A hiba, ami tönkreteszi a teraszt – mégis szinte mindenki elköveti

A terasz fantasztikus ajándék lehet. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy saját teraszunkon vagy erkélyünkön élvezhetjük a friss levegőt és a napsütést, mindenképp használjuk ki a lehetőséget.

A cikket szerkesztette: Mapei Kft.

„A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!”

A termékeinkkel készített burkolatokat, kivitelezést csak egyszer kell elkészíteni, és nem kell aggódnia a reklamációs problémák miatt. A Mapei biztonságot és garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan és gondmentesen élvezhesse. A Mapei anyagokkal készült felülettel elégedett lesz, azt nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült burkolat. Nem kell elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, koszt, időt. 

Ki szereti a reklamációkat, a költséges javítást, a felfordulást okozó visszabontást, az elvesztegetett időt?

Mindazt a felesleges energia-, pénz- és időráfordítást, ami elkerülhető, ha már első alkalommal Mapei segédanyagok kerülnek felhasználásra? 
Sok esetben sajnos a megrendelők nincsenek tisztában annak a jelentőségével, hogy milyen döntő szerepet játszik a megfelelő minőségű anyagok használata burkolata, az elkészült felület tartóssága, élettartama szempontjából, és csak azután ismerik fel ennek fontosságát, amikor már megtörtént a baj.

Válassza Ön is otthona felújításához, kivitelezéséhez a Mapei már elsőre végleges megoldásait!

Kapcsolat
Mapei Kft.

Fantasztikus érzés egy nehéz nap végén kiülni, hátradőlni a kényelmes kerti székben/fotelben, és inni egy pohárral kedvenc italunkból. És akkor még nem beszéltünk a nyári családi/baráti sütögetésekről, és a hajnalig tartó kártyapartikról és nosztalgiázós beszélgetésekről. 

A jó terasz valóban értéket ad életünkhöz. A legtöbben alig töltünk időt a szabadban, pedig mindannyiunknak szüksége van a friss levegőre és a napfényre. Ezek nélkül sokkal rosszabb lesz a közérzetünk, és hajlamosak leszünk a megbetegedésekre is.

A terasz azonban rengeteg kényelmetlenséget is okozhat, ha nem figyelünk oda néhány dologra. Kezdjük azzal, hogy fedetlen terasz vagy erkély ugyanis az egész évben ki van van téve az időjárás viszontagságainak – és azt már mindannyian tapasztaltuk, hogy az időjárás mostanában elég szeszélyes tud lenni: a dobhártyaszaggató égzengések, géppuskaként kopogó esőcseppek és vakító villámok most már szinte megszokottá váltak. 

A klasszikus forró nyári napokat végtelennek tűnő esőzések és szélviharok követik – és akkor még nem beszéltünk az őszi és a téli hónapokról, amikor a fagy, a jég és a hó is károsítja teraszunk burkolatának éppségét.

És sokszor sajnos azt tapasztalni, hogy a terasz nem áll ellen az időjárásnak – hamar repedezni, töredezni kezd; feljön; kopog. 

A kár sokszor helyrehozhatatlan – vagy legalábbis csillagászati összegeket kell kicsengetnünk a javításért. Feltéve, ha találunk megfelelő szakembert.

Ez azonban könnyen elkerülhető egy megfelelően kiválasztott tartós burkolattal – amelyet adekvát módon helyeznek le. Ez azonban nem egyszerű feladat; számos buktatója van, és nagyon könnyű elkövetni néhány hibát, amelyekkel a legszebb teraszt is gyorsan tönkretehetjük.

De mik ezek a hibák – és hogyan kerülhetjük el őket? Mi a tökéletes, minőségi és tartós teraszburkolat titka?

Ezekre a kérdésekre – és még számos egyébre – választ kap a Mapei INGYENES e-bookjából! Létfontosságú információk és tippek – egyszerűen és érthetően. KATTINTSON IDE, és már töltheti is!

2021. március 18.

Tavaszi megújulás – Így frissítsd fel otthonodat!

A tavasz maga az újjászületés, a frissességről, megújulásról, a napfényről, a feltámadásról szól. Bár az idei év eddig rendhagyó, ez nem jelenti azt, hogy ne rázhatnánk fel, és...

2021. március 11.

Ilyen a tökéletes vidéki otthon!

2020-ban negyedik alkalommal rendezték meg a Style & Draw enteriőrtervező pályázatot, amely során egy kisszékelyi otthon belső terének kialakításáról kellett terveket készíteniük...

2021. február 16.

Rengeteg pénzedbe kerülhet, ha erre nem figyelsz oda!

Az ideális otthon rengeteg elemből áll össze. Akadnak köztük kisebbek is (mint például a megfelelő dísztárgyak kiválasztása), amelyen nélkül még működik az otthon – azonban ha az...