Ez a színekben tobzódó miami otthon garantáltan mosolyra fakaszt

A floridai állam nem a visszafogott stílusáról híres – de azért Miamiben is akadnak olyan otthonok, amelyek ugyan maximalista módon, de ízlésesen rendeztek be.

A művészetigalléria-tulajdonos Nina Johnson otthona ilyen.

Szakmájából adódóan Johnson körülveszi magát izgalmas művészettel, és persze a hozzáértő szem különleges enteriőrt eredményez. Johnson 1920-as években épült házában sorra érik az embert a különféle impulzusok: akármilyen stílust is preferálunk, el kell ismernünk, csöppet sem unalmas otthonról van szó.

Persze könnyen át lehet esni a ló túloldalára, ha eklektikus, színpompás enteriőrökben gondolkozunk – figyeljünk oda az arányokra, hagyjunk negatív tereket, hogy érvényesülhessenek a fókuszdarabok, és a fő színpaletta maximum három színből álljon: ha arról van szó, kiegészítőkkel gondoskodhatunk a színrobbanásról.

Ha hasonló lámpákra vágyunk, nézzünk körül az EGLO kínálatában IDE KATTINTVA – és ne hagyjuk ki Black Friday akciójukat!

A könyvespolc különleges designja vonzza a szemet.

Az alapból megnyugtató színárnyalatokban pompázó fürdőszobába halacskamintás padlóburkolattal varázsoltak egy kis csintalanságot.

Ha különleges fürdőszobára vágyunk, nézzünk szét a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában IDE KATTINTVA.

A kültér meglepően letisztult az otthon belsejéhez képest.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotók: Chris Tamburello, Max Burkhalter

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2022. január 20.

30 ok, miért érdemes a 30. magyar szülinapját ünneplő Hörmannt választanod

Az 1935-ben alapított, elismert német cég most ünnepelte magyarországi fennállásának 30. évfordulóját. A töretlen sikernek számos oka van: nem lőhetünk mellé, ha a Hörmannt...

2022. január 20.

Így lesz mindig időtálló és stílusos a fürdőszobád!

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség otthonunkban. Gondoljunk csak bele: itt kezdjük reggeleinket, és itt zárjuk a napunkat. A fürdő a reggeli felfrissülés, megtisztulás és az...

2021. december 02.

Így lesz igazán kényelmes és stílusos fürdőszobád!

A hűvösebb hónapokban különösen fontos, hogy gondoskodjunk az ideális fürdőszoba megteremtéséről. A fürdő nemcsak a tisztálkodás helyszínét jelenti, hanem egyfajta szentély,...