Egész Európában a diktatúrában hisznek?

A merész padlók gyártója – az ELESGO - nagy sikerrel szerepel a piacon a gyermeki tisztaságú „Sarki fehér”, a misztikus „Éj kék”, az élénk „ELESGO piros” az extravagáns „Black” és „Csoki”, valamint a lila rajongók „Álom bíbor” színű, Supergloss módon csillogó szuperfényes laminált padlóival.

A cikket szerkesztette: Elesgo By Ibdesign

A “Made in Germany” világszerte elismert minőségi és biztonságos termékek védjegye. Termékeiket Németországban gyártják modern létesítményekben motivált alkalmazottakkal, szigorú előírások és környezetbarát módszerek alkalmazásával. Számos módszert és szabadalmaztatott technológiát fejlesztettek a legjobb nyersanyagokkal kombinálva, hogy ügyfeleik magas minőségű terméket, és így még szebb életteret kapjanak.

Környezetvédelem

Nagy figyelmet fektetnek környezeti fenntarthatóságra, amikor az általuk használt nyersanyagokról van szó.
Új energiát generálnak a gyártásból származó hulladékból, vagyis újrahasznosítják azt. Az olyan anyagokat, amelyeket a cégen belül nem lehet tovább felhasználni, összegyűjtik és újrahasznosítják. A modern szűrőberendezéssel minimálisra csökkentik a levegőszennyezést. Minden aljzat megfelel az E1 kibocsátási osztályra vonatkozó irányelveknek és a jelenlegi globális szabványoknak.

Ezenkívül formaldehidmentes ragasztott forgácslapot használnak, amely hasonlóképpen viselheti a német “Blauer Engel” (kék angyal) tanúsítványt, mint minden MDF alaplemezzel ellátott panel. Különösen az ELESGO® módszereket is nagyfokú környezetvédelmi szempontok jellemzik. A termelésben nagyon kevés energiát használnak fel, szennyvíz és víz nélkül. Az alkalmazott oldószermentes akrilátgyanta nem bocsát ki olyan anyagot, amelyek károsak az egészségre.

Minőség ellenőrzés

Minőség a gyártótól a végső fogyasztóig.
Annak érdekében, hogy csak a legjobb termékek álljanak az ügyfelek rendelkezésére, minőségellenőrzéseket végeznek a termelés minden szakaszában. A termékeket folyamatosan felügyelik a szakképzett munkatársak, akik felelősek az összes minőségi követelmény kidolgozásáért.

Az állandó helyszíni minőségellenőrzés mellett termékeiket független intézetek is ellenőrzik.

PEFC tanúsítás

A PEFC az Erdőtanúsítási Rendszerek Támogatási Programját jelenti, amely egy nemzetközi erdőtanúsítási rendszer. Ez a világ legnagyobb független szervezete a fenntartható erdőgazdálkodás biztosításával és folyamatos fejlesztésével, garantált környezeti, társadalmi és gazdasági normákkal.

Elesgo By Ibdesign

A HDM cég diktatúrája kizárólag a padlóburkolatok divatjára vonatkozik. A cég divat diktátorainak munkáját ügyes technológusok egészítik ki. A dizájnerek vidám, életigenlő színeket és mintákat terveznek a lakás legegyszerűbbnek hitt szerkezetére: a padlóra. Ezen felül, hogy a technológusok is kivegyék a részüket, ők olyan funkcionalitást adnak a termékeikhez, amivel a padló egyre szimpatikusabbá válik. A szimpátiára szükség is van egy padlóburkolatnál, mert annyi már nem elég a vásárlóknak, hogy a melegburkolat nem hideg. Ma már annyira elterjedt a melegburkolatként használt laminált padló, hogy a divatirányzatok és innováció nélküli cégek számára nincs a piacon értékesítési lehetőség.

Az innováció versenye a technológia/dizájn/funkcionalitás hármasban minden esetben összeér, mert a gyártósoroknak követniük kell tudni, amit a forma- és funkcionális tervezők kitalálnak. Márpedig ebben a diktatúrában a dizájn korábban nem kapott ekkora szerepet. Jelenleg a HDM gyár a nyomdai technológia lehetőségeit kihasználva, bohéman készít vagány és konzervatív, de elsősorban a modern divatnak megfelelő laminált burkolatokat.

