5 kád, ami újradefiniálja a fürdés élményét

Mindenkinek más igényei vannak. Akadnak köztünk koránkelők és éjjeli baglyok, kávézók és teázók, nyugodtak és adrenalinfüggők – tusolók és kádrajongók.

Mindannyiunknak mást jelent az élmény, mást jelent a stílus – más kép jelenik meg lelki szemünk előtt, ha a tökéletes fürdőszobára gondolunk.

A fürdő sokunk számára mára már nemcsak a tisztálkodásról szól, hanem az otthoni wellness színhelyévé vált; a pihenés, relaxáció, kikapcsolódás szentélyévé.

Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád. 

Az M-Acryl márka eddig is széles kínálatot biztosított fantasztikus kádakból.

Az M-Acryl évről évre újdonságokkal áll elő, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes kádat, amely illik személyiségéhez, életstílusához – és fürdőszobájához.

Nézzünk is meg néhány modellt:

Letisztult elegancia

A Viva egy minimalista vonalvezetésű, a szó legjobb értelmében egyszerű kialakítású, egyenes fürdőkád – szemrevaló élkidolgozással a rövidoldalú végén. Szinte minden fürdőszobába tökéletesen illik ez az elegáns modell. A Viva 150×70, 160×70 és 170×75 cm-es méretekben kapható.

Kellemest a hasznossal – kád és zuhanyzó egységben

Praktika – a név kötelez: a modellt zuhanyzóként és kádként is használhatjuk. Hagyományos módon nem előlapozható, viszont trópusi faelőlap és oldallap több színben is rendelhető hozzá, így könnyen átalakíthatjuk, hogy tökéletesen passzoljon ízlésünkhöz, fürdőnkhöz.

A 160 x 70 centiméteres és 170 x 70 centiméteres Praktika kádhoz kompatibilis az Idea PNJ70-es kádparaván, akár normál, akár törölközőtartós kivitelben, és ugyancsak szerelhető a 180 fokban mozgatható, 70 centiméteres EOS, illetve a NES kádparavánnal is.

Belül tágasabb!

Minima név egy különleges konstrukciót takar: az aszimmetrikus kád csupán 150 x 85 centiméteres, mégis 240 liter vízzel tölthető fel. Kicsike, mégis bőven fér bele fürdővíz. Hogyan lehetséges ez?

A kád a lehető legkeskenyebb peremmel készült, és így egyúttal a lehető legtágasabb a belseje is – így a Minima maximális belső teret biztosít. A kád 150 x 85-ös és 160 x 95-ös méretben kapható, aszimmetrikus, hatalmas belső térrel, minimál formatervezéssel.

Az előlapja két részből áll: az íves hosszú oldalra és az oldalsó részre is kerül egy előlaprész, így kiadva egy egészet. A kétrészes előlap lényege, hogy az íves előlappal rakhatjuk három fal közé – míg oldallappal kiegészítve akár sarokba is!

Klasszikus a sarokban

A 140 x 140-es és 150 x 150-es méretben elérhető Aura képe szerepelhetne a klasszikus sarokkád definíciója mellett. Mesterien finom vonalvezetésű, elegáns fürdőkád, kényelmes ülőkével, viszonylag kicsi, de mégis kényelmes belső térrel. A 140 centiméteres modell feltöltéséhez 200 liter, a 150 centimétereséhez pedig 235 liter vízre lesz szükségünk. Akril előlapot választhatunk hozzá.

A beépített szépség

Az Oval kényelmes, ugyanakkor esztétikus és elegáns megjelenést nyújt. Az ellazulás, és a felfrissülés élménye így biztosan garantált.

Ez a csodaszép ovális kád 190 x 95 centiméteres méretben kapható, és a Méta szakemberei csak beépítésre javasolják. 

A kádak megkoronázása, hogy teljes legyen a pihenés.

Relax a maximumon

A Corner fejpárna minden olyan kádnál használható, amelyiknek a háttámla része (legalább viszonylag) egyenes fent, a nyak magasságában. A Corner egy kifejezetten nagyméretű fejpárna, amelyet három színben (fehér, fekete, antracitszürke) is beszerezhetünk.

A jól megválasztott fejpárna által még teljesebbé varázsolható az a kikapcsolódás, amelyet a M-Acryl fürdőkádak biztosítanak nekünk az otthonunkban. 

A fantasztikus M-Acryl termékeket megvásárolhatjuk IDE KATTINTVA.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...