Nyitott terek hódítanak a konyhában is

2019-ben a konyha még jobban az otthonunk központi terévé válik, minden elem ezt fogja hangsúlyozni, elfelejtjük az örök klasszikus fehér konyhacsodákat és merészebb vizekre evezünk. Olyan anyagokhoz nyúlunk, amik időtlenek és nyersek. Nem akarunk megzabolázni, nem akarunk kompromisszumokat kötni, csak élvezni akarjuk a konyhában eltöltött minőségi időt.

Ne kerülgessük a forró kását, aki jövőre design konyhát tervez, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Hiszen minden anyag magas minőségű, a konyhák exkluzivitását az anyagok textúrája adja. De nem csupán a különféle matériák teszik magasabbra pénztárcánknak a mércét, hanem a technológiai fejlesztések is. Persze azon senki sem lepődik már meg, hogy a digitális forradalom átvette az uralmat életünk minden kis részlete felett. Minden konyhai eszközt magas minőség és kiváló technológia jellemez, így akár a mi konyhánk is olyan lehet, mint a legjobb séfek álomkonyhája.

Forrás: Pinterest

A rozsdamentes acél után

Pár évvel ezelőtt még azt gondoltuk, hogy a rozsdamentes acél kiegészítők sosem mennek ki a divatból, ám 2019-re mégis lecsengett ez az irány, és helyükbe a gazdagon díszített tárgyak léptek, amik mesés színárnyalatokban pompáznak. Legyen szó hűtőszekrényről vagy éppen tűzhelyről, a színek visszaveszik uralmukat a konyhai eszközök felett, és minket is elkápráztatnak.

Ám a legnagyobb változást talán mégis a konyhai terek elrendezésében találjuk, hiszen 2019-re eltűntek a beépített szekrények felső részei, és helyüket a nyitott terek vették át. Ám minél szellősebb egy konyha, annál jobban tud koszolódni is. Hiszen bármilyen kiváló hobbi séfekkel élünk együtt, főzni szennyeződések nélkül lehetetlen.

Forrás: Pinterest

Kompromisszumok nélkül

Ha konyhatrendről van szó, nem ismerünk kompromisszumot. Mindegy, hogy milyen stílus uralkodik a konyhában, egyben biztosak vagyunk, az pedig a tökéletesen tiszta, ragyogó falak látványa által nyújtott szívmelengető érzés. A Trilak Héra Prémium Clean festékével viszont olyan lemosható felületeket hozhatunk létre, amik megtartják intenzív színeiket akár gyakori tisztítás mellett is. Így olyan helyeket is bátran kedvenc színünkre festhetünk, ahol egyébként extrém igénybevétel miatt csak könnyen újrafesthető felületben gondolkodhatnánk.

Héra Prémium Clean, mosható beltéri falfesték

Ide kattintva megtekintheti a Héra Prémium Clean beltéri falfesték színtáblázatát.

A Héra Prémium Clean festékekkel kezelt, akár 2000 dörzsciklust is lényeges rétegvastagság-változás nélkül kibíró falfelület megfelel a trendelvárásoknak, miközben tökéletesen a felhasználók igényeihez passzol. A 30 különböző, készre kevert szín között egyaránt találhatunk nyugodt, lágy tónusokat és energikus, vidám színeket. Akkor sem kell aggódnunk, ha ezek között nem találjuk meg a számunkra legkedvesebb árnyalatot, hiszen a készre kevert festékek mellett bármilyen egyedi árnyalat kikeverhető színkeverő gép segítségével.

Forrás: Pinterest

Engedjük el a fantáziánkat és alkossuk meg álmaink konyháját kompromisszumok nélkül!

2022. december 14.

Lázár Chef álomkonyhája nem olyan, mint gondolnád

Kíváncsiak vagyunk rá, milyen a tökéletes konyha Magyarország egyik leghíresebb séfje szerint? Konyhatervezési tanácsokra vágyunk – vagy épp újabb szintre emelnénk a gasztronómiai...

2022. október 21.

Király Linda álomkonyhája mindenki számára kitűnő inspiráció

Az énekesnő imád főzni – és ezt a szenvedélyét konyhája is tükrözi. Mindig érdekes betekintést nyerni egy híresség otthonába: sokszor ihletet kaphat az ember, és így saját...

2022. szeptember 09.

Nyerj inspirációt a híres cukrászséf, Suga Paulina álomkonyhájából!

Paulina új konyhájában készíti el fantasztikus desszertjeit, amelyek recepjeit mindenkivel megosztja – és videókon is elleshetjük tőle a fogásokat. Ha valaki konyhát tervez, mindig...