Építkezik és szeretne okosan gazdálkodni? Minimum 10%-os megtakarítás érdekli?

A mai pénzpiaci környezetben a rövid távú pár hónapos befektetések, kamatok hozama minimális, a 2%-ot sem éri el.  Pedig építkezéskor, felújításkor minden pénz számít, egy okos döntéssel, előre tervezéssel érdemes jelentős összeget megtakarítani úgy, hogy az a ház értékét is tartósan növeli.

Csak akkor olvasson tovább, ha:

  • Ön vagy jó ismerőse, rokona építkezik, felújít, vagy ilyet tervez a jövő évre.
  • Szereti a pénzügyeit kézben tartani, előre tervezéssel jelentős összeget megtakarítani.
  • Fontos Önnek, hogy a burkolatra kiadott pénze tartósan növelje ingatlana értékét.

Ne feledje, ilyen lehetőség csak most még pár napig van, minden más ráér! Ne halogassa a döntést: olvassa el a bejegyzést, válasszon burkolatot és rendeljen most! 

Cégünk, a GEO ’96 Kft (KŐ-TÁR kőburkolat szakkereskedés) különleges lehetőséget ajánl: december 7-ig, Mikulásig történő megrendelés esetén az idei árból 10% kedvezménnyel szállítjuk a jövő évi első beérkezésű import természetes kőburkolatokat, minimum 50 nm rendelése esetén.  A vételár kifizetése jövőre, az áru beérkezése után esedékes, megrendeléskor csak 10% foglalót kérünk, ami beleszámít a vételárba (90%-ot addig is kamatoztathat).

Egy példa számokkal: 2017-es nettó ár: 550.000 Ft, 10%-os kedvezményes nettó ár: 495.000 Ft. 2017.12.04-én 49.500 Ft foglaló kiadás 550.000 Ft (100%) értékű természetes kőburkolatra. 2018.04.30-án  445.500 Ft a foglalón felül fennmaradó nettó vételár kifizetése a termék beérkeztekor.

Tehát: előzetes tervezéssel, döntéssel 49.500 Ft 4 hónap alatt 55.000 Ft többlet megtakarítást hoz.

Fenti példánk még nem számolt a 2018. január 1-től várható 3-20%-os áremelkedéssel, amit beszállító kőbánya és feldolgozó partnereink már előre jeleztek.  Ezt figyelembe véve és csak 9% -os áremelkedéssel számolva a megtakarítás már nettó 104.500 Ft. Érdemes ezért előre gondolkodni?

Milyen lenne ez a ház kőburkolat nélkül?

Szép persze, de kevésbé karakteres, kevésbé egyedi. Nem kell sok kő ahhoz, hogy az Öné legyen a legszebb ház az utcában. A természetes kő mindig értéket képvisel. Más arcát mutatja napfényben és megint mást deres csillogásban vagy sötétben lámpavilágnál. Lehet benne gyönyörködni, nem lehet megunni, mert természetes struktúrái, ásványai, egyesekben a fosszíliák megismételhetetlenek.

Ha Ön használja, akkor Ön és családja élvezi, ráadásul tartósan értéknövelő befektetés is. Ha „csak” befektetésre, eladásra szánja, jobb árat kérhet érte, ekkor is jelentősen növeli ingatlana értékét.

Miért tartósan értéknövelő befektetés? 

A természetes kőburkolatok – szemben a gyártott kerámia vagy más, beton, cement…stb burkolatokkal  – korlátos javak.  Egyes kőbányák kapacitása véges, más bányáknál környezetvédelmi, természetvédelmi előírások szabályozzák, korlátozzák a kitermelést. A geo Moca mészkövet például portugál természetvédelmi terület közelében fejtik, a bányatelekhatár nem terjeszkedhet tovább. Ennek a kőnek – szépségén és jó fizikai tulajdonságain felül is – komoly presztízse van, követségi épületek, elegáns üzleti negyedek, prémium kategóriájú villák kiváló természetes kőburkolata. Évről-évre nő az értéke, ára. Cégünknél még az idén bevezető áron vásárolható.

A kőbányák létesítése, üzemeltetése a világon mindenütt nagy befektetést igényel. A befektetések értéke az árban is tükröződik.


Az import természetes kőburkolatok döntő hányada fejlődő országokból érkezik. Igaz, hogy 10-20 évvel ezelőtt a hihetetlenül olcsó munkaerővel kitermelt és feldolgozott kőburkolatokat még tényleg alacsony áron meg lehetett itthon is vásárolni, de ez a helyzet mára már több szempontból is megváltozott. Egyrészt az akkori divat a szabálytalan alakú, vastagságú kőből rakott burkolat volt. Ez nem követelt méretpontosságot, komolyabb szaktudást, a feldolgozás egyszerű volt.

Ma már a szabályos, vágott, kalibrált kőlapokra van igény. Ezek gyártása jó gépeket, jól képzett munkaerőt igényel. Csak jól képzett munkaerőtől várható el az európai szabványoknak megfelelő minőségű áru gyártása, csomagolása. A munkadíjak pedig ezekben az országokban folyamatosan emelkednek. Nyugat-Európai partnereinknél a „fair trade” nagyon fontos szempont. Rendszeres ellenőrzik a bányászat és feldolgozás minden folyamatát, nemcsak a munkavállalók helyzetét, hanem a környezetvédelmi előírások betartását is. Például az ipari víz visszagyűjtése, tisztítása, újrahasznosítása újabb beruházásigényt generál, ami szintén a termelési költségeket növeli. A költségnövekedést pedig folyamatos áremelkedés követi. Tehát amit most 100 egység pénzért megvásárol, az néhány év múlva már 120 egységet ér.

A természetes kőburkolatok beépítése tehát tartós értéknövelő beruházás, nemcsak azért mert az áruk folyamatosan emelkedik, hanem azért is mert természetes, minőségi presztízs termékek.

Értéknövelő, de nem megfizethetetlen luxus: kérjen ajánlatot most itt: http://ko-tar.hu/2018-elorendeles (kattintson a képekre), rendeljen holnap és a megtakarított pénzt élvezze, költse családjára, hobbijára.

Válogasson a természetes palák, homokkövek, ultravékony kőszeletek között! Ne feledje, csak  Mikulásig él az ajánlatunk!2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...