Az új generáció jobb, mint valaha – Visszatért a görgős kabin!

Régen minden jobb volt, hallhatjuk néha a mondatot. Ez természetesen nem igaz; sok minden elromlik az idők folyamán, azonban elképesztő mértékű a fejlődés – mégis akadnak dolgok, amelyekről valamiért az embereknek az évtizedekkel ezelőtti képek ugranak be.

A cikket szerkesztette: Radaway

Radaway – Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást, figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Radaway

Ilyenek például a görgős zuhanykabinok is. Mit látunk, ha elképzeljük őket? Akadozó, könnyen vízkövesedő otromba termékeket a fürdőszobában?

Sajnos ezzel sokan így vannak – pedig ma már nagyon nem ez a helyzet: ezeket a termékeket rég leváltották a modern kiadásaik, amelyek levetkőzték őseik előnytelen adottságait.

Az európai gyártók újradefiniálták a görgős zuhanykabinokat, és fantasztikus újításokkal rukkoltak elő – sokkal jobb minőségben.

A kilencvenes években jelentek meg a görgős zuhanykabinok, és hatalmas sikert értek el – azonban térhódításuk (mint szinte mindig) azzal járt, hogy elkezdtek tömegesen begyűrűzni a silány ázsiai másolatok. A tendencia mára ott tart, hogy ezek a típusú termékek tucatjával érhetők el.

Persze nem állíthatjuk, hogy ócska minden keleti importtal érkezett görgős zuhanykabin – akadnak köztük elfogadható minőségűek, amelyek erősnek és masszívnak tűnnek, azonban általában nincs hozzájuk megfelelő alkatrész itthon, és továbbra sem elég tartósak.

Közben azonban az Európa élvonalába tartozó gyártók nem lazsáltak, egyre jobb és jobb termékekkel rukkoltak elő – köztük a tökéletesített görgős kabinokkal. Az új generáció tagjai nemcsak precízen és halkan siklanak, de időtállóak és strapabíróak – a minőségre pedig garanciát is vállalnak: a Radaway minden további nélkül 10 éven át gondoskodik a kopó alkatrészek elérhetőségéről és cseréjéről.

És a prémium kategória termékeinek kialakításánál arra is figyeltek, hogy – a silány utánzatokkal szemben – zuhanykabinjaik a légies használhatóság mellett egyszerűen és könnyen tisztíthatóak legyenek.

Ezt úgy oldották meg, hogy a görgők lenti és fenti kialakításúak, az alsó részt pedig kiakaszthatjuk az aluprofilból, így az Easy Clean bevonatú üvegből és az alumíniumból készült sínfelületek néhány mozdulattal, gyorsan takaríthatók.

Alul és felül is duplagörgős a kialakítás – és az új nyitott aluprofil már nem vízgyűjtő kialakítású, így a víz könnyedén kifolyik az alsó profilból, vagyis itt sem rakódnak le szennyeződések. 

Emellett pedig minden modell Easy Clean vízlepergető bevonattal ellátott, így villámgyorsan és könnyen letakaríthatjuk.

Ha görgős kivitelben gondolkozunk, és a legkiválóbb minőséget keressük, a termékpaletta új generációjában, a Prémium Plus családban biztosan megtaláljuk az ideális zuhanykabint ide kattintva!

2023. március 03.

Így válaszd ki a tökéletes vakolatot!

A színek, struktúrák és kötőanyagok erdejében nehéz lehet eligazodni –  itt egy kis segítség. Mutasd a házad, megmondom, ki vagy: nagyon sokat számít, hogy fest az épület,...

2023. február 20.

Egy modern, exkluzív, pazar EXPO a jakuzzikról (nem csak) a víz szerelmeseinek

Egy hétvége, nem wellness hétvége. Magyarország legnagyobb vásárral egybekötött kiállítása csak rád vár. Merülj el a SPATREND EXPO kínálatának tengerében! Miről is van szó?...

2023. február 19.

Érezd a természet lágy érintését otthonodban, meríts ihletet az IBDesign bemutatótermének segítségével!

Otthonunkból mindannyian a maximumot szeretnénk kihozni és erre kiváló lehetőséget nyújt egy bemutatóterem, ahol szakértő segítséggel, minden helyiségre kiterjedő összhangot...