Ez hiányzik a fürdőszobádból

A fürdőszoba lehet pusztán funkcionális helyiség is. Bemegyünk, lezuhanyzunk, fogat mosunk, megyünk a dolgunkra. Nincs is ezzel gond, a funkció nagyon fontos. Azonban mi lenne, ha ezeket a pillanatokat, amelyeket sosem kapunk vissza, kiélveznénk egy kicsit? Ha kellemes, inspiráló, fényűző környezetben kezdenénk és zárnánk a napot?

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Gondoljunk csak bele: a vidáman, nyugodtan induló reggel egész napunkat meghatározza – sokkal kevésbé leszünk fogékonyak a stresszre, könnyebben kezeljük a mindennapi konfliktusokat. Vagyis: a megfelelő fürdőszoba hozzájárulhat a jó közérzethez, a boldogsághoz is.

Érdemes ezért kicsit eltérnünk a szabványtól – egyszer élünk: adjuk meg a módját, aranyozzuk be napjainkat.

Szó szerint – az arany zuhanykabinokkal megtehetjük. 

Fényűzést és stílust vihetünk a fürdőbe, így dobva fel mindennapjainkat.

Most a Radawaynél 15% kedvezménnyel szerezhetünk be minden Black terméket, a FURO Termékcsaládot, a Walk-In pengefalakat, a kőhatású műmárvány Kios és Teos zuhanytálcákat IDE vagy a képre kattintva.

Mindegyik kabin ütésálló, tartós edzettüvegből készül korrózióálló aranyozott profillal, a könnyed takaríthatóságukról pedig az vízkőlerakódást gátló Easy Clean bevonat gondoskodik, így tökéletes minőséget kapunk.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

Már csak az a kérdés, melyiket válasszuk?

Essenza Pro – az időtálló klasszikus

Az Essenza Pro letisztult, szögletes vonalvezetésével, különleges fogantyújával és súlytalannak tűnő, mégis masszív kiállásával remek választás azoknak, akik szeretik a klasszikus trendeket, a kifelé nyíló ajtókat – de mégis vágynak egy kis extrára, egy kis csillogásra. 

Huszonegyedik századi minőség és kialakítás – klasszikus időtálló designnal. 

Az alábbi Essenza Pro modellek közül választhatunk:

● PDD zuhanykabin: kétajtós, körívben kifelé nyíló klasszikus öt méretben kétoldalt fix résszel.

● KDD zuhanykabin: kétajtós szögletes kivitel a kényelmes ki- és belépéshez.

● KDJ zuhanykabin: a kifelé nyíló ajtó és oldalfal letisztultsága a termékcsalád védjegyének számító szögletes fogantyúval.

● DWJ zuhanyajtó: hat méretben választhatjuk épített zuhanyzónkhoz.

● Walk-in III zuhanyfal:  fali profillal felszerelhető pengefal. 

● PNJ II kádparaván: fürdéshez és zuhanyzáshoz egyaránt tökéletes.

Idea – fényűző relaxáció

A zuhanyzás lehet relaxáció – wellness-szeánsz. Ha szeretünk elmélkedni a forró vízsugarak alatt, megtervezni a napunkat vagy csak szimplán kikapcsolni az agyunkat, akkor az alsó keret nélküli, egy mozdulattal kiakasztható, hangtalan tolóajtós Ideát nekünk tervezték. 

De melyik kialakítást válasszuk?

Az alábbi Idea modellek állnak rendelkezésünkre:

● KDD zuhanykabin: remek választás modern, egyenes vonalakat követő fürdőkbe. A két elhúzható ajtórésznek hála mindenki kényelmesen befér, és a rendelkezésre álló helyet is okosan használhatjuk ki.

● KDJ zuhanykabin: remek választás, ha csak egy ajtónak van elég hely. A széles tolóajtó és keskeny oldalfal párosa alkalmazkodik fürdőnk méreteihez.

● DWJ zuhanyajtó: egyajtós gördülés a két oldalról épített tusolókba.

● DWD duplaajtós kivitel: akár 200 centiméteres zuhanyzóban is helytáll.

Furo – a modern tökéletesség

A Furo termékcsalád a zuhanyzás jövője. Elképesztő újítások, modern, mégis időtálló design, tökéletes minőség, halk működés – a sokezredik használatnál is. Ha a Furót választjuk, többé nem akarunk más zuhanykabint választani. És nem is kell.

A minimalista a profilozás és sallangmentes a vonalvezetés miatt húsz év múlva is garantált az igényes, modern benyomás. A kényelmünkről különféle technikai újítások gondoskodnak: a hagyományosan felül lévő görgősávot alulra tették, többféle választható támasztórudat terveztek hozzá – így érve el a lebegő hatást –, és minden beépítési alapelemet mutatós fémsapkákkal, acélküszöbökkel takartak el. 

Az alábbi Furo modellekkel emelhetjük új szintre fürdőnket:

● KDJ zuhanykabin: az újgenerációs zuhanyajtó, fix rész és oldalfal tökéletes hármasa. A rendhagyó elrendezés minden fürdőt feldob. 

● KDD kétajtós zuhanykabin: a teljes kényelemért.

● DWJ: ha az épített zuhanytérhez formabontó üvegajtót szeretnénk, a DWJ remek választás. Egy gyönyörű ajtó és a hozzá kapcsolódó fix elem a Furo védjegyévé vált hosszú, függőleges fogantyúval.

● DWD: dupla tolóajtós kialakítás, maximális komfortérzettel a tágas fürdőszobákba.

● PND II: alsógörgős kádparaván, a gördülékeny zuhanyzáshoz és fürdéshez egyaránt tökéletes.

Ha nem tudunk dönteni, tanácsra vágyunk, vagy kipróbálnánk a kabinokat, foglaljunk időpontot a Radaway bemutatótermekbe, így biztosan megtaláljuk a megfelelő modellt álomfürdőszobánkba.

A fantasztikus Radaway zuhanykabinokat megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...

2022. november 21.

A hollywoodi sztárszínésznő, Hilary Swank otthona igazi téli csodavilág – tele kutyákkal

Az Oscar-díjas Hilary Swank családi otthona sokkal barátságosabb, mint a legtöbb sztárvilla – és bővelkedik a menhelyi kutyusokban. A 48 éves Hilary Swank harminc éve kezdte a...

2022. október 19.

Most elképesztő kedvezménnyel szerezheted be álomjakuzzidat!

A SpaTrend energiatakarékos jakuzzijaival rengeteget spórolhatunk – különösen most a Black Friday Early Bird akció keretében! A rendszeres masszázsmedence-használat kiváló...