Divatos laminált padlók

Ön követi a divatot a laminált padlók világában? Napra kész információinkkal felfrissítehti tudását ez ügyben! Megismerheti a járólapra hajazó, vagy kúria stílusban készült, különlegesen hosszú és az átlagosnál szélesebb padlódeszkákat, melyek napjaink uralkodó lakberendezési divatirányzatait követik.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Ezek a padlóburkolók számára is előnyösek: feldolgozásukkor ugyanis idő takarítható meg!

  • A jelenlegi EGGER termékválaszték leghosszabb tagja az új, (2,05 m hosszú) „LONG“ deszka. Ez tökéletes megoldást kínál az építészeti és nagy alapterületű (tetőtéri) térkialakítások számára.
  • Kitűnő lehetőség a kúriaszerű környezet kialakítására.
  • A párhuzamosan futó pórusokkal tarkított szerkezetek kifejezés teli, természetes jellegről gondoskodnak
  • Az UNI fit! reteszelő rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen beépíthetők.

Ezekkel a laminált padlókkal még a gyárépületek felsőbb szintjei is lakájossá tehetők: Az EGGER a „LONG“ kivitelt, ezeket a jó 2 méter hosszú deszkákat, nagy helyiségek számára fejlesztette ki. Ezek kiváló minőségű fautánzatok, természetes, párhuzamos felülettel és eredetinek tűnő dekorral, amely azonban nem ismétlődik a teljes hosszon. Ennek ellenére a „LONG“ deszkák nem csak különösen jól néznek ki, hanem még előnyösen, könnyen és gyorsan is lerakhatók.

Tágas érzet a hosszú formátumoknak köszönhetően

Manapság sok az olyan lakás, amelyben a lakók egyetlen helyiségben, a lakókonyhában élnek és főznek. Ide jól illenek a hosszan elnyúló deszkaformátumok, amelyek nyugalmat és tágas érzetet kölcsönöznek a nagy felületeknek. A fúgák alakja, amely a kúriák klasszikus padlódeszkáinak mintázatára hajaz, lakájos, kedélyes légkört teremt a helyiségben, a családi élet legfontosabb találkahelyén.

2021. április 14.

Ez hiányzik ahhoz, hogy tökéletes otthonod legyen!

Mitől lesz egy otthon tökéletes? Ez talán mindenkinek mást jelent, hiszen mindannyiunk ízlése eltér. És ez így is van jól. Akadnak azonban bizonyos pontok, kitételek, amelyeknek...

2021. április 09.

Erdei idill modern stílusban – csodálatos ez a kaliforniai faház!

Néha az ember szívesen elvonulna kicsit a városból. Kimenekülne a természetbe, a fák, növények, állatok közé, sétálna a madárcsicsergésben, élvezné a friss levegőt. Így volt...

2021. március 11.

A tiszta és stílusos konyha titka egyszerűbb, mint gondolnád!

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a konyha takarítása a legtöbbször nehéz, idegőrlő folyamat, amire csak nehezen szánja rá magát az ember. A főzés, ételkészítés során...