Élvezze egész évben otthonában az ünnep páratlan eleganciáját és csillogását!

Ünnepi ragyogáshoz természetesen a tisztaság elengedhetetlen, azonban annak, aki szereti az ünnep fényeit, csillogását, jó szívvel ajánlunk olyan belsőépítészeti megoldásokat, melyekkel giccsmentesen élvezheti azokat egész évben. Ráadásul mind az arany, a bronz, a rose gold és természetesen az ezüst csillogásával, fényével igazán trendben lehet a nappali, a konyha, vagy éppen a fürdőszoba.

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

A gyár termékei nagy választékban megtekinthetőek a Palatinus Fürdőszoba szalonokban és a V-S Fürdőszoba szalonokban. Számos családja raktárkészletünkön megtalálható. Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatosan a kollégák készséggel állnak rendelkezésre.

Porcelanosa

Fotó: PORCELANOSA

Ünnepi ragyogáshoz természetesen a tisztaság elengedhetetlen, azonban annak, aki szereti az ünnep fényeit, csillogását, jó szívvel ajánlunk olyan belsőépítészeti megoldásokat, melyekkel giccsmentesen élvezheti azokat egész évben. Ráadásul mind az arany, a bronz, a rose gold és természetesen az ezüst csillogásával, fényével igazán trendben lehet a nappali, a konyha, vagy éppen a fürdőszoba…

Az elegáns burkolatok nem állnak meg a márványnál, vagy a minőségi természetes fautánzatú csempék és padlólapok látványánál, ahogyan a szép, letisztult króm vagy arany árnyalatú csaptelepeknél sem – persze, kétségkívül a jól megválasztott, egymással harmonizáló kiegészítőkkel is remek ünnepi hangulatot varázsolhatunk…

Fotó: PORCELANOSA

1. Válasszunk otthonunk színeivel harmonizáló ragyogó üvegmozaikot!

Ma már szerencsére a gyártók évről évre szebbnél szebb modellekkel kápráztatnak el bennünket, és a króm és metál anyagok korában bizony a burkolataink csillogásában sincs hiány. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy a hidegebb vagy inkább a meleg tónusok közül, illetve a fémes, metálos, homogén csillogást, vagy éppen a glitteres jellegű „sparkling” – hatást kedveljük-e inkább?

Fotó: PORCELANOSA

2. Teremtsünk időtlen eleganciát az ezüst high-tech jellegű burkolattal!

Annak, aki a finom, sejtelmes holdfényt és a hűvös eleganciát képviseli, és leginkább a modern terek nagy kedvelője, annak mi mást is ajánlhatnánk, mint a meseszép, páratlan ezüst visszafogott csillogását!

Fotó: PORCELANOSA

A fényes, metálos, fémes hatások és effektek remekül beleillenek a modern, minimál, sőt akár a high-tech stílusokat képviselő vagy ötvöző enteriőr-megoldásokba, melyeknek némi finomságot, lágyságot adhatunk az érdekes 3D effektekkel, a szokványostól eltérő formai kialakításokkal.

Fotó: PORCELANOSA, METAL ACERO HEXAGON

Az ezüst árnyalatai – ahogyan a bronz vagy az arany tónusai – örökzöldek, sosem mennek ki a divatból, csak a forma, a méret, és a stílus változik.

A modern terek és egyedi belsőépítészeti megoldások szerelmeseinek bizonyára elnyeri majd a tetszését a Porcelanosa Metal Acero Hexagon, melynek különlegessége, hogy a fémes hatásokat a 3D technológia kortárs megoldásaival, és egyedi felületalkotásával kombinálja, ezért segítségével egyedi, kreatív tér-kompozíciókat alkothatunk.

A hexagon formák enyhén kicsúcsosodó alakban jelennek meg az egyes mozaik lapocskákon, melyek ezzel az elrendezéssel minden irányból visszaverik, tükrözik a fényt, kiemelve a fallal szemközti berendezési tárgyakat.

Fotó: PORCELANOSA, METAL ACERO HIGHLIGHTS

3. Válasszunk szálcsiszolt fémeket, vagy antikolt, sejtelmes csillogást – ha kortárs megoldásokra, vagy csak az előbbinél kicsivel visszafogottabb látványra vágyunk!

Szintén mozaik formájában jelenhet meg a szálcsiszolt vonal, melyet háztartási nagy – és kisgépeinken láthatunk viszont, így a konyhába is kiváló megoldás lehet, ha a hűtő, vagy a sütő árnyalatát, finom és elegáns króm tónusait szeretnénk visszahozni a térben. Természetesen a fürdőszobában is gyönyörűen mutat a hófehér szaniterekkel a Porcelanosa rozsdamentes, különleges, szálcsiszolással készített, valódi fém bevonattal ellátott mozaikja.

Fotó: PORCELANOSA

Az antikolt hatás pedig mind a modern, kortárs tereket, mind pedig a kicsit régiesebb, patinásabb hangulatot szépen kiemeli. Az sem baj, ha a különböző fémes színeket, árnyalatokat ötvözzük: a mattabb ezüstös felületek mellett például szépen mutatnak a meleg fényű, ragyogó rose gold vagy bronz tónusú kiegészítők.

Fotó: PORCELANOSA, L’Antic Colonial – Adagio Essagon O Silver

4. Bátran térjünk el a szokványos megoldásoktól: keressünk tudatosan teret és persze helyet az ilyen szépséges, ragyogó felületeknek!

Azért, mert a hidegburkolatokat vízálló tulajdonságaik és egyedi jellegük révén többnyire a vizes blokkok falain, esetleg a nappali vagy az előszoba padlóján szokás alkalmazni, attól mi bátran és kreatívan el is térhetünk ettől az általános szokástól.

