.

Felülről klikkelés, aminek az EGGER laminált lapok rövid oldali klikkjeinek bepattintásánál vesszük hasznát.

Szemből bepattintva gyorsan lehet haladni és nem kell igazgatni, ütögetni.

Szögben illesztve bármelyik nehezen megközelíthető sarokban gyorsan végzünk.

Egy szóval a termékfejlesztésnek köszönhetően a burkolás egyszerűbbé és gyorsabbá válik, ami a munkadíjban is jelentkezni fog. Az alábbi videó egyértelműen mutatja be az időmegtakarítás lehetőségét.Az EGGER minőséget természetesen a burkolást követően is érezni fogjuk a komfort minden aspektusában. Kényelmes és halk léptek, a melegburkolat által nyújtott kellemes hőérzet és az élethű fa hatás a laminált felületen. Ha egy burkolatot ennyire szereti a vásárló és a kivitelező szakember is, az a biztos siker záloga.

Kereskedő hálózatunk készséggel áll rendelkezésre az ország egész területén, mintatermünk pedig a legszélesebb válaszékot mutatja be az EGGER laminált padlólapokból.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...