A divat diktatúrája

A divat elsősorban színekben, formákban jelenik meg és határozza meg a megjelenést. A HDM cég ELESGO laminált padlólapjai tökéletesen alkalmasak arra, hogy üzenetként nyilvánítsák ki egy-egy belső tér mondanivalóját. A mondanivalót ilyen tisztán kifejező tér elemek már-már költői módon üzenik, hogy „elegáns vagyok”, „fiatal vagyok”, „különleges vagyok”, „eredeti vagyok”, „vagány vagyok”, vagy éppen „hagyomány tisztelő vagyok”. A színcsaládok a gyár szerint „laza és modern”, „meleg és meghitt”, vagy „sötét és elegáns”.

A funkcionalitás diktatúrája

Aki a pénzt nem nyomdából szerzi, sokszor érdeklődik a termékek paraméterei, „tudása” iránt. Ha már fizetni kell valamiért, azokat a kényelmi szempontokat keressük a termékekben, amik a különböző alkalmazásokhoz szükséges komfortot évekig hűen szolgálják. Néhányra tudunk előre gondolni, néhányra nem. Az ELESGO laminált lapok alapvető technikai paraméterei minden termékcsaládban egyformák, így AC4 kopásállóságot biztosítanak és méhsejt szerkezetű hangtompító csökkenti a lépészajt.A CONTOUR családban vezették be azt az egyedülálló élfólia technológiát, amivel a lerakott laminált lapok teljesen egybefüggő felületnek tűnnek.A SUPERGLOSS magasfényű kollekciója és színválasztéka, a különleges belső tereket kedvelőknek felel meg legjobban, de tesztekkel bizonyított tisztántarthatósága miatt egészségügyi intézmények keresett megoldása is lett.A WELNESS család elsősorban a nagy terekben alkalmazott akár 238 cm hosszú, vagy az akár 32 cm széles laminált lapok miatt különleges. A terhelhetőség, tisztántarthatóság és kinézet itt is összhangban van.

A technológia diktatúrája

Mi más tudná kiszolgálni a fenti tulajdonságokat, ha nem a gyártás célirányosan alakított technológiája? Az ELESGO korszerű német gyáraiban, a nyomdaipar laminált padló gyártásra átalakított technikájával állítják elő a csúcsminőségű laminált padlólapokat, a dizájnerek számtalan divatos ötleteiből és a műszaki csapat jól átgondolt terveiből. Minden ELESGO kollekcióra jellemző a 3 rétegű akril fedőréteg, az AC4 kopásállóság, a lépészaj csillapítás és a CONTOUR családdal bevezetett élfóliázás.

A vásárló diktatúrája

A vásárlók az ELESGO termékeit 15-20 év garanciával kaphatják meg. Ennyi idő alatt minden olyan károsodásra térítést ad a gyár, ami a gyártás hibájából adódik.

Érdeklődjön!

Az ELESGO legfrissebb divat irányzatokat követő választékát az IBD Magyarország kereskedői hálózatában és a budapesti mintateremben személyesen is megtekintheti.

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. április 17.

Frank Lloyd Wright – 60 éve hunyt el a szerves építészet atyja

1959. április 9-én távozott el közülünk az egyik legnagyobb hatású amerikai építész. Sokan Frank Lloyd Wrightot tartják az első sztárépítésznek, építményei legendásak, házai...

2019. április 14.

Impozáns ablakkeretek kőből

Az ajtók és ablakok meghatározzák az épület jellegét, főleg ha a homlokzaton helyezkednek el. A kőből készült szegéllyel eleganciát adunk a háznak. Mivel nincs két egyforma méretű...

2019. április 11.

Construma után

A hétvégén zajlott az év legnagyobb építőipari eseménye, amely az OTTHONNEKED platform számára is nagyon különleges rendezvény. Az OTTHONDesign kiállításon belül helyet kapó...