Bemutatkozunk – egy innovatív belső tér egyet jelent az IBDesign nyújtotta lehetőségekkel!

Kínálatunkban megtalálhatóak Marmorin öntött márvány fürdőszobai, és gránit alapanyagú konyhai termékek, ZEGE öntött márvány mosdók, HARO valódi faparketták, kézműves fapadlók, laminált padlók, parafa, celenio és disano padlók, AQUA-STEP és Designflooring vízálló padlók, valamint több évtizedes tapasztalattal rendelkező – német minőségű Egger laminált padlók.

A cikket szerkesztette: Haro by IBDesign

A családi vállalkozás, amit 1866-ban a bajorországi Rosenheimban Franz Paul Hamberger téglagyár és fűrészüzemként indított. Mára Németország vezető parkettagyártója. 150 év után is családi vállalkozás maradt, tulajdonosi vezetés alatt a negyedik és ötödik generáció kezében. A tradíció és innováció ezen egysége jelzi a HARO parkettát is.

A Haro parkettagyár története

Az értékes fából, ami rendezett erdőgazdálkodásból származik, a legmodernebb innovatív gyártási technológiákkal, kiváló parketta készül, ami minden lakást értékkel ruház fel, és a lakásból otthont teremt.

A HARO TRITTY laminált padlóburkoló választásával az Ön előnye közel 150 éves fa megmunkálásból származó tudásunkból és 60 éves többrétegű parketta gyártásából származik. Mint parketta specialista, igazán jó érzéssel ajánljuk a legszebb és legtermészetesebb HARO fa burkolóinkat, melyek szinte megkülönböztethetetlenek a valódi parkettától. A megtévesztésig valódinak ható stlíusjegyek alapján válik igazán vonzóvá a laminált padlóburkoló termékcsalád is. Kedvelt és divatos termékek, mint a HARO TRITTY Campus, a HARO TRITTY Loft vagy a hosszabb formátumú HARO TRITTY Gran Via hangsúlyozzák a káprázatos parketta megjelenést.

A Hamberger cég generációk óta családi vállalkozásként működik, így előnyhöz jut a legendás „Németországban gyártott” minőségi termékekből is. Nyerjen inspirációt az összehasonlíthatatlanul széleskörű laminált burkolóinkból!

Akár a sokoldalú 75-ös szériából választ, vagy a keményebb 100-as szériából, akár az extraerős 250-es termékekből – mindegyik esetben olyan laminált padlót választ, mely lába alá varázsolja a padló iparban jelen lévő innovatív technológiát. Igazán kiemelkedő az egyedülállóan egyszerű és gyors installációs rendszer a „Top Connent”, akárcsak a ConforTec technológia a HARO TRITTY Silent CT-nél, mely a világ legcsendesebb laminált burkolója.

Azoknak ajánljuk, akik magas minőségű természetes padlóburkolót szeretnének. A HARO parketta és padló a megfelelő választás!

HARO gyár a minőség jegyében

Tapasztalt munkatársaikkal és a parkettagyártás évtizedes know-how-jával tudják biztosítani a Made in Germay, Made by HARO márkaminőséget. A legjobb példát parkettapadlóik ragasztása szolgáltatja. Világméretű szolgáltatóként parkettaléceiknek a trópusokon ugyanolyan tartósaknak kell lenniük, mint a sarkvidéken. Olyan ragasztásokat fejlesztettek ki, amelyek számolnak a legnagyobb kihívásokkal. Kézenfekvő, hogy ennek a többlet-ráfordításnak, amely a jobb minőséget célozza, megvan az eredménye.  A HARO sportpadlók a legkeményebb feltételek között, pl. olimpiai játékok alkalmával is bizonyítják a mesteri tudást. Ami ismét az Önök közvetlen előnyére szolgál. Végeredményben pedig a sport terén szerzett tapasztalataink közvetlenül megjelennek az otthonok számára gyártott parkettalécek gyártásában is. A tapasztalatnak és a know-how-nak ez az előnye jelenti a különbséget a HARO laminált padlók, parafa padlók, a parkettmanufaktur, a CELENIO és a DISANO termékek esetében.

