Építkezne, felújítana – ám még tanácstalan?

Akkor a legjobb helyen jár! Egy hazai, elkötelezett vállalkozás több évtizedes építőipari és lakberendezési múltjával igyekszik abban segíteni az építkezők illetve felújítók életét, hogy összefogja a teljes, belsőépítészeti termékkört. A Stílus és Otthon ráadásul most úgy segít Önnek az ötletgyűjtésben, hogy eközben Ön duplán nyerhet! Hogyan? Olvasson tovább, és megtudja…

Bizony, nekünk is profi menedzserekké kell válnunk!

Egy felújítás, pláne egy építkezés során számos dologra kell odafigyelni – ezt nyilván mindannyian tudjuk. Ahogyan azt is, hogy még ha a legjobb segítséget is vesszük igénybe – gondolunk itt a profi lakberendezők áldásos munkájára, ahogyan egy jó kivitelező csapat pláne elengedhetetlen – még akkor is, erre az időre bizony nekünk magunknak is komoly menedzserekké kell válnunk.


Menedzselnünk kell a költségeket – hiszen nyilván van egy keretünk, amiből jó lenne nem kifutni még idő előtt.
Menedzselnünk kell az időt, ami mindenkinek véges, ahogyan a gyártóknak, a kiszállítóknak, az üzleteknek is megvan a saját nyitvatartási, üzemelési, kiszállítási, vállalási menetrendje.

Arról se feledkezzünk meg, hogy bizony, egy jó burkoló ebben a tavaszi-nyár eleji idényben már sokszor hónapokra előre foglalt, a nagyobb, méretes termékeket (mint például egy szép tágas fürdőkád) nem biztos, hogy az üzlet raktára hosszú ideig tud majd tárolni nekünk…

Ezek az időtávok, határidők sajnálatos módon nem mindig egyeznek meg a mi elképzeléseinkkel… Azután pedig még ott vannak az egyéni vágyaink, a családtagjaink, gyerekeink álmai, és az ő saját kis elképzelésük – ezeket is mind-mind össze kell hangolnunk, hogy a végeredménnyel majd mindenki elégedett legyen.

Tehát a tudatos átgondoltság, kommunikáció, naprakészség és olykor a rugalmasság is elengedhetetlen a részünkről, hogy ne stresszként, hanem egy izgalmas, épülő folyamatként éljük meg az otthon teremtés folyamatát, melynek a végén kényelmesen hátradőlve, elégedetten megpihenhetünk…

Időben el kell kezdenünk ötletelni, tervezgetni is – a kapkodás nem célravezető!

Nem a legcélszerűbb ugyanis, ha egy munka utáni este, fáradtan beesünk az üzletbe, és még azt sem tudjuk, milyen legyen a fürdőszoba színvilága, kádat vagy zuhanyzót szeretnénk-e inkább, beépített legyen-e a konyha, és egy légtérbe kerüljön a nappalival, és vajon a nappaliban maradjon-e a régi parketta, vagy inkább egy higiénikus, szép, új lamináltpadlóra váltanánk-e?


Lakásunk, telkünk adottságaihoz, vagyis helyünk, igényeink és persze pénztárcánk függvényében érdemes átgondolni a legfontosabbakat, a tanácstalanabbak, vagy krónikus időzavarban szenvedők pedig nyugodtan kérhetik lakberendezőink segítségét.


Ötletekhez, enteriőr-megoldásokhoz és harmonikus kialakítási tippekhez ajánljuk figyelmébe LAKBERENDEZÉSI INSPIRÁCIÓTÁRUNKAT, ahol komplett, profi lakberendezőink által kidolgozott, hazai viszonylatban is kiválóan megvalósítható ötleteket gyűjthet össze, hosszas, időigényes keresgélés nélkül – ami a mai világban bizony nagyon nagy kincs…


Személyesre szabható terek, személyre szabott segítség a tervezéshez

Inspirációtárunkat pedig nem csak úgy, vakon feltöltött, valahonnan legyűjtött képforrásként kapja meg, hanem személyhez, archoz, sőt a pontosan megadott, beszerezhető termékekhez is kötheti.


Tervezőink arcukkal, portréjukkal együtt mutatkoznak itt be, hogy Önnek akár arra is nyíljon lehetősége, hogy ha beleszeret az itt látott enteriőrök egyikébe, akkor azt az adott szakember segítségével akár pontosan a saját kedvenc színeire, saját otthona lehetőségeire és méreteire formálhassa, személyre szabhassa!


Vagy nem  akarja lakberendezőre bízni, ám mégis jól jönne a profi segítség?

Akkor a lehető legjobb helyen jár nálunk: ugyanis az itt látható enteriőrterveket profi lakberendezőink tervezték meg és állítottak össze pontosan azért, hogy Önnek könnyebb legyen kitalálni, eldönteni új otthona látványát, illetve a megvalósításhoz szükséges ötleteket, melyekhez még a termékeket is segítünk könnyen fellelni és egy helyen, gyorsan beszerezni, hogy Önnek ezzel se menjen el feleslegesen az értékes idejéből, hogy hosszasan utánajár a mit-hol kérdésnek….

Ez a gyors és hatékony ötletbázis, reálisan megvalósítható inspirációtár máris egy főnyeremény, nem igaz?


Nyerjen most duplán az ötletgyűjtéssel!

A másik jó hír pedig, hogy most duplán is nyerhet: ugyanis szavazhat kedvenc enteriőr fotójára az itt látottak közül.

A szavazók között pedig értékes és hasznos nyereményeket sorsolunk ki, hogy még hatékonyabban tudja majd menedzselni otthona épülését és szépülést: egy 1 db Tabletet és 1 db okostelefont nyerhet most velünk!
Ehhez pedig nem kell mást tennie, mint regisztrálni oldalunkon, belépni, inspirálódni, választani, majd szavazni 2017.04.12. – 2017.05.12. között.


Igen: szeretnék játszani, és duplán nyerni a Stílus és Otthon inspirációtárával: profi lakberendezői ötleteket új otthonomhoz, és okos eszközöket a még könnyebben menedzselhető építkezéshez illetve felújításhoz!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...