Nyitott terek hódítanak a konyhában is

2019-ben a konyha még jobban az otthonunk központi terévé válik, minden elem ezt fogja hangsúlyozni, elfelejtjük az örök klasszikus fehér konyhacsodákat és merészebb vizekre evezünk. Olyan anyagokhoz nyúlunk, amik időtlenek és nyersek. Nem akarunk megzabolázni, nem akarunk kompromisszumokat kötni, csak élvezni akarjuk a konyhában eltöltött minőségi időt.

A cikket szerkesztette: Trilak

Fejlesztéseink célja, hogy a kor követelményeinek megfelelő, környezetbarát, korszerű és megbízható, akár a profi építtetők, akár a barkácsolók számára is könnyen felhasználható termékekkel tegyük örömforrássá az otthonszépítő munkát. Különösen igaz ez a gyerekszobára, amelyet az ügyes kezű szülők valóságos mesebirodalommá varázsolhatnak – ehhez kreatív ötletekkel és praktikus megoldásokkal is szeretnénk hozzájárulni.

Mutatós, mosható felületek

Vállalatunk új, csúcskategóriás büszkesége a piacon egyedülálló, Év Terméke Díjat nyert Héra Prémium Clean. Ez a mosható, dörzsálló, akár 2000 alkalommal letörölhető, beltéri, matt falfesték egy vízlepergető, hipoallergén bevonatot képez, így gyerekszobába, konyhába remek választás. Minősítése egészségügyi intézményekben történő alkalmazását is lehetővé teszi.

A Clean magasan pigmentált, lélekmelengető színei közül máris bestseller a lágyan pasztelles Kis Hercegnő, a töretlenül divatos szürkék világát képviselő Jégeső és Farkaskölyök vagy a szürkéskék Esthajnal. Utóbbihoz nagyon jól illenek a törtfehér és bézs árnyalatok, mint a Pirított Mandula vagy a Marcipántorta. Akik netán nem találnának kedvükre való készre kevert színt, a színkeverőgéppel rendelkező szakkereskedésekben több ezer árnyalatból választhatnak.
Nemrégiben indult egy új programunk, amelyben Csorba Anita tértervező, kreatív alkotó egyszerűen kivitelezhető Csináld Magad trükköket mutat be lépésről lépésre – például, hogyha készen vagyunk a festéssel, hogyan varázsolhatunk lemosható táblafalat otthonunkba a Skolatex termékcsalád segítségével.

Vízbázisú zománcok és lazúrok

A falfestékek területén már régóta elfogadottak a vízzel hígítható termékek, az egyéb felületek bevonására alkalmazott festékeknél azonban egy darabig még tartotta magát a tévhit, hogy ha egy festék vizes bázisú, akkor azt előbb-utóbb „lemossa az eső”. Ez természetesen nem igaz. A rendkívül gyors száradási idő után ezek a legújabb generációs festékek is éppen olyan időjárásálló, tartós bevonatot képeznek, akárcsak a már jól ismert oldószeres társaik. Korszerű összetételüknél fogva ráadásul nem színeződnek el és hosszan ellenállnak az UV-sugárzásnak is – használjuk őket akár bel- vagy kültéren.

Az egészségkárosító anyagokat nem tartalmazó vízbázisú termékekkel megszépíthetjük a gyerekjátékokat, kerti hintákat vagy csúszdákat is. A Trinát Aqua zománcfesték fémre, fára, sőt PVC-re is alkalmazható, a favédő szerként, alapozóként és lazúrként egyaránt működő Lazurán Aqua 3in1 pedig a favédelmet teszi hihetetlenül egyszerűvé! Ha szeretjük a fa természetes erezetének látványát, akkor a lazúrt válasszuk, mert a zománc egységes, magasfényű, homogén réteget képez!

Shabby chic-hatás egyszerűen

A vintage bútorokkal különleges hatást érhetünk el. Az új Bondex Vintage Effect termékcsaládunk segítségével néhány lépésben átalakíthatók a régi, kopott bútorok, így kiváló ár-érték arányban újíthatjuk meg a szobát a gyermekek korának megfelelően, hiszen az ideális otthon egy, az élethelyzeteinkkel együtt folyamatosan változó, szépülő tér.

