Ez a színekben tobzódó miami otthon garantáltan mosolyra fakaszt

A floridai állam nem a visszafogott stílusáról híres – de azért Miamiben is akadnak olyan otthonok, amelyek ugyan maximalista módon, de ízlésesen rendeztek be.

A művészetigalléria-tulajdonos Nina Johnson otthona ilyen.

Szakmájából adódóan Johnson körülveszi magát izgalmas művészettel, és persze a hozzáértő szem különleges enteriőrt eredményez. Johnson 1920-as években épült házában sorra érik az embert a különféle impulzusok: akármilyen stílust is preferálunk, el kell ismernünk, csöppet sem unalmas otthonról van szó.

Persze könnyen át lehet esni a ló túloldalára, ha eklektikus, színpompás enteriőrökben gondolkozunk – figyeljünk oda az arányokra, hagyjunk negatív tereket, hogy érvényesülhessenek a fókuszdarabok, és a fő színpaletta maximum három színből álljon: ha arról van szó, kiegészítőkkel gondoskodhatunk a színrobbanásról.

Ha hasonló lámpákra vágyunk, nézzünk körül az EGLO kínálatában IDE KATTINTVA – és ne hagyjuk ki Black Friday akciójukat!

A könyvespolc különleges designja vonzza a szemet.

Az alapból megnyugtató színárnyalatokban pompázó fürdőszobába halacskamintás padlóburkolattal varázsoltak egy kis csintalanságot.

Ha különleges fürdőszobára vágyunk, nézzünk szét a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában IDE KATTINTVA.

A kültér meglepően letisztult az otthon belsejéhez képest.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotók: Chris Tamburello, Max Burkhalter

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...