Egy gyakori hiba, ami tönkreteszi a lakást – de most könnyen helyrehozhatod!

Napfényben minden otthon a legszebb arcát mutatja. A természetes fényben a helyiségek megtelnek élettel, vidámsággal – azonban miután lement a nap, és felkapcsoljuk lámpát, otthonunk már nem olyan barátságos: ugyan fényes, mégsem kellemes, nem otthonos annyira, mint nappal. 

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az első bemutatóterem Dunakeszin található, de az EGLO 2019-ben Budapesten, majd 2020-ban Budaörsön újabb lámpaszalont nyitott. Ezekben az üzletekben, valamint az országos SHOP in SHOP partnerüzletekben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak náluk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Kapcsolat
EGLO Lux Kft.

Ha ezt tapasztaljuk, valószínűleg nem jól terveztük meg otthonunk világítását. Szerencsére ez a probléma könnyen orvosolható – főleg most, 2021. március 1. és március 15. között egy különleges akció keretében: a Homeinfo kuponjával most 15% kedvezménnyel szerezhetjük be az EGLO CONNECT (AwoX Smart Control magyar nyelvű applikációval is vezérelhető) termékcsalád darabjait.

De mi az az EGLO CONNECT? Mivel tud többet a mostani lámpánknál?

Az EGLO CONNECT termékcsaládba tartozó modelleket össze sem lehet hasonlítani a szimpla lámpákkal: a CONNECT termékek a jövőt képviselik, és ez a jövő fényesebb, mint valaha. 

Szinte bármit megtehetünk a fénnyel – és ehhez még csak fel sem kell állnunk a kanapéról. Az EGLO CONNECT rendszer segítségével egyedien szabályozhatjuk és programozhatjuk a világítást otthonunkban.

Ha akarjuk, bármilyen színűre beállíthatjuk: 16 000 000 szín és 50 000 fehér színhőmérséklet közül választhatunk – de a fényerőt is mi állíthatjuk be. Meleg, halvány fény a pihenéshez – vagy erős hidegfehér fény a munkához? Esetleg színes fények a szórakozáshoz? 

Elmenthetjük kedvenc beállításainkat, de választhatunk a gyárilag előre beállított effektusok közül is – így teremtve például vulkáni hangulatot, mesterséges naplementét vagy havas tájat otthonunkban.

Időzíthetjük is a világítást. Ha szeretnénk, reggel magától felkapcsol a lámpa a hálóban mellettünk, az általunk beállított fényerővel és színnel, színhőmérséklettel – ez jóval kellemesebb ébresztő, mint egy hangos csipogás a telefonunkon.

Este pedig jöhet az otthoni buli a disco funkcióval: ha bekapcsoljuk, az EGLO CONNECT a zene ütemére változtatja a fényerőt, a színt. Indítsunk el valami zenét az okostelefonodon, vagy kapcsoljuk be rajta a hangszórót, hogy a külső hangokra reagáljon – és indulhat is a buli!

Egy pillanat alatt átállíthatjuk a világítást, és csak a telefonunkra van szükségünk hozzá, hiszen a rendszer Bluetooth-technológiával működik. Az EGLO CONNECT termékek kommunikálnak egymással, egy fejlett intelligens hálózaton. És nem kell aggódnunk amiatt, hogy illetéktelenek férnek hozzá a rendszerhez: ez egy védett, zárt hálózat, amihez csupán mi adhatunk hozzáférést, például családtagjainknak.

Az EGLO CONNECT lámpákat irányíthatjuk távirányítóval, okostelefonnal, tablettel és okosórával az AwoX Smart Control applikáció segítségével.

Arról nem is beszélve, hogy az EGLO CONNECT lámpák – a többi EGLO termékhez hasonlóan – vonzóak és stílusosak: mindegyik lámpát a modern formatervezés jegyében alkották meg, rendkívüli odafigyeléssel.

Nem érdemes tehát lemaradnunk az akcióról – KATTINTSUNK IDE, hogy új szintre emeljük otthonunkat!

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...