A Trilak Festékstúdiók termékeink széles választékával és szakértő tanácsokkal várják az érdeklődőket!

Kapcsolat
Trilak

Ne kerülgessük a forró kását, aki jövőre design konyhát tervez, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Hiszen minden anyag magas minőségű, a konyhák exkluzivitását az anyagok textúrája adja. De nem csupán a különféle matériák teszik magasabbra pénztárcánknak a mércét, hanem a technológiai fejlesztések is. Persze azon senki sem lepődik már meg, hogy a digitális forradalom átvette az uralmat életünk minden kis részlete felett. Minden konyhai eszközt magas minőség és kiváló technológia jellemez, így akár a mi konyhánk is olyan lehet, mint a legjobb séfek álomkonyhája.

Forrás: Pinterest

A rozsdamentes acél után

Pár évvel ezelőtt még azt gondoltuk, hogy a rozsdamentes acél kiegészítők sosem mennek ki a divatból, ám 2019-re mégis lecsengett ez az irány, és helyükbe a gazdagon díszített tárgyak léptek, amik mesés színárnyalatokban pompáznak. Legyen szó hűtőszekrényről vagy éppen tűzhelyről, a színek visszaveszik uralmukat a konyhai eszközök felett, és minket is elkápráztatnak.

Ám a legnagyobb változást talán mégis a konyhai terek elrendezésében találjuk, hiszen 2019-re eltűntek a beépített szekrények felső részei, és helyüket a nyitott terek vették át. Ám minél szellősebb egy konyha, annál jobban tud koszolódni is. Hiszen bármilyen kiváló hobbi séfekkel élünk együtt, főzni szennyeződések nélkül lehetetlen.

Forrás: Pinterest

Kompromisszumok nélkül

Ha konyhatrendről van szó, nem ismerünk kompromisszumot. Mindegy, hogy milyen stílus uralkodik a konyhában, egyben biztosak vagyunk, az pedig a tökéletesen tiszta, ragyogó falak látványa által nyújtott szívmelengető érzés. A Trilak Héra Prémium Clean festékével viszont olyan lemosható felületeket hozhatunk létre, amik megtartják intenzív színeiket akár gyakori tisztítás mellett is. Így olyan helyeket is bátran kedvenc színünkre festhetünk, ahol egyébként extrém igénybevétel miatt csak könnyen újrafesthető felületben gondolkodhatnánk.

Héra Prémium Clean, mosható beltéri falfesték

Ide kattintva megtekintheti a Héra Prémium Clean beltéri falfesték színtáblázatát.

A Héra Prémium Clean festékekkel kezelt, akár 2000 dörzsciklust is lényeges rétegvastagság-változás nélkül kibíró falfelület megfelel a trendelvárásoknak, miközben tökéletesen a felhasználók igényeihez passzol. A 30 különböző, készre kevert szín között egyaránt találhatunk nyugodt, lágy tónusokat és energikus, vidám színeket. Akkor sem kell aggódnunk, ha ezek között nem találjuk meg a számunkra legkedvesebb árnyalatot, hiszen a készre kevert festékek mellett bármilyen egyedi árnyalat kikeverhető színkeverő gép segítségével.

Forrás: Pinterest

Engedjük el a fantáziánkat és alkossuk meg álmaink konyháját kompromisszumok nélkül!

2022. október 21.

Király Linda álomkonyhája mindenki számára kitűnő inspiráció

Az énekesnő imád főzni – és ezt a szenvedélyét konyhája is tükrözi. Mindig érdekes betekintést nyerni egy híresség otthonába: sokszor ihletet kaphat az ember, és így saját...

2022. szeptember 09.

Nyerj inspirációt a híres cukrászséf, Suga Paulina álomkonyhájából!

Paulina új konyhájában készíti el fantasztikus desszertjeit, amelyek recepjeit mindenkivel megosztja – és videókon is elleshetjük tőle a fogásokat. Ha valaki konyhát tervez, mindig...

2022. szeptember 02.

Így vihetsz vintázs romantikát otthonodba!

Urbánus, kopottas, mégis régiesen elegáns otthon – vagy vidéki báj? A francia lakberendezés rajongói imádni fogják a legújabb trendet, amely megidézi a provence-i régió hamisítatlan...