HARO és az innováció

“Az életminőség megváltoztatásához az ügyfelek igényeiről is a legjobb információkkal kell rendelkezni. Hogy ne rohanjunk a trendek után, hanem mi alakítsuk azokat, finom érzékkel napfényre kell hozni a közös fejlesztéseket és igényeket. Mert a jövőben csak így lehet kialakítani az igényeknek megfelelő innovációkat. Hogy a HARO innovációs motorja minden ciklusban működik, azt mutatják az utóbbi években megvalósult úttörő új fejlesztéseink: legyen szó a minden fürdőszobai környezetben kellemes padlóérzetet biztosító Spa-Parkett típusról, a parkettmanufaktur által kézműves munkával előállított prémium padlókról, a clean & green ökológiai ápolószer-családról vagy a színtartósság érdekében UV-védelmet biztosító sunProtect termékről – innovációink mind az életminőség javítását szolgálják az Ön otthonában. Emellett van egy terület, amelyet különösen a szívünkön viselünk: a korlátok nélküli lakhatás. Egy egyre idősödő társadalomban fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek önmagukban meghatározott életet tesznek lehetővé.”

A praktikum és a szépség nálunk egyáltalán nem kizárt.

A HARO márkájú parkettában nemcsak egy közepes méretű családi vállalkozás sok évnyi tapasztalata és magas szintű minőségi követelménye rejlik, hanem számos innovatív megoldás is annak érdekében, hogy a padló lerakása, ápolása és használata még kényelmesebb legyen.

Éppen ezért a HARO munkatársai a ragasztó nélküli Lock Connect, Top Connectés ComforTec lerakási rendszerektől, a kiváló minőségű permaDur, bioTecés naturaLin-Naturöl felületkezelőktől a kényelmes Silent Pro zajcsökkentő alátétig és az aquaShield nedvességvédőig mindig új lehetőségeket keresnek – és találnak – a vállalat fejlesztő és gyártó részlegeiben ahhoz, hogy a fa nyersanyagból egy darab parkettát gyártsanak, amelyben Ön az első pillanattól évszázados örömét leli majd.

HARO a környezettudatosság jegyében

“Ha valaki, mint mi is, természetes anyagokból állítunk elő termékeket, nem mehetünk a természettel szemben, hanem együtt kell működnünk vele. A vállalat több mint 150 éves története azt sejteti, hogy a tartós tevékenység hogyan határozza meg mindennapos gyakorlatunkat. Jól mutatja az ezen a területen tanúsított tényleges elhivatottságunkat az a tény, hogy mi vagyunk Németország első 100% PEFC tanúsítvánnyal rendelkező parkettamárkája. Túlnyomórészt hazai fafajtákat használunk, és ezzel a rövidebb szállítási útvonalaknak köszönhetően a környezetre is kisebb hatást gyakorlunk. A HARO PARKETT alsó szerkezetéhez használt lucfenyő 2/3 részét a régióból szerezzük be.

Legkorszerűbb gyártási technológiáink környezeti szempontból ugyancsak egy lépést jelentenek a megfelelő irányba: így tudunk garantálni magas nyersanyag-kitermelést és azt, hogy ne pazaroljuk az értékes erőforrásokat. A folyamatosan kiigazított gondolkodásmódunk az energiaellátásban is megmutatkozik: már 1971 óta használjuk a gyártás során keletkező fahulladékot öko-áram előállítására, amelyet nemcsak a vállalatunk hasznosít, hanem a közösségi hálózatba is betáplálunk. 1998-ban a Hamberger cég fafeldolgozó vállalatként kapta meg a DIN EN 14001 tanúsítványt és az EU Öko-Audit szerinti következő értékelést: Egy vállalat megélt környezeti kompetenciája helyi gyökerekkel és régi hagyománnyal, amelyet a termékeken már első látásra fel lehet ismerni a “Kék Angyal” környezettudatosságot igazoló környezetvédelmi pecsétjéről.”

