Rendezzük be kültéri szobánkat!

A terasz és a kert otthonossá rendezése során egyre gyakrabban választunk a beltéri bútorokhoz hasonló mobiliákat. A formai egyezés azonban nem minden; fontos, hogy a kültéri bútorok anyaga és szerkezete jól bírja a használattal járó terhelést, ami jelentősen eltér az enteriőrökre jellemző viszonyoktól.

A cikket szerkesztette: Jati@Kebon
katalógus
Jati@Kebon

Jati & Kebon bútorok

Tagadhatatlan, hogy a mostani trend, amikor a belső és külső terek határai egyre inkább csak szimbolikusak, sokunk kedvencévé vált és legnagyobb örömünkre tartósnak tűnik. Ehhez azonban újra kell gondolnunk a terasz és a kert bútorozását, hiszen nem engedhetjük meg, hogy a stílusos nappalinktól, étkezőnktől nagyon különböző berendezést alkalmazzunk. A Jati & Kebon modern kültéri bútorai stílus és kivitelezés szempontjából egyaránt egyedülálló minőséget képviselnek. Már a név is sok mindent elárul, a Jati és Kebon szavak jelentése ugyanis Indonéziában teak és kert. A teakfa és fonott kerti bútorok mellett alumínium, valamint rozsdamentes acél tárgyakat is készítenek, így a legellenállóbb anyagok közül négy meg is található a kínálatukban.

Bari szett

Fenntartható, innovatív és esztétikus

Ezek a tulajdonságok jellemzik leginkább a Jati & Kebon termékeket, de említésre méltó, hogy bútoraik minimális karbantartással is hosszú évekig hibátlanok maradnak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, kényelmesek és innovatívak. A látványos megjelenés belga tervezők munkája, az eredmény pedig funkcionális és örökzöld formavilág.

Olyan bútorok születtek, melyek segítenek szó szerint kijjebb tolni a határokat, hiszen semmi akadálya annak, hogy ezentúl a teraszon ugyanúgy éljük mindennapjainkat, mintha csak otthonunk falain belül tartózkodnánk. A kertből kültéri szoba lesz, az ebéd utáni sziesztát ezentúl nem a nappali kanapéján töltjük, hanem odakint, egy kényelmes rekamién. Sőt, ha úgy ítéljük, hogy a rendhagyó fekhely néhány méterrel odébb jobb helyen lenne, meglepően könnyen mozgathatjuk, ellentétben a súlyos beltéri kanapéval. Ez a luxusbútor valóban kibővíti az életteret, segítségével a kertből kültéri szobát alakíthatunk ki. Választhatunk nyugágyat, asztalokat és társalgó bútorokat, kanapét, székeket, csupa olyan tárgyat, melyek egy kültéri oázishoz nélkülözhetetlenek.

Kerti bútorok a SpaTrendtől

Alumínium, teak, kötélszerű szálak, rozsdamentes acél

A Jati & Kebon alumínium kerti bútorok egyszerre könnyedek és robosztusak, de mindenekelőtt korrózióállók. Figyelemreméltó letisztult formavilág, időtlen megjelenés jellemzi ezeket a tárgyakat, melyek szinte bármilyen stílusú térbe jól elhelyezhetők.

Ezek a bútorok jól társíthatók teakfával, vagy időjárás álló textilekkel ezáltal klasszikus, kifinomult megjelenést kapnak. Egyik említésre méltó előnyük az alumíniumnak köszönhető könnyű mozgathatóság. A textil borítás nagyszerűen kiemeli a modern alumínium vázat, miközben a kényelemre sem lehet panaszunk. Az alumínium kerettel ellátott asztalok tetszés szerinti lapokkal variálhatók, akár edzett üvegből vagy kerámiából.

Evita/Palm étkezőgarnitúra

A teak az egyik legjobb fafajta, mely kültéri használatra alkalmas. A Jati & Kebon felhasználás előtt gondosan kiválasztja a megfelelő fákat, ez garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló minőséget. Kétféle színből választatunk: meleg méz szín, illetve egy ún. mosott szürke verzió, mely vízparti hangulatot kölcsönöz a térnek. A teakfa bútorok elegánsak, ugyanakkor robosztusak, megmozdítva azt érezzük, hogy „van bennük anyag”.

Truro ülőgarnitúra

A kötélszerű szálak természetes megjelenést kölcsönöznek a bútoroknak és gyakran feltűnnek a Jati & Kebon termékein. A poliolefin szál jellegzetessége, hogy a megszólalásig hasonlít a natúr kötélre, viszont annál sokkal tartósabb, nem foszlik, nem „fárad el”, időjárás-, gomba-, nedvesség- és UV-álló. Könnyen tisztántartható, környezetbarát és újrahasznosítható. Viszontláthatjuk ezeket a szálakat az ülőbútorokon és a párnákon is.

A rozsdamentes acél kollekcióban kerti asztalokat, napozóágyakat és székeket találunk. Az acél struktúrát teakfa egészíti ki, így a bútor nem csupán tartós, de természetes megjelenésű és elegáns. Érdekes látványt kínál az ultramodern acél és a kopottas teak kontrasztja, ezek a bútorok tehát klasszikus, modern és vintage környezetben egyaránt jól mutatnak.

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. december 12.

Mitől lesz a teraszunk igazán hangulatos? Használjuk a kültéri kiegészítőket!

Berendeztük a teraszt. Olyan, akár a nappalink, csak tágasabb, világosabb, szellősebb. Megvannak a kényelmes fotelek, a süppedős kanapé, a látványos étkezőasztal székekkel és mégsem...

2019. december 09.

Élvezzük a telet a masszázsmedencében! 

A masszázsmedencében lazulás maga a szabadság, hiszen napszaktól, évszaktól, időjárástól független. Mindegy, hogy hajnal van, vagy kora délután, perzselő nyár vagy zimankó, a...

2019. december 05.

Kültéri konyha télen, nyáron

A nyári konyha kifejezés bizonyára sokunk fülének cseng ismerősen és valószínűleg a nagymama külön kis épületbe kiszervezett konyhája jut róla az eszünkbe. Ha belegondolunk, okos...