Ragyogás az otthonunkban

Miért is ne? Tervezzen most okosan, gondolja át jól új, vagy megújuló otthonának belsőépítészeti anyagait, berendezéseit! Tudta például, hogy a falak és padló alkotja otthonunk legnagyobb felületét? Éppen ezért nagyon is lényeges, milyen anyaggal, milyen felülettel burkoljuk ezeket. Ha szeretné például optikailag növelni a térérzetet, akkor a világos és mindenekelőtt a fényes felületekre helyezze a hangsúlyt.

Glamour stílus otthonunkban

A glamour stílusról már sokat olvashattunk, melyhez többnyire fényes anyagokat, mutatós, ragyogó kiegészítőket ajánlanak a tervezők. Ám a minimál glamúrral kevert ötvözete a letisztultságról szól, melybe belecsempészünk itt-ott egy ragyogó elemet, dísztárgyat, vagy fémes hatásokat akár a használati tárgyak, akár a kiegészítők vonatkozásában. Ilyenkor a falak, a padló legyen letisztult, homogén, és lehetőség szerint fényes, akár ragyogó.

Ahhoz, hogy tükörfényes, műgyantát vagy csiszolt márványt utánzó padlónk legyen, nem muszáj súlyos tíz – sőt olykor százezreket ott hagynunk egy méregdrága csempeszalonban vagy egyedi padló gyártónál, amikor – a mai innovatív technológiáknak köszönhetően már a laminált padló egyedi megoldásaival is elérhetjük ugyanazt a csillogást. Az Elesgo Super Gloss padlói igazán glamúros, ragyogó felületű, tükörfényes, páratlanul kifinomultak.

Válasszuk akár egy pazar nappaliba, akár bármely más térbe, ahol eleganciát, impozáns összhatást kívánunk megjeleníteni – ez a padló minden szemet magához vonzz majd, ragyogását pedig hosszú éveken át élvezhetjük, akár a hófehér, akár a fényes elegáns éjfekete, akár bármely élénk, homogén színárnyalatot válasszuk is.

Ez a típus egyébként kiválóan elnyeli a visszhangot, miközben egyedülálló megjelenést kölcsönöz bármely elegánsra tervezett enteriőrnek. További előnyük, hogy az egészségre sem károsak, mert anyagukban az Egészségügyi Világszervezet által meghatározott értékeknél alacsonyabb a formaldehid, mint általában a hasonló parkettákéban.

Tartós élettartam, ragyogó felület

Sokan aggódnak a fényes felületek esetében, hogy idővel ez megkopik. Mint mindig, ilyenkor is érdemes a minőségi termékeket választani, fontos, hogy a gyártó mennyi garanciát vállal. A 10 éves lakossági garancia miatt az ELESGO supergloss padlók a nagy és közepes forgalmú terek burkolására is alkalmasak.

Akár saját kezűleg is…

Az ELESGO parketták lerakása annyira egyszerű, hogy a legtöbb esetben szakemberre sincs szükség hozzá. Így ha nem akarja megvárni, míg a parkettás ráér, akár Ön is könnyedén egymás mellé illesztheti az egyes táblákat, hiszen mindegyik típus a szabadalmaztatott „Unilin-click” rendszerrel készült.

Színek varázsa

Ma már a parkettáknál is végtelen a kínálat a színek tekintetében is: akár az energikus, élénk tűzpiros, az elegáns királykék, vagy az intenzív lila, esetleg a kellemes, homogén grafitszürke is a színünk, megtaláljuk az igazán nekünk valót. De választhatjuk a fényűző feketét, vagy a szűziesen elegáns hófehéret vagy éppen a télies hangulatú, szürke modellt is.

A Glamour Life kollekció ötvözi a magasfokú német minőséget a kézművességgel. Mindez pedig a híres ELESGO egyedülálló, magas fényű felületével társul. Valamennyi felület antisztatikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, biztosítva, hogy az egyes lapok biztonságosak és higiénikusak legyenek otthonunkban. A lekerekített, éles peremek a lapok hosszabb éleinél, természetes sík padlót eredményeznek, és karakterrel ruházzák fel a lapokat.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...