Keressünk tudatosan megfelelő teret, helyet és lehetőséget arra, hogy egy-egy ilyen ragyogó szépség otthonunk mely felületén, milyen falsíkon, esetleg paravánon, ajtón, vagy boltozaton jelenhetne még meg.

Fotó: PORCELANOSA, Albania

Hiszen akár egyedi faliképként, háttérfalként, de még a dohányzóasztal lapjába bevágott felületi dekorációként is kiválóan mutat – ha egy kicsit elengedjük a fantáziánkat.

Fotó: PORCELANOSA, Albania

Remek megoldás, ha egy szélesebb oszlopot, beugrót burkolunk az elegáns, csillámló, a teret vagy az előtte helyet kapó berendezési tárgyakat kiemelő mozaikkal vagy falicsempével. Ha egy elegáns térben álló kádat vagy álló mosdót választottunk a fürdőszoba enteriőrbe, akkor ezeket is bátran kiemelhetjük akár csak egy-egy sávban felburkolt fémes hatású mozaik vagy csempe berakással.

Fotó: PORCELANOSA,Venis Metallis

Ebben az esetben érdemes a ragyogó felületek közvetlen közelében egy-egy matt, visszafogottabb felületű tárgyat elhelyezni, esetleg kombinálni a csillogó, modern elemeket a fa meleg, természetes tónusaival.

5. Ne féljünk a szokatlan anyagtársításoktól, kombináljuk bátran a különböző anyaghatású felületeket!

Szerencsénkre a modern, kortárs burkolat gyártó cégek, mint amilyen a magas minőséget képviselő Porcelanosa is – egyre szebb és egyre élethűbb változatokban jeleníti meg számunkra a fát, az antikolt vagy pácolt hajópadlót, vagy éppen a betont, a különböző kőzeteket. Így nem is csoda, ha ezek közül mi sem tudunk kizárólag egyetlen textúrát vagy anyagot kiválasztani, mely majd dominálni fog a térben. Nem is kell! Kombináljuk kedvünkre az egyedi textúrákat, a különböző hatású felületeket!

A jó ízlés határán belül maradva a fa és a kő szépen illeszkedik a fémes felületekkel, ahogyan a matt, sötét, rusztikus felületeket is remekül feldob és kiemel egy-egy megvillanó kis fémes csillogás.

Fotó: PORCELANOSA, METALIS

Porcelanosa mozaik és csempe családok, pl. a METALIS kollekció egyes modelljei gyönyörűen utánozzák a rozsdás felületek textúráját, miközben a nemesfémek klasszikus eleganciája is megjelenik rajtuk.

A különféle, szabálytalan lapocskák, a más-más szögben megcsillanó fény és az értékes nemesfémek árnyalatai szinte mindenkit rabul ejtenek. Éppen ezért ne féljünk ezektől a szépségektől, bátran tervezzük be az általuk kínált, olykor szokatlan vagy meghökkentő felületeket, látványt az egyszerűbb, rusztikusabb anyagok mellé, a matt falfelületekkel ugyanis kifejezetten jó párost alkotnak.

Fotó: PORCELANOSA

Sőt, egyes modellek akár egyszerre is képesek megjeleníteni a matt, rusztikus, valamint a fényes, aranyló effekteket. Bátran válogassunk az ünnepre jellemző színvilágból állandóra is: az ezüst a feketével, az arany a hófehérrel mindig örökérvényű, klasszikus, gyönyörű párost alkotnak.

Fotó: PORCELANOSA

A bronz melegebb árnyalatai pedig szépen harmonizálnak a meleg hatású, barnás tónusú fa elemekkel. Olyannyira, hogy a burkolatgyártó a Metal Bronze 3D Cubes névre hallgató termékénél ötvözte is ezt a két textúrát, hatást. Páratlanul harmonikus, elegáns szépséget teremtettek így, mely otthonunk bármely helyiségében a nappalitól a konyháig, az étkezőn át a fürdőszobáig tökéletesen mutat majd.

A metál és bronz árnyalatok sorának még koránt sincs vége – az új, 2018-as trend modellek között is bátran válogassunk, és variáljuk a fémes, meleg hatású csillogást hófehér falakkal, natúr fával, csillogó és bársony anyagokkal, lakástextilekkel – a hatás egyenesen lenyűgöző lesz!

Fotó: PORCELANOSA, Trend 2018 forecast metallics

Válogassunk, tervezgessünk hát bátran, és ha a tervezéshez, vagy akár az itt látott szépségek beszerzéséhez szeretnénk segítséget kérni, forduljunk bátran a VS Fürdőszoba munkatársaihoz, akik készséggel segítenek, és tervezik meg Önnek álmai otthonát, fürdőszobáját – a páratlan ragyogás jegyében, hogy egész évben Ünnep lehessen.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és ragyogóan sikeres Új esztendőt kíván Önöknek:

A VS Fürdőszoba csapata

2020. szeptember 15.

Két helyiség, amit ősszel különösen megéri felújítanod!

Bár az időjárás még nem ezt mutatja, beköszöntött az ősz. Sokan nem szeretik az évszakot, pedig tökéletes alkalmat nyújt, hogy kicsit befelé forduljunk, törődjünk szeretteinkkel és...

2020. augusztus 04.

Felújítanád a fürdőt? Itt egy kis segítség!

A lakásfelújítás rendkívül idő-, energia- és pénzigényes folyamat lehet – különösképp ha a fürdőszobáról beszélünk, ahol létfontosságú a gondos tervezés. Már rögtön az...

2020. június 21.

Így emeld új szintre fürdődet!

Üvegfelületek a fürdőben?  Megosztó téma. Az elegáns anyag kifinomult hatást kelt, és még a teret is növeli optikailag, ugyanakkor az a kép él sokunk fejében, hogy nehezen...