Ez a színekben tobzódó miami otthon garantáltan mosolyra fakaszt

A floridai állam nem a visszafogott stílusáról híres – de azért Miamiben is akadnak olyan otthonok, amelyek ugyan maximalista módon, de ízlésesen rendeztek be.

A művészetigalléria-tulajdonos Nina Johnson otthona ilyen.

Szakmájából adódóan Johnson körülveszi magát izgalmas művészettel, és persze a hozzáértő szem különleges enteriőrt eredményez. Johnson 1920-as években épült házában sorra érik az embert a különféle impulzusok: akármilyen stílust is preferálunk, el kell ismernünk, csöppet sem unalmas otthonról van szó.

Persze könnyen át lehet esni a ló túloldalára, ha eklektikus, színpompás enteriőrökben gondolkozunk – figyeljünk oda az arányokra, hagyjunk negatív tereket, hogy érvényesülhessenek a fókuszdarabok, és a fő színpaletta maximum három színből álljon: ha arról van szó, kiegészítőkkel gondoskodhatunk a színrobbanásról.

Ha hasonló lámpákra vágyunk, nézzünk körül az EGLO kínálatában IDE KATTINTVA – és ne hagyjuk ki Black Friday akciójukat!

A könyvespolc különleges designja vonzza a szemet.

Az alapból megnyugtató színárnyalatokban pompázó fürdőszobába halacskamintás padlóburkolattal varázsoltak egy kis csintalanságot.

Ha különleges fürdőszobára vágyunk, nézzünk szét a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában IDE KATTINTVA.

A kültér meglepően letisztult az otthon belsejéhez képest.

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos hálószoba Balázs Kriszta munkája, aki letisztult, mégis otthonos és személyes enteriőrt alakított ki.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotók: Chris Tamburello, Max Burkhalter

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...