Élménykávéval habos-babos az ünnep

Tartja magát a gondolat, hogy szívünk hölgyének vagy édesanyánknak karácsonyra háztartási gépet ajándékozni éppen olyan tabu, mint a férfiaknak zoknit. A designerzoknik és prémium kategóriás, luxus életérzést hétköznapjainkba csempésző háztartási kis- és nagygépek korában ennek nincs létjogosultsága. Sok hölgy és család vágyakozik egész éven át arra, hogy az ünnep meghitt együttlét legyen, az ajándék pedig megkönnyítse és megfűszerezze az újesztendő mindennapjait. 

Legyen élmény minden reggel!

A januári szürkeségben és a meleg nyári napokon egyaránt frissítő lendületet ad egy finom kávé, melyet otthonunk ismerősségében fogyaszthatunk el azokkal, akiket igazán szeretünk. A karácsony tökéletes alkalmat szolgáltat arra, hogy meglepjük magunkat egy hamisítatlan kávéélménnyel, és az ehhezz szükséges minőségi kávégéppel. Ízlésünknek megfelelően választhatunk automata és kapszulás kávéfőzőt. Álmodozzunk akár kedvenc eszpresszónkról, akár egy könnyen hozzáférhető és variálható ízpalettáról, biztosan megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelőt. Gondoljunk a részletekre is! Ne felejtsünk el tisztítóeszközökről, tejhabosítóról vagy capuccino fejről gondoskodni. Az édes-habos kávé szerelmesei örökre hálásak lesznek érte.

A kávézás felemelő élményének kulcsa a kiváló kávészemekben és a tökéletes kávégép kiválasztásában rejlik.

Always walk on the bright side by side of life…

Az amerikai filmek megszállottjai és a nagycsaládosok egyaránt lelkesek, ha szóba kerülnek a side by side hűtők. Nemcsak óriási a tárolókapacitásuk, hanem gyönyörűek is! Ráadásul valóban képesek kiszolgálni egy ötfősnél nagyobb családot, vagy lelkes amatőr szakácsot is. Étkezési és főzési szokásainak ismeretében több típus mellett is dönthetünk a fagyasztó- és a normál hűtőkapacitás eloszlásának függvényében. 

Profi vagy házi sommelier-nknek elegáns borhűtővel, szeretett nagymamánknak méretes, a kert kincseit egész évben befogadni képes hűtőládával kedveskedhetünk.  Lakásfelújítás előtt álló vagy építkező rokonainknak pedig kiváló választás egy örökéletű beépíthető darab. Ma már nem kell aggódnunk amiatt, hogy a háztartási nagygépek esetleg nem illeszkednek a kialakított enteriőrbe. Az inox felületek sokféle lakberendezési stílussal jól párosíthatók, a beépíthető eszközök pedig akár teljesen láthatatlanná tehetők. Sőt! A szabadonálló gépek a közhiedelemmel ellentétben akár ki is emelhetik a közös terek eleganciáját.

Borkedvelő szerettünknek egy borhűtővel, szivarozó rokonunknak egy optimális körülményeket biztosító szivartárolóval egy álom válhat valóra.

Az egészségnél nincs jobb ajándék

Alapigazság, melyet az érez át igazán, akinek meg kellett harcolnia érte. Ha van családunknak olyan tagja, akinek meg kellett küzdenie valamely komolyabb betegséggel, vagy akad asztmatikus panaszokkal küzdő, esetleg kruppos kisgyermek, bizonyára egy ideje fontolgatjuk légtisztító berendezés beszerzését. Itt az alkalom! 

99,5%-kal tisztább levegő otthonunkban? Lehetséges! A légtisztító berendezések képesek a mérgező anyagok közel 100%-át eltávolítani. Segítségükkel a megfázásmentes tél nem álom többé. –

Allergénmentes, biztonságos és valóban tiszta otthon lehetőséget ad gyermekeinknek a legteljesebb fejlődésre, szüleinknek pedig arra, hogy minél tovább láthassák cseperedni unokáikat. Igény szerint választhatunk akár hűtő-fűtő funkcióval ellátott darabokat, vagy párásító ventillátorokat is. A legjobb választás kisgyermekes családoknak vagy idősebb rokonoknak.

Talán nem az ajándék a lényeg. Mégis annyira izgalmas lesni a zizegő papír mögött felvillanó tekintetek örömét, a mosolyra húzódó arcot és rajta a szeretet színeit! Ezért akarjuk a számunkra legfontosabbakat elvarázsolni. Meglepni valamivel, ami az év minden napján arra emlékezteti őket, hogy nélkülük nem teljes az életünk. Vegyünk akár kávégépet, akár légtisztító berendezést, adjuk mellé oda magunkat is! A tárgyakat megvásárolhatjuk, de nem azok adják a valódi értéket. Az együttkávézás együttjei, a feketék felett elcsacsogott történetek és a ki nem mondott félmondatok, a tiszta levegő hosszútávú élettani hatásai… ez a legigazabb ajándék.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...