Divatos laminált padlók

Ön követi a divatot a laminált padlók világában? Napra kész információinkkal felfrissítehti tudását ez ügyben! Megismerheti a járólapra hajazó, vagy kúria stílusban készült, különlegesen hosszú és az átlagosnál szélesebb padlódeszkákat, melyek napjaink uralkodó lakberendezési divatirányzatait követik.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Egger by IBDesign

Ezek a padlóburkolók számára is előnyösek: feldolgozásukkor ugyanis idő takarítható meg!

  • A jelenlegi EGGER termékválaszték leghosszabb tagja az új, (2,05 m hosszú) „LONG“ deszka. Ez tökéletes megoldást kínál az építészeti és nagy alapterületű (tetőtéri) térkialakítások számára.
  • Kitűnő lehetőség a kúriaszerű környezet kialakítására.
  • A párhuzamosan futó pórusokkal tarkított szerkezetek kifejezés teli, természetes jellegről gondoskodnak
  • Az UNI fit! reteszelő rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen beépíthetők.

Ezekkel a laminált padlókkal még a gyárépületek felsőbb szintjei is lakájossá tehetők: Az EGGER a „LONG“ kivitelt, ezeket a jó 2 méter hosszú deszkákat, nagy helyiségek számára fejlesztette ki. Ezek kiváló minőségű fautánzatok, természetes, párhuzamos felülettel és eredetinek tűnő dekorral, amely azonban nem ismétlődik a teljes hosszon. Ennek ellenére a „LONG“ deszkák nem csak különösen jól néznek ki, hanem még előnyösen, könnyen és gyorsan is lerakhatók.

Tágas érzet a hosszú formátumoknak köszönhetően

Manapság sok az olyan lakás, amelyben a lakók egyetlen helyiségben, a lakókonyhában élnek és főznek. Ide jól illenek a hosszan elnyúló deszkaformátumok, amelyek nyugalmat és tágas érzetet kölcsönöznek a nagy felületeknek. A fúgák alakja, amely a kúriák klasszikus padlódeszkáinak mintázatára hajaz, lakájos, kedélyes légkört teremt a helyiségben, a családi élet legfontosabb találkahelyén.

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. május 13.

Pietra Echo – a visszhang kövei

Tihany egyik jellegzetessége a visszhang. A félsziget építészetének egyik meghatározó alapköve a bazalttufa, azonban sajnos ma már nem fellelhető a környéken. Ez viszont kimondottan...

2019. május 09.

Egy előszoba is lehet trendi

Az előszoba az a helyiség, amelybe legelőször belépünk. Ez az, ami fogad bennünket akkor is, ha fáradtak, ha dühösek vagyunk és akkor is, ha örömmel telten térünk haza. Ez az, amit...

2019. április 26.

Világítás magas fokon

Az otthontervezésnél valamiért a világítás szinte mindig háttérbe szorul. Bár a főbb világítótestek kiosztását meghatározzák az építés előtt, sokszor csak utolsó gondolatként...