Ez a legjobb és legegészségesebb újévi fogadalom!

Sokan minden év elején ugyanazokat a dolgokat fogadják meg – és az esetleges kezdeti lelkesedés után egy-két hét múlva már visszatérnek az alaphelyzethez, hogy aztán jövőre újra megpróbálkozzanak a kihívással. Ennek oka általában az, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, és nem tudnak helyet találni az új szokásuknak mindennapjaikban. Ilyen például, amikor valaki megfogadja, hogy minden egyes nap sportolni fog – de jellemzően rossz edzésformát választ, amit nem élvez, így a sport szépen lassan kikerül a napirendből.

A cikket szerkesztette: SpaTrend Kft.

A SpaTrend Kft. teljes körűen szolgálja ki a kültéri életmód szerelmeseinek igényeit. A SpaTrend bemutatótermeiben masszázsmedencék széles kínálata várja a látogatókat, a pehelykönnyű, és egyszerűen telepíthető Softub jakuzziktól, az legmodernebb, többszemélyes amerikai Hot Spring masszázsmedencékig rengeteg típus megtalálható a kínálatban. A jakuzzik mellett prémium kategóriás Broil King, Kamado Chef, Kamado Joe és Ofyr grillsütők és grillkiegészítők, füstölő berendezések színes skálája, valamint a Jati & Kebon minimalista stílusú kerti bútorai, árnyékolók, szaunák és gőzkabinok sokasága várja a vásárlókat a bemutatótermekben. A SpaTrend munkatársai sok éves tapasztalattal, és naprakész képzettséggel segítik berendezni a vásárlók kertjét, wellness terét.

Kapcsolat
3D bemutatóterem
SpaTrend Kft.

Ennek ellenére az újévi fogadalmaknak van értelmük… vagyis inkább az új évre szóló terveknek. A szimbolikus új kezdet tökéletes alkalmat nyújt, hogy valami újba fogjunk, hogy jobb életünk lehessen. Ez sokszor persze munkával, kihívásokkal, idő-, energia-, és pénzbefektetéssel jár – de sokszor akár nagyon élvezetes is lehet!

A legtöbb fogadalom az egészséggel kapcsolatos. Egészségesebben eszünk, többet mozgunk, kevesebb alkoholt fogyasztunk, leszokunk a cigarettáról… Mind példás dolog, azonban rossz ötlet egyszerre megpróbálkozni minddel, mert szinte garantáltan bukás lesz a vége. 

Próbáljunk inkább fokozatosan egészséget csempészni mindennapjainkba – élvezetesen! 

Sétáljunk egyet reggel, hogy felfrissüljünk; igyunk folyamatosan frissítő (akár ízesített) vizet napközben, együnk finom, laktató és egészséges fogásokat – és lazítsunk esténként.

Az egészséges lazításnak sok formája van – a legélvezetesebb azonban a különféle wellnesseszközök használata.

Egy méregtelenítő, izzasztó szaunakörnemcsak a stresszoldásban segít, de erősíti az immunrendszerünket, szebb lesz tőle a bőrünk, megnöveli teljesítőképességünket – és akár anyagcserénket is gyorsíthatjuk a finnek kedvenc időtöltésével.

Aztán ott van a masszázsmedence… 

A jakuzzis lazítás az egyik legkellemesebb relaxációs forma, hiszen a kellemes melegben kikapcsolódhatunk, miközben a vízsugarak átmasszírozzák a testünket. Kevesen tudják, hogy a jakuzzizás – amellett, hogy tökéletes kikapcsolódás – rendkívül egészséges is: az úgynevezett hidroterápia ellazítja a testünket és lelkünket, így könnyebben legyőzhetjük a stresszt és a szorongást – ez pedig különösen fontossá vált az utóbbi időben. Akár már napi 10-15 perc masszázsmedencés pihenés után is sokkal jobb lesz a közérzetünk – esténként pedig könnyebben álomba szenderülhetünk.

A vízsugarak emellett segítséget nyújtanak a fogyásban és a narancsbőr eltüntetésében is – és jótékony hatást fejtenek ki az egészségre és a sportteljesítményre is, mivel javítják a vérkeringést és feloldják az izomgörcsöt. 

Bátran mondhatjuk tehát, hogy egy masszázsmedence tökéletes választás az egészséges 2021-hez – a mindennapos jakuzzis pihenés egy elég könnyen betartható fogadalom 🙂 

És most az egészséges évkezdéssel akár pénzt is spórolhatunk: a SpaTrend fantasztikus évkezdő akcióival kedvezményesen szerezhetjük be a prémium kategóriás masszázsmedencéket, szaunákat, professzionális grilleket és kerti bútorokat!

IDE KATTINTVA elérhetjük a kínálatot – nem érdemes lemaradni a fantasztikus akcióról!

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...