Burkolás, már elsőre véglegesen!

A burkolat az, amelyen nap, mint járunk, a burkolat életünk legfontosabb pillanatainak színtere, és bizonyos értelemben csatatere: ez az a hely, ahol a gyerek önfeledten játszik, és ahol örömmel tolja végig kisautóját újra meg újra.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Méltósággal viseli a meghitt vacsorák alkalmával kiömlő bor testes színét, a baráti összejövetelek alkalmával táncra perdülő magas sarkak és cipőtalpak dinamikus súrlódását, a megunt, kiszolgált bútorok újakkal történő cseréjének terhes súlyát, a szobatisztaságra szokó kiskutya utáni tisztítószer fertőtlenítő vegyületét. A burkolat és az alatta lévő nélkülözhetetlen segédanyagok vesznek körül minket, ez otthonunk alapja, meghatározó része.

Milyen szerepet tölt be a burkolat az életünkben? Vajon túlértékelnénk a padlónk fontosságát?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egész biztosan nem!

A burkolat életünknek, és az Ön életének mindennapjainak és legszebb mozzanatainak tanúja. Megérdemli a legjobb kezelést, a legmagasabb színvonalú anyagokat, azért, hogy sokáig tudja Önt és családját szolgálni, hogy tartós maradjon, és minél tovább megőrizze eredeti szépségét. Ahhoz azonban, hogy a burkolat valóban betölthesse méltó helyét az életében, egyszer jól meg kell csináltatni.

Ma már, amikor belekezdünk egy lakásfelújításba jól körbejárunk mindent. Olvasunk internetes portálokat, lakberendezési magazinokat, beszélünk ismerősökkel, akik már átestek az elmúlt időszakban felújításon, és persze ha van szakember ismerősünk, akkor még őt is megkérdezzük.

Az így kapott információhalmazból összeáll a saját véleményünk. Nem titok, hogy egy lakásfelújítás, vagy építkezés igazán költséges tud lenni!  Mivel nincs benne rutinunk, hiszen nem újítunk, építkezünk évente, ezért nehéz feladat elé állít minket. Vannak azonban bizonyos esetek, amikor szükséges megcsináltatni.

Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen segédanyagokat, ragasztót és fugázót, akár víz-és hőszigetelést választunk otthonunk kivitelezéséhez.

A piacon óriási a választék az építőipari anyagokból. Ezért az építtetőnek általában nagy kihívás eldönteni, hogy mit, melyiket válassza. Egy biztos: nagy könnyelműség kétszer fizetni valamiért, Olyan termékeket kell választani, amelyekkel már elsőre véglegesen megoldottuk az építési feladatunkat.

Miért mondjuk ezt?

Talán mára a megrendelők egyre tudatosabbak, és tudják, hogy ahhoz, hogy az általuk kiválasztott álom járólapok, melyek tökéletesen illeszkednek az elképzelésükhöz, csak akkor maradnak a helyükön évekig, ha azok a megfelelő minőségű és megbízható ragasztóval lettek leragasztva. Ha nem a megfelelő ragasztót választja a burkolat leragasztásához, és emiatt a járólapok felválnak, higgye el, nem csupán bosszúság éri önt, hanem komoly anyagi kár is!

  1. új ragasztót kell vennie,
  2. új szakembert kell keresnie, aki ismét elkéri a munkadíját,
  3. akár még új járólapokat is kell vennie azok helyett, amik tönkrementek.

Ez bizony, a kivitelezés költségét pedig könnyedén meg is duplázhatja. Nem beszélve a sok idegeskedésről és bosszankodásról, amivel ez jár.

Persze sokan segédanyagnál az ára alapján döntenek, pedig egy nem megfelelő ragasztó miatt kétszer elkészített burkolat esetén az olcsóbb ragasztó lesz a drágább.

Sajnos a piacon vannak olyan ragasztók, melyeket olyan alacsony áron lehet megvásárolni, hogy azon az áron még az alapanyagokat sem lehet beszerezni, nem hogy egy-egy zsákra írt minőséget előállítani.

Mégis mitől drágább egy ragasztó?

Minden gyártó a termékek előállításához nagy mennyiségben homokot, különböző minőségű cementet használnak, de a végtermék minőségét alapvetően a bele kerülő költséges műgyanta adalékszerek határozzák meg.  Mi történik akkor, ha nem kerül megfelelő minőségű homok a zsákba? Olcsóbb lesz a termék. Mi történik akkor, ha gyengébb minőségű cement kerül a zsákba? Olcsóbb lesz a termék. Mi történik akkor, ha a nem a megfelelő mennyiségű és minőségű műgyanta kerül bele a zsákba? Ekkor sokkal olcsóbb lesz, de mindez a minőség rovására is megy!

Éppen ezért ne vegyen prémium minőségű ragasztót olcsón, ha szeretné elkerülni a problémákat, későbbi károkat és még nagyobb kiadásokat.

Válasszon a kivitelezéséhez megbízható gyártótól segédanyagot, akitől mindenféle szakmai segítséget és tájékoztatást megkap.

Mit nyújt a Mapei a megrendelőinek?

  • ingyenes telefonos és helyszíni szaktanácsadást annak érdekében, hogy Ön a kérdéseire, problémáira a lehető legrövidebb időn belül megoldást kapjon.
  • olyan egészségbarát, környezetet kímélő, a fenntartható fejlődést támogató termékeket, megoldásokat melyek nem károsak sem a szakemberek, sem az otthonokban lakók egészségére
  • a piacon egyedülálló piaci szakértőkből álló értékesítési, műszaki csapatot, akik az ország egész területén teljes erőbedobással azon munkálkodnak, hogy megoldást nyújtsanak bármilyen felmerülő építési problémára. Több, mint 70 szakember áll ugrásra készen, hogy Önnek a megfelelő szakmai segítséget megadja
  • országszerte megtalálható kereskedő partnerek
  • egyedüliként a szektorban folyamatosan hasznos tudásanyagot biztosítunk a lakossági megrendelők számára, hogy a lehető legsikeresebben tudják kivitelezésüket lebonyolítani.

Válassza Ön is otthon felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona szépségét hosszú távon, nyugodtan élvezheti és gondmentesen. A Mapei anyagokkal készült burkolattal elégedettek lesznek, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Mapei-jel csak egyszer kell elkészíttetni a burkolatot, és azzal nem lesz probléma a későbbiekben. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt.

Mapei – Már elsőre véglegesen

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...