A kiemelkedő szaktudás és a technológia találkozása egy új dimenzióban

2017. augusztus – A Whirlpool büszke arra, hogy a cég története során időről időre újraformálta a berendezések világát, és most ismét ezt teszi – mégpedig szó szerint. Az új SPACE400 hűtő-fagyasztó piacra dobásával a Whirlpool egy példa nélküli megoldást kínál azok számára, akik maximális kapacitást várnak el a beépített készüléktől, mivel az exkluzív 70 cm széles típus hatalmas, 400 literes kapacitással rendelkezik. Ez a normál hűtőkhöz képest 40%-kal nagyobb teret jelent1, olyan szélesség mellett, amely gyakorlatilag minden konyhában megtalálja a helyét.

„Végre egy beépített hűtő-fagyasztó, amely a leghosszabb bevásárlólisták esetén is megállja a helyét, és minden szépen elrendezve tartható benne. Tudjuk, hogy a vásárlók szeretik az elegáns beépített megoldásokat, de a piacon kapható választási lehetőségek nem biztosítanak elég nagy kapacitást, ami bosszantó a vásárlók számára. A SPACE400 a válasz!” – nyilatkozta Maurizio Tursini, a Whirlpool EMEA hűtési üzletág, TRS és OEM értékesítés vezérigazgatója. A berendezés alapvető jellemzőjének mondható, kivételes belső méreteken túl az új SPACE400 belül is intelligensebb. Igazi forradalmat jelent a helykihasználásban: amellett, hogy a beépített hűtő-fagyasztó piacon ez a berendezés kínálja a legnagyobb kapacitást, olyan innovatív megoldásokat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a tárolt ételek rendezett tárolását. A kisebb és nagyobb ételek egyaránt könnyen, optimális körülmények között tárolhatók, hogy tovább frissek maradjanak.”Minden a helyére kerül

A SPACE400 egy sor innovatív tárolási megoldást kínál, amelyek segítségével könnyedén rendet tarthat a hűtőben, és jól áttekintheti a benne lévő ételeket: A beépített üvegtartó polc lehetővé teszi az üvegek vízszintes tárolását, így azok jól láthatók és könnyen elérhetők, ugyanakkor a megemelt üvegnyaknak köszönhetően az ital nem ömlik ki. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően a polc kétszeres méretre állítva normál polcként is használható. Ugyanakkor a kisebb dolgok is egyszerűen tárolhatók az erre szolgáló, könnyen hozzáférhető kettős fiókban. A SPACE400 extra széles zöldségtároló fiókkal is rendelkezik, amely 20%-kal nagyobb helyet biztosít a gyümölcsök és zöldségek számára2. A teleszkópos síneknek köszönhetően a fiók teljesen kihúzható a könnyű pakolás érdekében.

Továbbfejlesztett csúcstechnológiák

A készülék nem csak kivételesen nagy kapacitással rendelkezik, de kivételesen hosszú ideig biztosítja az ételek frissen maradását: A 6. ÉRZÉK technológiával a Whirlpool olyan intelligens, innovatív technológiát kínál, amelynek segítségével a hűtő könnyebben használható és kiváló teljesítményt nyújt. A SPACE400-nál a 6. ÉRZÉK FreshControl technológia optimális hőmérsékletet és páratartalmat biztosít az ételek tárolásához, ezáltal az ételek kétszer annyi ideig maradnak frissek3.6. ÉRZÉK FreshControl technológia

Az innovatív 6. ÉRZÉK érzékelők segítségével, amelyek folyamatosan mérik a hőmérsékletet és a páratartalmat, a 6. ÉRZÉK FreshControl fejlett szabályozással biztosítja a tárolási feltételeket a hűtő belsejének minden részében, hogy az ételek kétszer hosszabb ideig frissen maradjanak4.

6. ÉRZÉK FreezeControl technológia

Az intelligens 6. ÉRZÉK technológia a fagyasztó részben minimálisra csökkenti a hőmérsékletingadozást. Ezzel kevésbé alakulnak ki a fagyasztási miatti kiszáradási foltok, így az étel felolvasztás után is megőrzi friss zamatát.

StopFrost

A leolvasztás is intelligensebb, és mindössze egy percet vesz igénybe az exkluzív StopFrost tálcának köszönhetően, amely összegyűjti a jeget a fagyasztóban. A tálca könnyen megtisztítható a csap alatt. A StopFrost a fiókokban is csökkenti a jegesedést, így az ételen nem jelenik meg a dér.
Formatervezés tökéletesen – minden részletében

A kiváló szaktudás és a technológia időtálló design megoldásokkal párosul, amelyek minden konyhát még szebbé varázsolnak. A kristály csillogású fiókoktól a rozsdamentes acél felületeken át a prémium LED világításig a SPACE400 megjelenése minden nézőpontból, minden pillantásnál, minden érintésnél és minden használat során káprázatos. A modern kialakítású, érintőgombos kezelőlap nagyszerűen ötvözi a szemet gyönyörködtető megjelenést és az intuitív mindennapi használatot.

Egyedülálló méretével és kapacitásával, innovatív helykihasználó megoldásaival és a legmodernebb technológiákkal az új Whirlpool SPACE400 új dimenziót nyit a beépített készülékek választékában.

A készülékek egyes funkció eltréők lehetnek. Magyarországon jelenleg elérhető készüléktípus: SP40 801 EU.

A Whirlpool Corporation vállalatról:
A Whirlpool Corporation (NYSE: WHR) a világ első számú háztartási nagygép gyártója. Éves árbevétele mintegy 21 milliárd dollár, 93 000 főt foglalkoztat, és világszerte 70 gyártási és technológiai kutatási központtal rendelkezik a 2016-es adatok szerint. A cég Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint és más ismert márkákat forgalmaz csaknem a világ összes országában. Európában, Közel-Keleten és Afrikában mintegy 24 000 alkalmazottat foglalkoztat, több mint 30 európai országban értékesíti termékeit és nyolc országban rendelkezik gyártólétesítménnyel. A Whirlpool EMEA a Whirlpool Corporation leányvállalata. A Whirlpool Corp. Európai Irányítási Központja Peroban, Olaszországban működik. További információk a WhirlpoolCorp.com honlapon olvashatók vagy kövessen minket a twitteren: @WhirlpoolCorp.


1 A normál 55 cm-es hűtő-fagyasztóhoz képest.
2 A normál hűtő-fagyasztó 55 cm-es normál zöldségtároló fiókjához képest.
3 A teljes no-frost 70 cm-es felülre szerelhető szabadonálló Whirlpool hűtőhöz képest.
4 A teljes no-frost 70 cm-es felülre szerelhető szabadonálló Whirlpool hűtőhöz képest.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...