Ez a modern megoldás új szintre emeli fürdőszobádat!

A tökéletes fürdőszoba legfőbb ismérve a kényelem. Ez az a helyiség, amit napi szinten többször is használunk – itt indítjuk és zárjuk napunkat. A fürdőszoba a felfrissülés színtere és a relaxáció szentélye. Ez utóbbi különösen fontossá vált a mostani stresszel és szorongással teli nehéz időszakban, így fontos, hogy egy olyan helyiséget alakítsunk ki, ahol valóban ki tudunk kapcsolni egy nehéz nap végén.

Ez pedig lehetetlen, ha didergünk. A kád kellemesen meleg habfürdőjében elmerülve vagy a zuhany forró vízsugarai alatt állva könnyű kikapcsolódni – azonban szörnyű érzés, amikor a vízből kilépve megcsap minket az őszi-téli hideg, és vacogva burkoljuk bele magunkat a nyirkos törölközőbe.

Az ideális fürdőszobai fűtést megtalálni viszont nehéz ügy. Egy olyan fűtőtestre van szükségünk, amely gyorsan és hatékonyan működik, hogy ne kelljen egész nap járatni a fűtést egy olyan helyiségben, amit csak naponta kétszer vesz igénybe az ember huzamosabb ideig. 

Egy energiatakarékos és fenntartható megoldás kell, hiszen senki nem szeretne feleslegesen pénzt költeni és pazarolni bolygónk erőforrásait.

Ráadásul a fürdőszobák nem a rengeteg helyről híresek: a legtöbb fürdőbe szinte lehetetlen beszuszakolni egy átlagos méretű radiátort.

Mindezek mellett pedig legyen még vízálló a fürdőszobai fűtés – és persze illjen az enteriőrhöz is. 

Lehetetlen küldetésnek tűnik, de van megoldás.

Létezik olyan fűtés, amely egyszerre gyors, hatékony és energiatakarékos – ráadásul sok helyet sem igényel, így könnyen elhelyezhető a fürdőszobában. 

A design szerelmesei sem lőhetnek mellé vele, ugyanis a letisztult, modern darabok tökéletesen illenek a korszerű enteriőrökhöz – nem véletlenül vált a lakberendezők és tervezők kedvencévé, hiszen bármilyen tervbe könnyedén beilleszthetik a fűtőtesteket, ahogyan az OtthoNNeked Style & Draw lakberendezési pályamunkáin is láthattuk.

A Climastar termékcsaláddal új szintre emelhetjük fürdőszobánkat mind komfort, mind stílus szempontjából:

a fűtőpanelek letisztult formájukkal, gyönyörűen kivitelezett kerámia előlapjukkal tökéletesen passzolnak a legkülönfélébb enteriőrökbe is, ezért a modern és klasszikus stílus kedvelői is hamar a szívükbe zárják a designműremekeket.

De persze nemcsak a külcsín miatt érdemes a Climastar paneljeit választanunk: a Climastar a hagyományos hősugárzókkal ellentétben kikapcsolt állapotban is képes sokáig fűteni, így fürdőszobánkban mindig kellemes meleget teremthetünk, nem kell folyton kapcsolgatnunk a fűtést fürdés előtt, várva, hogy végre kialakuljon a megfelelő hőmérséklet.

Ezt egy különleges technológiának, a Dual-Kherr kerámia hőtároló elemeinek köszönheti, amelyek a hagyományos hőtárolós radiátoroknál négyszer több hőt képesek eltárolni, és ezt a hagyományos konvekciós elvnél sokkal kellemesebb hőérzetet keltő hősugárzás elvén adják le.

Climastar termékek számos típusban, színben  és méretben elérhetőek, így biztosan megleljük azt, amelyik legjobban illik igényeinkhez és stílusunkhoz. Találunk többek közt kisméretű hordozható modellt, fekvő és álló, valamint törölköző-szárítóval ellátott paneleket is. 

Climastar termékek nemcsak a fürdőszobában, de otthonunk mindegyik helyiségében stílusos és hatékony fűtést kínálnak, így ha tökéletes energiatakarékos alternatívát keresünk a hagyományos fűtési megoldásokkal szemben, mindenképp érdemes megismernünk a termékcsaládot.

A Climastar termékeket IDE KATTINTVA szerezhetjük be a Nordinova Energy webáruházából – és természetesen minden részletet megtudhatunk az adott modell terméklapjáról, hogy biztosan megtaláljuk a számunkra tökéletes fűtést.

2023. március 24.

A titok álmaid fürdőszobájához

Mitől lesz igazán tökéletes a fürdőszoba? A látványtól? A hangulattól? A felszereltségtől? A funkcionalitástól? Vagy az apró részletekről? A tökéletes fürdő ötvözi a...

2023. március 17.

Egy gyakori hiba, ami biztosan tönkreteszi a fürdőszobát!

Ha otthonfelújításról van szó, a fürdőszoba átalakítása szinte mindig a lista végén szerepel – ha egyáltalán felkerül rá. Persze ez nem meglepő: pénz- és időigényes...

2023. március 10.

Az új generáció jobb, mint valaha – Visszatért a görgős kabin!

Régen minden jobb volt, hallhatjuk néha a mondatot. Ez természetesen nem igaz; sok minden elromlik az idők folyamán, azonban elképesztő mértékű a fejlődés – mégis akadnak dolgok,...