A hiba, ami tönkreteszi a teraszt – mégis szinte mindenki elköveti

A terasz fantasztikus ajándék lehet. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy saját teraszunkon vagy erkélyünkön élvezhetjük a friss levegőt és a napsütést, mindenképp használjuk ki a lehetőséget.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Fantasztikus érzés egy nehéz nap végén kiülni, hátradőlni a kényelmes kerti székben/fotelben, és inni egy pohárral kedvenc italunkból. És akkor még nem beszéltünk a nyári családi/baráti sütögetésekről, és a hajnalig tartó kártyapartikról és nosztalgiázós beszélgetésekről. 

A jó terasz valóban értéket ad életünkhöz. A legtöbben alig töltünk időt a szabadban, pedig mindannyiunknak szüksége van a friss levegőre és a napfényre. Ezek nélkül sokkal rosszabb lesz a közérzetünk, és hajlamosak leszünk a megbetegedésekre is.

A terasz azonban rengeteg kényelmetlenséget is okozhat, ha nem figyelünk oda néhány dologra. Kezdjük azzal, hogy fedetlen terasz vagy erkély ugyanis az egész évben ki van van téve az időjárás viszontagságainak – és azt már mindannyian tapasztaltuk, hogy az időjárás mostanában elég szeszélyes tud lenni: a dobhártyaszaggató égzengések, géppuskaként kopogó esőcseppek és vakító villámok most már szinte megszokottá váltak. 

A klasszikus forró nyári napokat végtelennek tűnő esőzések és szélviharok követik – és akkor még nem beszéltünk az őszi és a téli hónapokról, amikor a fagy, a jég és a hó is károsítja teraszunk burkolatának éppségét.

És sokszor sajnos azt tapasztalni, hogy a terasz nem áll ellen az időjárásnak – hamar repedezni, töredezni kezd; feljön; kopog. 

A kár sokszor helyrehozhatatlan – vagy legalábbis csillagászati összegeket kell kicsengetnünk a javításért. Feltéve, ha találunk megfelelő szakembert.

Ez azonban könnyen elkerülhető egy megfelelően kiválasztott tartós burkolattal – amelyet adekvát módon helyeznek le. Ez azonban nem egyszerű feladat; számos buktatója van, és nagyon könnyű elkövetni néhány hibát, amelyekkel a legszebb teraszt is gyorsan tönkretehetjük.

De mik ezek a hibák – és hogyan kerülhetjük el őket? Mi a tökéletes, minőségi és tartós teraszburkolat titka?

Ezekre a kérdésekre – és még számos egyébre – választ kap a Mapei INGYENES e-bookjából! Létfontosságú információk és tippek – egyszerűen és érthetően. KATTINTSON IDE, és már töltheti is!

2022. június 22.

Vibráló inspirációbomba ez az eklektikus, kaliforniai családi otthon!

Az otthon egy még nedves festővászon. Ez a szemlélet hajtja a kaliforniai Justina Blakeley lakberendezőt, és az izgalmas, folyton változó narratívának köszönhetően rendkívül...

2022. június 14.

Így lesz mindig esztétikus az otthonod!

A legtöbben az otthonok egyik legmeghatározóbb anyagát öröknek és elpusztíthatatlannak vélik – pedig a beton is igényli a törődést, felújítást. Ehhez kapunk egy kis segítséget az...

2022. május 24.

Ámulatba ejt ez a hegyoldali, medencés portugál ház!

A belga tervező lenyűgöző, autentikus otthont alkotott, amely tökéletesen illik a festői portugál környezethez. Portugália csodálatos és sokszínű hely, tele izgalmas látnivalóval,...