Praktikus és kényelmes vendégfürdő megoldások

Akár kis hely áll a rendelkezésünkre a fürdőszoba kialakításához, akár egy praktikus, de kis helyigényű vendégfürdőszobát tervezünk, az alábbi ötletekkel  és termékújdonságokkal értékes helyet megspórolhatunk, miközben kényelmes, akadálymentes, és mutatós kialakítást tehetünk lehetővé vendégeink és a család kényelméért.

A cikket szerkesztette: Argenta

Az ARGENTA gyár termékpalettája változatos kínálatot ölel fel. A minimál, letisztult családoktól kezdve a manapság nagyon trendi vintage stíluson át az elegáns, sőt klasszikus csempecsaládokig minden megtalálható. Kisebb méretű lapjait a társasházi lakások fürdőszobájához méretezi, míg a tágasabb családi házak nagyobb fürdőibe is találunk elegáns, nagy lapokat. A divatos szürkétől egészen a színes csempékig válogathatunk kedvünkre, ízlésünknek megfelelően. Dekorcsempék és számos mozaik csempe segít egyedivé kialakítani a fürdőszoba hangulatát, melyeknek négyzetméterenkénti ára van, így gazdaságosan szépíthetjük fürdőnket.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Argenta

Egy hívogató vendégfürdőszoba lassan már elengedhetetlen a mai, modern családi házak kialakításakor. Lehetőséget nyújt arra, hogy a hozzánk látogató rokonok, barátok akár hosszabb időn át nálunk vendégeskedhessenek, anélkül, hogy zavarnák a család mindennapi rutinját a fürdőszobában.

Ízléses és praktikus bútorokkal alakíthatjuk ki a kortárs vendégfürdőszobát, mely már jóval tágasabb és kényelmesebb, mint a korábbi, kis kézmosós vendég WC-k voltak. Egy kicsi, de jól kihasznált, praktikusan berendezett vendégfürdőszoba kellemes közérzetet, jóérzést adhat vendégeink számára.A kompakt fürdőszoba-kombinációk lehetővé teszik, hogy a legtöbb rendelkezésünkre álló hellyel gazdálkodhassunk!

A vendégek számára kialakított fürdőszobák általában nagyon korlátozott méretűek. Azonban ügyes tervezéssel, és néhány praktikusan kialakított kombinációval egy kis fürdőszoba is megadja a kellő kényeztetést, jól felszerelt „menedéket” nyújthat vendégeink számára – hiszen ők is megérdemlik nálunk a tökéletes kényelmet!

Intelligens lakberendezési megoldásokkal és dizájnelemekkel a kis fürdőszobákban a lehető legjobban kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló teret.

Az elegáns kézi öblítésű mosdók vagy a kifejezetten karcsú mosdók azok, amiket egy vendégfürdőszobába javasolhatunk. A kompakt WC-t kisebb méretekkel is telepíthetjük a fülkében. Válasszunk helytakarékos, praktikus elrendezésű bútorokat, hogy vendégeink számára igazán maradandó élményt nyújthasson a nálunk töltött idő.

Rengeteg tárhely egy kicsiny helyiségben!

Hol tárolja majd a kedves vendégünk a piperés flakonjait és a személyes holmiját, a törölközőt, hová tehetjük be neki a WC papírt és a tisztítószereket, ha a hely igencsak korlátozott?

Elegáns tárolási megoldásokkal lehetővé tehetjük, hogy minden szépen elférjen a vendégfürdőszobában. A vékony, de magas szekrény ide az ideális, amely sok helyet biztosít, és nyugodt, letisztult látványt nyújt. A legkisebb vendégmosdó (Villeroy&Bosch) alá is szerelhető mosdó alatti kisebb alsószekrény.

Ez nagyon praktikus, ahogyan a falra integrált tükrös szekrénynek is lehetnek hasznos extra funkciói, mint például a szövet doboz vagy az elektromos csatlakozók.Kis térigényű, jól kombinálható fürdőszoba-megoldásokat keres?

A kis tér nem feltétlenül jelenti azt, hogy korlátoznunk kellene terveinket. A zseniális tervezésű Jika Tigo fürdőszoba szettel pótalkatrészek minden értékes centimétert és szokatlan tervezési ötletet megvalósíthatunk.Okos tervezés, kis helyigény, praktikus vonalvezetés

A Tigo olyan kellemes vonalvezetésű, okosan megtervezett fürdőszoba bútorok, mosdók és egyéb berendezések családja, melyet kifejezetten kicsi és keskeny fürdőszobák berendezéséhez ajánlunk.

Miután kiválasztottuk otthonunk helyiségeibe a megfelelő berendezést, és még mindig marad némi helyünk kialakítani egy abszolút funkcionális, ám esztétikailag is mutatós vendégfürdőszobát, akkor érdemes ezt oly módon kialakítani, hogy kis helyen férjünk el benne olyan kényelmesen, hogy közben jól is érezzük magunkat a helyiségben.

A Tigo fürdőszoba szett bizonyítja, hogy nincs lehetetlenül kicsi, vagy szűk fürdőszoba!

A zseniálisan megtervezett pótalkatrészekkel ugyanis valóban minden értékes négyzetcentimétert kihasználhatunk.

A Tigo mosdókat például szimmetrikus alakjuk miatt jól beilleszthetjük még a legszűkebb helyeken is, és akár önmagukban, akár szettekben, vagy komplett mosdósorokban is gondolkodhatunk vele.

A készletben kapható egység a funkcionális hiúság netovábbja: az egység beállítása után valamennyi alkatrész és elem helyét, helyzetét mi magunk határozhatjuk meg, alakíthatjuk ki – köszönhetően a praktikus pótalkatrészeknek. További plusz pont még a termékek kifejezetten kedvező, barátságos ára is.

A Tigo fürdőszobabútorokkal játékos könnyedséget vihetünk a fürdőszobába.

Miközben személyre is szabhatjuk azt  – hiszen a termékcsalád egyes darabjaival kedvünkre párosíthatjuk a színeket és a formákat. A krém, a fehér, a krém/fehér, illetve a különböző zöld és mokka árnyalatok kombinációiból harmonikus, mutatós összeállításokat kreálhatunk.

Az A-típusos Tigo zuhanykabin egy teljesen egyedülálló ajánlat a piacon! Vele megoldhatjuk a hosszú, keskeny helyek térkihasználtságát, hiszen sávokat, vagy egyéb egyedi elrendezéseket is megoldhatunk a segítségével.

A vendégfürdőszobák esetében a könnyű karbantartás és a hatékony takarítás is elengedhetetlen.

A Jika Perla különleges felületkezelésének köszönhetően például kifejezetten egyszerű a termékek karbantartása.A zuhanykabint ki tudjuk tölteni egy funkcionális zuhanyoszloppal, panellel a Lyra kollekcióból, egy egyedi csaptelep-kapcsolóval kialakíthatjuk a zuhany tartó rudat, beállítva annak kívánt magasságát.

Kedvet kapott egy piciny vendégfürdő kialakításához, vagy a saját fürdőszobájába szeretne ötletes tippeket a kis tér praktikus, élhető berendezéséhez? Akkor látogasson el üzleteinkbe, ahol a VS Fürdőszoba ügyes munkatársai készséggel segítenek!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...