Divatos laminált padlók

Ön követi a divatot a laminált padlók világában? Napra kész információinkkal felfrissítehti tudását ez ügyben! Megismerheti a járólapra hajazó, vagy kúria stílusban készült, különlegesen hosszú és az átlagosnál szélesebb padlódeszkákat, melyek napjaink uralkodó lakberendezési divatirányzatait követik.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Ezek a padlóburkolók számára is előnyösek: feldolgozásukkor ugyanis idő takarítható meg!

  • A jelenlegi EGGER termékválaszték leghosszabb tagja az új, (2,05 m hosszú) „LONG“ deszka. Ez tökéletes megoldást kínál az építészeti és nagy alapterületű (tetőtéri) térkialakítások számára.
  • Kitűnő lehetőség a kúriaszerű környezet kialakítására.
  • A párhuzamosan futó pórusokkal tarkított szerkezetek kifejezés teli, természetes jellegről gondoskodnak
  • Az UNI fit! reteszelő rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen beépíthetők.

Ezekkel a laminált padlókkal még a gyárépületek felsőbb szintjei is lakájossá tehetők: Az EGGER a „LONG“ kivitelt, ezeket a jó 2 méter hosszú deszkákat, nagy helyiségek számára fejlesztette ki. Ezek kiváló minőségű fautánzatok, természetes, párhuzamos felülettel és eredetinek tűnő dekorral, amely azonban nem ismétlődik a teljes hosszon. Ennek ellenére a „LONG“ deszkák nem csak különösen jól néznek ki, hanem még előnyösen, könnyen és gyorsan is lerakhatók.

Tágas érzet a hosszú formátumoknak köszönhetően

Manapság sok az olyan lakás, amelyben a lakók egyetlen helyiségben, a lakókonyhában élnek és főznek. Ide jól illenek a hosszan elnyúló deszkaformátumok, amelyek nyugalmat és tágas érzetet kölcsönöznek a nagy felületeknek. A fúgák alakja, amely a kúriák klasszikus padlódeszkáinak mintázatára hajaz, lakájos, kedélyes légkört teremt a helyiségben, a családi élet legfontosabb találkahelyén.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...