Elegancia és otthonosság az Eglo textil lámpáival

A vászon burás asztali lámpa évtizedekkel ezelőtt sem volt ismeretlen a lakásokban, a mai textil lámpák azonban már eltérnek ettől az irányvonaltól. Egyszerű formájukkal, a mai stílusokhoz illeszkedő színvilágukkal, kifinomult anyagukkal eleganciát sugároznak, otthonosságot teremtenek.

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az első bemutatóterem Dunakeszin található, de az EGLO 2019-ben Budapesten, majd 2020-ban Budaörsön újabb lámpaszalont nyitott. Ezekben az üzletekben, valamint az országos SHOP in SHOP partnerüzletekben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak náluk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Kapcsolat
EGLO Lux Kft.

Mindehhez hozzájárul, hogy ma már minden világítási igényre van textil burás lámpánk. Akár mennyezeti általános világításra van szüksége, akár helyi világításra, pl. az étkezőasztal megvilágítására, vagy olvasáshoz szeretne fényt, azonos típusból és színből megtalálja a megfelelő textil lámpát: a mennyezeti lámpától a különböző méretű függesztékeken, asztali és fali lámpán át az állólámpáig minden kapható. Így az egész szobát vagy akár lakását berendezheti egységes stílusban.

A kérdés már csak az, melyik EGLO textil lámpát válassza…

Ha az elegancia felé hajlik, akkor a MASERLO lámpacsaládunkat ajánljuk, melynek külső textil borítása fényes felületű, belső bevonata pedig arany vagy ezüst csillogású. Fekete/arany, tópszín/arany, cappuccino/arany és szürke/ezüst színekben kapható. Fali lámpája csuklós, ami nemcsak elegáns – a szállodákban is sok helyen ezt használják –, hanem praktikus is: oda irányítja, ahol olvasni akar, ha pedig nincs rá szüksége, akkor csak egyszerűen behajtja a fal mellé, így nem foglal helyet.Kissé visszafogottabb, de továbbra is elegánsnak mondható a PASTERI lámpacsaládunk. Matt hatású, de változatlanul vékony szövésű külső textil borításához vörösréz vagy fehér belső felület társul. Fehér/vörösréz, fekete/vörösréz, tópszín/fehér, szürke/fehér, antracit-barna/fehér, fehér/fehér színekben kapható. Kétféle fali lámpa közül választhat attól függően, hogy az olvasókaros vagy olvasókar nélküli felel meg legjobban igényeinek.

A PASTERI lámpáinkhoz elkészítettük az „óriás” mennyezeti lámpákat is: 57, 76 és 98 cm átmérőjükkel kellemes, egyenletes, erős megvilágítást biztosítanak, és méretüknél fogva szép, hangsúlyos alkotóelemei a szobának.Ha a nyersebb hatást kedveli, akkor válassza a ROMAO lámpacsaládot, melynek különlegessége a durvább szövésű lenvászon bura, illetve az, hogy a különböző méretű kerek és hosszúkás burás függesztékek magassága állítható. Szürke színben kapható, fali lámpája nincs.Gondoltunk a fiatalokra is: az ALMEIDA, a MARONDA és a TOMBOLO textil lámpák a színes buráikkal vidámságot, játékosságot visznek otthonába.Textil lámpáink egy része beépített LED-del szerelt, ami egyenletesebb fényeloszlást biztosít. Más részüket fényforrás nélkül, E27-es foglalattal áruljuk, így Ön döntheti el, hogy milyen fényforrást használ. Az energiatakarékosság miatt mi a LED-et javasoljuk.

 

Az EGLO textil lámpákat megtekintheti weboldalukon.

Kövesse az EGLO Instagram fiókját, ahol még több fotót, életérzést, lakberendezési ötleteket talál!

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...