Természetesség vagy finom elegancia? Ezúttal nem kell döntenie!

Páratlanul elegáns, mégis természetes, és nem hivalkodó a legújabb nyári burkolattrend: finom mintázatok, egyszerre natúr és kifejezetten elegáns textúrák jellemzik a legújabb nyári irányt, ahol a természetes kövek felületei, a kőhatású anyagok és színek kapnak főszerepet!

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

Ha igazán trendi, mégis időtlen csempe a vágyunk megújuló otthonunkba, akkor a fahatású felületek mellett most kiemelt szerephez jutnak a kövek, a kő felületeit utánzó anyagok.

A natúr kő felülete most nagyon nagy trend, és ha ezen felül az elegáns összhatás elérése is cél, akkor a finoman mintázott, bordázott, esetleg anyagában csíkozott felületekkel fiatalos eleganciát, könnyed, természetes összképet érhetünk el.

Szerencsére a mai csempe és burkolat kínálat páratlanul sokrétű, és a gyárak egyre magasabb minőségben képesek legyártani azt, amit a természet „talált ki” és alkotott meg hosszú évezredekkel ezelőtt.

Nem véletlen tehát, amikor azt olvassuk a lakberendezési magazinok illetve blogok hasábjain, hogy a természetes megoldások időtlenek. Ez így van: a természet adta minták, színek, felületek és textúrák ugyanis sohasem mennek ki a divatból, a természet mindig örökzöld téma marad.

A természet minden évszakban megújul – így mi is a közelgő nyarat, a friss, tavaszi napsütés ízét, hangulatát idézzük meg Önnek ezzel a kellemes kis összeállításunkkal. Nem titok, hogy a Porcelanosa burkolólapok legújabb kollekcióiból válogattunk.

Az életvidám, természetes, finom árnyalatok, a kellemes, világos, enyhén meleg színvilág a finoman struktúrált felületek izgalmas fény-árnyék hatásaival egy-egy lapot, egy-egy családot is ezerféleképpen használhatunk.

Ezek a fényjátékok valamennyi élettérben örömet visznek mindennapjainkba, az egyediségről, a személyes otthonteremtésről már nem is beszélve….

A Porcelanosa spanyol gyártó sikerének alapja: a minőség, a minőség és harmadszor is a minőség. Ezeket a termékeket bátran ajánljuk az igényes építkezők és lakásfelújítók figyelmébe, és bármilyen szép, minőségi enteriőr megoldásában is komoly szerepük lehet.

Ha Ön is szeretne valami egyedit megvalósítani otthonában vagy tervezőként megbízója életterében, enteriőr terveiben, akkor a látványos kollekciók valamennyi eleme, vagy ezek kombinációja is számtalan, gyönyörű lehetőséget, trendi, ugyanakkor időtlen, és nagyon elegáns látványt fog majd nyújtani. Ráadásul ezeket az elemeket még más, akár kézműves anyagokkal, például a szövött vagy kötött minták anyagainak grafikus lenyomatával is díszíthetjük, így még extrább lesz majd az összhatás…

A kőhatású felületek mellé jól illenek mind a hűvös árnyalatok – mint a lágy vagy akár erőteljesebb, karakteresebb szürkék, antracitok – mind a melegebb, napsütötte színvilág is. Ezek tökéletesen alkalmazkodnak a természetben ezer féle arcát megmutató anyaghoz, a kőhöz.

Naturális külcsín, a halványsárga, a bézs, az okker, vagy a finom kávé és taupe árnyalataiban mindig tökéletes finomságot és eleganciát sugall, miközben nem túlzó, és tulajdonképpen mindenki által szerethető, kellemes felületet ad.

Így lehet a legkönnyebben beilleszteni az eleganciát és a természetet otthonunkba, ez a kombináció valamennyi itt látható szépséges kollekcióban megjelenik. Mind tökéletes példája annak, hogyan tudjuk a természetes stílust, a természetes tulajdonságokat elegánsan megjeleníteni és harmonikus összhangba hozni egymással, és a tér valamennyi anyagával, színével és formájával.

Az egyes kollekciókon a nyers természeti szépségek komoly értéket képviselnek, és ezek az értékek mind finomított, letisztult formában jelennek meg a lapokon, és a velük burkolt fal, illetve padló felületén.

Így az eredeti, a természet inspirálta rusztikus szépség kifinomult esztétikummal párosul, és szelídül azzá, ami: a lehető legkifinomultabb, természetes eleganciává.

Ugyanakkor a dekoratív, látványos megjelenés, az egyedi és páratlan design sem szorul háttérbe: az egyes darabok egyedisége, személyes stílusa, finom, dekoratív mintázata közül ki-ki meglelheti a leginkább személyiségéhez illőt.

Így lesz otthonunk az a hely, mely egyszerre megnyugtat, feltölt, harmóniával és szépséggel ajándékoz meg bennünket nap, mint nap.

A Porcelanosa textil meszelt fal, kő, vésett kő, csiszolt kő, vagy természetes mészkő felületei mind kiváló lehetőséget nyújtanak mindehhez, a VS Fürdőszoba munkatársai pedig készséggel segítenek a választásban és a tervezésben is!

2021. február 16.

Rengeteg pénzedbe kerülhet, ha erre nem figyelsz oda!

Az ideális otthon rengeteg elemből áll össze. Akadnak köztük kisebbek is (mint például a megfelelő dísztárgyak kiválasztása), amelyen nélkül még működik az otthon – azonban ha az...

2021. február 11.

Miért újítsd fel most otthonodat?

Időnként minden otthonra ráfér a felújítás. Ha családi házban lakunk, könnyen előfordulhat, hogy az időjárás kikezdi a homlokzatot vagy tönkreteszi a tetőt – de még egy viszonylag...

2021. február 11.

Ezért érdemes igénybe venned a lakásfelújítási támogatást!

A lakás felújítása nem egy olcsó mulatság. A költségek az egekbe rúghatnak – nemcsak egy méretes családi ház, de akár már egy kis lakás esetében is. Meg kell fizetnünk a...