Most elképesztő kedvezménnyel szerezheted be álomjakuzzidat!

A SpaTrend energiatakarékos jakuzzijaival rengeteget spórolhatunk – különösen most a Black Friday Early Bird akció keretében!

A rendszeres masszázsmedence-használat kiváló stresszoldó, és testi-lelki egészségünkre is kiváló hatással van – azonban akadnak, akik félnek a jakuzzivásárlástól (különösen most, a magasabb energiaköltségek korában), mivel úgy gondolják, túl sok áramot vesznek igénybe, így az egekbe rúgnak a villanyszámlák. 

Azonban a SpaTrend kínálatában széles választékban elérhető, különféle méretű és jetkiosztású, kiváló hőszigetelésű, prémium masszázsmedencékben egy dolog közös: mindegyik energiahatékonyan működik, így elenyésző áramszámlát generálnak. Ráadásul most még kedvezményesebben szerezhetjük be őket:

a SpaTrend nem is egy, hanem két szenzációs ajánlattal nyitja meg az őszi jakuzziszezont. Óriási kedvezménnyel, kihagyhatatlan áron miénk lehet a Limelight sorozat legsikeresebb tagja, a Flair és az ár-érték arányban verhetetlen Relay jakuzzi.

Ha mindennap használjuk jakuzzinkat, akkor is megfizethető marad a wellnessélmény – ráadásul pontosan kiszámíthatjuk és követhetjük a fenntartás költségeit, így elmaradnak a kellemetlen meglepetések. Nap mint nap élvezhetjük a kényeztető hidromasszázst: a meleg vízsugarak ellazítják izmainkat, oldják a feszültséget, és pozitív élettani hatásokkal bírnak – élvezzük őket egyedül vagy szeretteinkkel!

Ráadásul minden medence egyben dizájnműremek is: a puha falú Softub, a kőhatású FreeFlow, a BMW tervezői által megalkotott HotSpring és a Caldera Spas masszázsmedencék a mindennapok részévé teszik a stílusos, egészséges pihenést.

Ha régóta vonz minket a wellness világa, és szeretnénk egészségesebb, boldogabb, stresszmentesebb életet élni, ismerjük a SpaTrend fantasztikus kínálatát, és szerezzük be a Black Friday Early Bird akció keretében vadonatúj masszázsmedencénket!

Mindegyik helyszín különleges kedvezményekkel, érdekes programokkal és meglepetésekkel vár minket – és ne feledjük: ha megvesszük álmaink jakuzziját, a kedvezményeken felül megkapjuk az első év várható energiafogyasztását is.

Regisztráljunk itt:

Legyünk részesei a wellnessélménynek IDE vagy a képre KATTINTVA!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...