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Haro by IBDesign

EGGER: Aki szívesen időzik népszerű divatirányzatok formavilágában és életterét tudatosan tervezi, azt az EGGER laminált lapjainak innovációja meg fogja győzni. A vásárlók 3 évente mindig teljesen megújított dizájnt kapnak, és emellett mindig szerepelnek a kivételes zajcsökkentés, a antisztatikusság, a nedvesség- és kopásállóság minőségi szempontjai is. A burkolók kegyeit az UniFit! a 40 százalékkal gyorsabb és pontos lerakás lehetőségével nyerte el.

HARO: A HARO nem tágít a fától, ezért a tradíciót a padlók világában 150 éve képviseli. Német gyárában a piac egyedülálló eszenciáját jelentő termékek készülnek. Ma az innovatív versenytársak számára erős tempót diktálnak a HARO meleg és puha parafa padlók, a könnyen telepíthető és tartós parketták, a Top Connect rendszerű laminált padlók. Az azonos terméket eltérő felületi osztásban kínálva a lakberendezők tervezési lehetőségeit is megsokszorozza. A gyors telepítés után a legcsendesebb laminált padlón beigazolódnak a meghirdetett lépéskomfort paraméterei, és már csak a bútorokat kell elhelyezni a precízen leburkolt laminált padlón. Termékek: faparketta, kézműves faparketta, laminált padló, parafa, celenio- (fából csempe), disano.

ELESGO: Miben lett úttörő a „merész padló”? Formabontó megoldásokat kínál az újfajta fózolással, mintázata megtévesztően imitál kőpadlókat és a legmelegebb (ál)hideg-burkolatként is beválik. Tervezői az akrilfelület gyártásba állításával bátran vállalhatták, hogy bizony tetszik nekik a magas fénnyel tükröződő, cseresznyepiros padló egy fiatalos étteremben vagy a csillogó fekete laminált padló az új lakás „táncparkettjeként” a nappaliban.

DESIGNFLOORING: Aki fürdőszobájába százszázalékosan vízálló melegburkolatot keres, az minden bizonnyal a Designflooring fára/kőre megszólalásig hasonlító, kreatív mintaalkotással telepíthető innovációját keresi. Ipari szintű kopásállóságát számos impozáns külsőt sugárzó magánrendelő, étterem, kaszinó és ügyfélszolgálati fogadótér bizonyítja.

AQUA STEP: Az „elpusztíthatatlan” padló felületét simítva bárki könnyedén összetéveszti a fával, de senki nem bírja megkarcolni kulccsal vagy kiégetni cigivel, ráadásul százszázalékosan vízálló. Dilatáció nélkül telepíthető és elbír akár egy traktort is. Mi más kéne egy konditerembe, egy magánlakásba vagy garázsba a barátságos hangulatért? Jól kitalálták Belgiumban!

MARMOIN FÜRDŐ: Térben álló kádjaival és tál- vagy beépíthető mosdó kombinációival a fürdőszobák vezető innovációját jelenti szerte a világon. A Marmorin ügyel arra, hogy fürdőszobánkba azonos kollekcióból választhassunk mosdót és kádat. Tervezőinek már-már bolondos megoldásai naponta indítják a legjobb módon a napot és zárják azt a legteljesebb megnyugvást előkészítve. Az öntött márvány mosdók, melyeken az esetleges csorbulások házilag is könnyen javíthatók, technológiai téren vezető helyet biztosítanak a gyárnak.

ZEGE: Akinek számít, hogy magyar és világszínvonalú, annak a ZEGE termékeivel még kellemesebben indulhat a napja. A ZEGE öntött márvány mosdói egyre több modern család mindennapjának válnak részévé. Hazánkban a ZEGE váltja le a törékeny porcelánmosdókat javítható öntött márvány mosdókra, a legújabb divat formáinak is megfelelve.

MARMOIN KONYHA: Álomkonyha innováció azoknak, akik nemcsak fantáziát látnak egy korszerű anyagokból készülő mosogatóban, de a formatervezés 21. századi báját mindennap élvezni szeretnék a konyhájukban. A Marmorin elsők közt alkalmazza a jól tisztítható és akár 120 fokot is álló gránitőrlemény alapanyagot.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...