Nyitott terek hódítanak a konyhában is

2019-ben a konyha még jobban az otthonunk központi terévé válik, minden elem ezt fogja hangsúlyozni, elfelejtjük az örök klasszikus fehér konyhacsodákat és merészebb vizekre evezünk. Olyan anyagokhoz nyúlunk, amik időtlenek és nyersek. Nem akarunk megzabolázni, nem akarunk kompromisszumokat kötni, csak élvezni akarjuk a konyhában eltöltött minőségi időt.

Ne kerülgessük a forró kását, aki jövőre design konyhát tervez, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Hiszen minden anyag magas minőségű, a konyhák exkluzivitását az anyagok textúrája adja. De nem csupán a különféle matériák teszik magasabbra pénztárcánknak a mércét, hanem a technológiai fejlesztések is. Persze azon senki sem lepődik már meg, hogy a digitális forradalom átvette az uralmat életünk minden kis részlete felett. Minden konyhai eszközt magas minőség és kiváló technológia jellemez, így akár a mi konyhánk is olyan lehet, mint a legjobb séfek álomkonyhája.

Forrás: Pinterest

A rozsdamentes acél után

Pár évvel ezelőtt még azt gondoltuk, hogy a rozsdamentes acél kiegészítők sosem mennek ki a divatból, ám 2019-re mégis lecsengett ez az irány, és helyükbe a gazdagon díszített tárgyak léptek, amik mesés színárnyalatokban pompáznak. Legyen szó hűtőszekrényről vagy éppen tűzhelyről, a színek visszaveszik uralmukat a konyhai eszközök felett, és minket is elkápráztatnak.

Ám a legnagyobb változást talán mégis a konyhai terek elrendezésében találjuk, hiszen 2019-re eltűntek a beépített szekrények felső részei, és helyüket a nyitott terek vették át. Ám minél szellősebb egy konyha, annál jobban tud koszolódni is. Hiszen bármilyen kiváló hobbi séfekkel élünk együtt, főzni szennyeződések nélkül lehetetlen.

Forrás: Pinterest

Kompromisszumok nélkül

Ha konyhatrendről van szó, nem ismerünk kompromisszumot. Mindegy, hogy milyen stílus uralkodik a konyhában, egyben biztosak vagyunk, az pedig a tökéletesen tiszta, ragyogó falak látványa által nyújtott szívmelengető érzés. A Trilak Héra Prémium Clean festékével viszont olyan lemosható felületeket hozhatunk létre, amik megtartják intenzív színeiket akár gyakori tisztítás mellett is. Így olyan helyeket is bátran kedvenc színünkre festhetünk, ahol egyébként extrém igénybevétel miatt csak könnyen újrafesthető felületben gondolkodhatnánk.

Héra Prémium Clean, mosható beltéri falfesték

Ide kattintva megtekintheti a Héra Prémium Clean beltéri falfesték színtáblázatát.

A Héra Prémium Clean festékekkel kezelt, akár 2000 dörzsciklust is lényeges rétegvastagság-változás nélkül kibíró falfelület megfelel a trendelvárásoknak, miközben tökéletesen a felhasználók igényeihez passzol. A 30 különböző, készre kevert szín között egyaránt találhatunk nyugodt, lágy tónusokat és energikus, vidám színeket. Akkor sem kell aggódnunk, ha ezek között nem találjuk meg a számunkra legkedvesebb árnyalatot, hiszen a készre kevert festékek mellett bármilyen egyedi árnyalat kikeverhető színkeverő gép segítségével.

Forrás: Pinterest

Engedjük el a fantáziánkat és alkossuk meg álmaink konyháját kompromisszumok nélkül!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...