Megtaláltuk a tökéletes kávé receptjét!

A kávé méltán a világ egyik legnépszerűbb itala. Egy jó kávé nemcsak ízletes, de felébreszt minket és a hangulatunkat is feldobja – mértékletes fogyasztása pedig egészségünkre is jó hatással van.

A cikket szerkesztette: Premiumshop24.hu bemutatóterem

Premiumshop24.hu azon minőségtudatos vásárlókat célozza meg márkáival, akik nem engednek a kompromisszumoknak a vásárlás során. A webshopot üzemeltető Kávé & Hűtő Profi Kft., egy több mint tíz éve alakult vállalkozás, mely a területükön specialistáknak számító Jura, Dyson és Cremesso brandek kizárólagos hazai importőre, és a Liebherr forgalmazója. Termékei a kiemelkedő minőség, egyediség és az innováció találkozásai. A cégvezetés hamar felismerte, hogy a prémium termékek mellé elengedhetetlen a prémium színvonalú szerviz és értékesítés megléte, ennek megfelelően alakította ki saját, magas minőségi elvárásoknak megfelelő szervizháttérét és a márkákat a lehető legexkluzívabb körülmények között prezentáló bemutatótermét.

Kapcsolat
3D bemutatóterem
Premiumshop24.hu bemutatóterem

És persze a kávézás remek közösségi időtöltés is. Gondoljunk csak a svédek fikapaus névre hallgató kávészünetére, melynek során a legnagyobb hajtás közepette is leülnek beszélgetni, lazítani picit egy csésze kávé és egy finom sütemény társaságában. 

Most azonban egy kis időre búcsút kell mondanunk a kávézói vagy irodai kávézgatásoknak – úgyhogy itt az ideje, hogy új szintre emeljük otthoni kávézónkat.

Sokan úgy vélik, hogy az igazi kávékülönlegességeket nem lehet otthon megalkotni kávéházi színvonalon. Egy finom latte macchiato vagy krémes cappucino valóban sokkal nehezebben készíthető el otthonunkban – kivéve, ha beszerzünk egy minőségi kávéfőzőt.

Egy ilyen masina tökéletes befektetés a kávérajongók számára, ugyanis prémium kávézói minőséget kaphatunk, és hosszútávon sokkal olcsóbban (és kényelmesebben) gondoskodhatunk folyékony koffeinadagunkról, mintha valamelyik kávézóláncot választanánk – arról nem is beszélve, hogy mennyivel környezetbarátabb egy otthon elkészített kávé, mint egy elvitelre kért latte. 

Egy prémium kávéfőző segítségével egy-két gombnyomással megalkothatjuk kedvenc latténkat, ristrettónkat vagy cappucinónkat – és természetesen akkor sincs gond, ha egy klasszikus eszpresszóra vagy hosszúkávéra vágyunk.

legjobb modern kávégépek ráadásul nemcsak fantasztikus kávéspecialitások elkészítésére képesek, de valóságos designműremekként letisztult formavilágukkal és kecses vonalvezetésükkel tökéletes kiegészítői a legstílusosabb enteriőröknek is. 

Persze egy ilyen géphez érdemes minőségi kávét választanunk. Szerencsére az újhullámos kávézók elterjedésével már rengeteg speciális kávéfajta elérhetővé vált, legyen szó darált, szemes, filteres vagy kapszulás megoldásokról. A kínálatban rálelünk a klasszikus olaszos ízvilág legjobb kávéira – de ha a különlegesebb, újhullámos citrusos-gyümölcsös különlegességeket kedveljük, akkor is megtaláljuk a számításunkat.

Az ideális konyha és étkező titka IDE KATTINTVA kiderül az OtthoNNeked ingyenes tudásanyagából!

Ha megvan a tökéletes kávéfőző, és beszereztük a hozzávalókat, már csak egy kényelmes és stílusos asztalra/székre, egy-két ízléses dísztárgyra (esetleg jópofa kávés feliratra, fényképre) és persze kedvenc bögrénkre/csészénkre van szükségünk a teljes kávézói élményhez, amit finom süteményekkel és kellemes kávéházi zenei lejátszási listákkal tehetünk tökéletessé.

Ahogy a kultikus Twin Peaks tévésorozat kávéimádó főszereplője, Dale Cooper ügynök javasolja, lepjük meg magunkat mindennap valamivel – egy finom gőzölgő kávé pedig a legborúsabb napot is megszépíti.

Ha igazi kávéházi élményre vágyunk otthonunkban, IDE KATTINTVA megtaláljuk a legjobb prémium kávéfőzőket a Premiumshop24.hu kínálatában!

Ha további inspirációra vágyunk, vegyünk részt az EXPO360 ingyenes online lakberendezési kiállításon IDE vagy a képre kattintva:

A csodálatos nappali és konyha Bóna Mónika munkája, aki letisztult, funkcionális, mégis barátságos teret alakított ki.

2021. október 06.

Így lesz időtálló és gyönyörű fürdőszobád!

A fürdőszobatrendek jönnek és mennek. Nézzünk csak meg egy tíz- vagy húszéve berendezett fürdőszobát egy korabeli lakberendezési magazinban: az akkori fantasztikusnak számító...

2021. október 01.

Ezzel új szintre emelheted fürdőszobádat!

A fürdőszoba berendezése embert próbáló feladat. Az egyik legtöbb tervezést, pénz- és energia-befektetést igénylő helyiségről van szó, amelynek felújítása, javítása könnyen...

2021. szeptember 30.

Ilyen a tökéletes fürdőkád!

Forró vizet engedünk a fürdőkádba, bemászunk, hátradőlünk – és hátunkba tép az északi jeges hideg. Biztosan mindannyian tapasztaltuk már a hűvös kád élményét... Nem kellemes,...