Divatos laminált padlók

Ön követi a divatot a laminált padlók világában? Napra kész információinkkal felfrissítehti tudását ez ügyben! Megismerheti a járólapra hajazó, vagy kúria stílusban készült, különlegesen hosszú és az átlagosnál szélesebb padlódeszkákat, melyek napjaink uralkodó lakberendezési divatirányzatait követik.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Ezek a padlóburkolók számára is előnyösek: feldolgozásukkor ugyanis idő takarítható meg!

  • A jelenlegi EGGER termékválaszték leghosszabb tagja az új, (2,05 m hosszú) „LONG“ deszka. Ez tökéletes megoldást kínál az építészeti és nagy alapterületű (tetőtéri) térkialakítások számára.
  • Kitűnő lehetőség a kúriaszerű környezet kialakítására.
  • A párhuzamosan futó pórusokkal tarkított szerkezetek kifejezés teli, természetes jellegről gondoskodnak
  • Az UNI fit! reteszelő rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen beépíthetők.

Ezekkel a laminált padlókkal még a gyárépületek felsőbb szintjei is lakájossá tehetők: Az EGGER a „LONG“ kivitelt, ezeket a jó 2 méter hosszú deszkákat, nagy helyiségek számára fejlesztette ki. Ezek kiváló minőségű fautánzatok, természetes, párhuzamos felülettel és eredetinek tűnő dekorral, amely azonban nem ismétlődik a teljes hosszon. Ennek ellenére a „LONG“ deszkák nem csak különösen jól néznek ki, hanem még előnyösen, könnyen és gyorsan is lerakhatók.

Tágas érzet a hosszú formátumoknak köszönhetően

Manapság sok az olyan lakás, amelyben a lakók egyetlen helyiségben, a lakókonyhában élnek és főznek. Ide jól illenek a hosszan elnyúló deszkaformátumok, amelyek nyugalmat és tágas érzetet kölcsönöznek a nagy felületeknek. A fúgák alakja, amely a kúriák klasszikus padlódeszkáinak mintázatára hajaz, lakájos, kedélyes légkört teremt a helyiségben, a családi élet legfontosabb találkahelyén.

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...