Ez hiányzik a fürdőszobádból

A fürdőszoba lehet pusztán funkcionális helyiség is. Bemegyünk, lezuhanyzunk, fogat mosunk, megyünk a dolgunkra. Nincs is ezzel gond, a funkció nagyon fontos. Azonban mi lenne, ha ezeket a pillanatokat, amelyeket sosem kapunk vissza, kiélveznénk egy kicsit? Ha kellemes, inspiráló, fényűző környezetben kezdenénk és zárnánk a napot?

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Gondoljunk csak bele: a vidáman, nyugodtan induló reggel egész napunkat meghatározza – sokkal kevésbé leszünk fogékonyak a stresszre, könnyebben kezeljük a mindennapi konfliktusokat. Vagyis: a megfelelő fürdőszoba hozzájárulhat a jó közérzethez, a boldogsághoz is.

Érdemes ezért kicsit eltérnünk a szabványtól – egyszer élünk: adjuk meg a módját, aranyozzuk be napjainkat.

Szó szerint – az arany zuhanykabinokkal megtehetjük. 

Fényűzést és stílust vihetünk a fürdőbe, így dobva fel mindennapjainkat.

IDE KATTINTVA beszerezhetjük a Radaway csodálatos arany zuhanykabinjait.

Mindegyik kabin ütésálló, tartós edzettüvegből készül korrózióálló aranyozott profillal, a könnyed takaríthatóságukról pedig az vízkőlerakódást gátló Easy Clean bevonat gondoskodik, így tökéletes minőséget kapunk.

Már csak az a kérdés, melyiket válasszuk?

Essenza Pro – az időtálló klasszikus

Az Essenza Pro letisztult, szögletes vonalvezetésével, különleges fogantyújával és súlytalannak tűnő, mégis masszív kiállásával remek választás azoknak, akik szeretik a klasszikus trendeket, a kifelé nyíló ajtókat – de mégis vágynak egy kis extrára, egy kis csillogásra. 

Huszonegyedik századi minőség és kialakítás – klasszikus időtálló designnal. 

Az alábbi Essenza Pro modellek közül választhatunk:

● PDD zuhanykabin: kétajtós, körívben kifelé nyíló klasszikus öt méretben kétoldalt fix résszel.

● KDD zuhanykabin: kétajtós szögletes kivitel a kényelmes ki- és belépéshez.

● KDJ zuhanykabin: a kifelé nyíló ajtó és oldalfal letisztultsága a termékcsalád védjegyének számító szögletes fogantyúval.

● DWJ zuhanyajtó: hat méretben választhatjuk épített zuhanyzónkhoz.

● Walk-in III zuhanyfal:  fali profillal felszerelhető pengefal. 

● PNJ II kádparaván: fürdéshez és zuhanyzáshoz egyaránt tökéletes.

Idea – fényűző relaxáció

A zuhanyzás lehet relaxáció – wellness-szeánsz. Ha szeretünk elmélkedni a forró vízsugarak alatt, megtervezni a napunkat vagy csak szimplán kikapcsolni az agyunkat, akkor az alsó keret nélküli, egy mozdulattal kiakasztható, hangtalan tolóajtós Ideát nekünk tervezték. 

De melyik kialakítást válasszuk?

Az alábbi Idea modellek állnak rendelkezésünkre:

● KDD zuhanykabin: remek választás modern, egyenes vonalakat követő fürdőkbe. A két elhúzható ajtórésznek hála mindenki kényelmesen befér, és a rendelkezésre álló helyet is okosan használhatjuk ki.

● KDJ zuhanykabin: remek választás, ha csak egy ajtónak van elég hely. A széles tolóajtó és keskeny oldalfal párosa alkalmazkodik fürdőnk méreteihez.

● DWJ zuhanyajtó: egyajtós gördülés a két oldalról épített tusolókba.

● DWD duplaajtós kivitel: akár 200 centiméteres zuhanyzóban is helytáll.

Furo – a modern tökéletesség

A Furo termékcsalád a zuhanyzás jövője. Elképesztő újítások, modern, mégis időtálló design, tökéletes minőség, halk működés – a sokezredik használatnál is. Ha a Furót választjuk, többé nem akarunk más zuhanykabint választani. És nem is kell.

A minimalista a profilozás és sallangmentes a vonalvezetés miatt húsz év múlva is garantált az igényes, modern benyomás. A kényelmünkről különféle technikai újítások gondoskodnak: a hagyományosan felül lévő görgősávot alulra tették, többféle választható támasztórudat terveztek hozzá – így érve el a lebegő hatást –, és minden beépítési alapelemet mutatós fémsapkákkal, acélküszöbökkel takartak el. 

Az alábbi Furo modellekkel emelhetjük új szintre fürdőnket:

● KDJ zuhanykabin: az újgenerációs zuhanyajtó, fix rész és oldalfal tökéletes hármasa. A rendhagyó elrendezés minden fürdőt feldob. 

● KDD kétajtós zuhanykabin: a teljes kényelemért.

● DWJ: ha az épített zuhanytérhez formabontó üvegajtót szeretnénk, a DWJ remek választás. Egy gyönyörű ajtó és a hozzá kapcsolódó fix elem a Furo védjegyévé vált hosszú, függőleges fogantyúval.

● DWD: dupla tolóajtós kialakítás, maximális komfortérzettel a tágas fürdőszobákba.

● PND II: alsógörgős kádparaván, a gördülékeny zuhanyzáshoz és fürdéshez egyaránt tökéletes.

Ha nem tudunk dönteni, tanácsra vágyunk, vagy kipróbálnánk a kabinokat, foglaljunk időpontot a Radaway bemutatótermekbe, így biztosan megtaláljuk a megfelelő modellt álomfürdőszobánkba.

IDE kattintva szerezhetjük be a legmodernebb zuhanykabinokat.

2021. augusztus 30.

Télen meleg, nyáron hideg, mi az? – Erre figyelj oda otthonodban

Lehet bármilyen stílusos egy ház, lehet bármilyen modern az enteriőr, skandináv designbútorokkal és ízlésesen összeválogatott dísztárgyakkal, lehet bármilyen okosan megtervezett az...

2021. június 09.

Felújítasz vagy építkezel? Enélkül nem érdemes!

Kihívás. Az otthontervezést ez a szó jellemzi a legjobban. Mindegy, hogy kis lakásunk, vagy többgenerációs családi házunk van – a tökéletes otthon megtervezése próbára teszi az...

2021. június 03.

Így lesz templomból lenyűgöző lakóház!

Mindig érdemes otthonátalakításokat nézegetni: hihetetlen látni, ahogy a tulajok és a tervezők meglátják az unalmas vagy épp lepusztult épületben a potenciált, és a lehető legtöbbet...