Ragyogás az otthonunkban

Miért is ne? Tervezzen most okosan, gondolja át jól új, vagy megújuló otthonának belsőépítészeti anyagait, berendezéseit! Tudta például, hogy a falak és padló alkotja otthonunk legnagyobb felületét? Éppen ezért nagyon is lényeges, milyen anyaggal, milyen felülettel burkoljuk ezeket. Ha szeretné például optikailag növelni a térérzetet, akkor a világos és mindenekelőtt a fényes felületekre helyezze a hangsúlyt.

Glamour stílus otthonunkban

A glamour stílusról már sokat olvashattunk, melyhez többnyire fényes anyagokat, mutatós, ragyogó kiegészítőket ajánlanak a tervezők. Ám a minimál glamúrral kevert ötvözete a letisztultságról szól, melybe belecsempészünk itt-ott egy ragyogó elemet, dísztárgyat, vagy fémes hatásokat akár a használati tárgyak, akár a kiegészítők vonatkozásában. Ilyenkor a falak, a padló legyen letisztult, homogén, és lehetőség szerint fényes, akár ragyogó.

Ahhoz, hogy tükörfényes, műgyantát vagy csiszolt márványt utánzó padlónk legyen, nem muszáj súlyos tíz – sőt olykor százezreket ott hagynunk egy méregdrága csempeszalonban vagy egyedi padló gyártónál, amikor – a mai innovatív technológiáknak köszönhetően már a laminált padló egyedi megoldásaival is elérhetjük ugyanazt a csillogást. Az Elesgo Super Gloss padlói igazán glamúros, ragyogó felületű, tükörfényes, páratlanul kifinomultak.

Válasszuk akár egy pazar nappaliba, akár bármely más térbe, ahol eleganciát, impozáns összhatást kívánunk megjeleníteni - ez a padló minden szemet magához vonzz majd, ragyogását pedig hosszú éveken át élvezhetjük, akár a hófehér, akár a fényes elegáns éjfekete, akár bármely élénk, homogén színárnyalatot válasszuk is.

Ez a típus egyébként kiválóan elnyeli a visszhangot, miközben egyedülálló megjelenést kölcsönöz bármely elegánsra tervezett enteriőrnek. További előnyük, hogy az egészségre sem károsak, mert anyagukban az Egészségügyi Világszervezet által meghatározott értékeknél alacsonyabb a formaldehid, mint általában a hasonló parkettákéban.

Tartós élettartam, ragyogó felület

Sokan aggódnak a fényes felületek esetében, hogy idővel ez megkopik. Mint mindig, ilyenkor is érdemes a minőségi termékeket választani, fontos, hogy a gyártó mennyi garanciát vállal. A 10 éves lakossági garancia miatt az ELESGO supergloss padlók a nagy és közepes forgalmú terek burkolására is alkalmasak.

Akár saját kezűleg is...

Az ELESGO parketták lerakása annyira egyszerű, hogy a legtöbb esetben szakemberre sincs szükség hozzá. Így ha nem akarja megvárni, míg a parkettás ráér, akár Ön is könnyedén egymás mellé illesztheti az egyes táblákat, hiszen mindegyik típus a szabadalmaztatott „Unilin-click” rendszerrel készült.

Színek varázsa

Ma már a parkettáknál is végtelen a kínálat a színek tekintetében is: akár az energikus, élénk tűzpiros, az elegáns királykék, vagy az intenzív lila, esetleg a kellemes, homogén grafitszürke is a színünk, megtaláljuk az igazán nekünk valót. De választhatjuk a fényűző feketét, vagy a szűziesen elegáns hófehéret vagy éppen a télies hangulatú, szürke modellt is.

A Glamour Life kollekció ötvözi a magasfokú német minőséget a kézművességgel. Mindez pedig a híres ELESGO egyedülálló, magas fényű felületével társul. Valamennyi felület antisztatikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, biztosítva, hogy az egyes lapok biztonságosak és higiénikusak legyenek otthonunkban. A lekerekített, éles peremek a lapok hosszabb éleinél, természetes sík padlót eredményeznek, és karakterrel ruházzák fel a lapokat.

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. június 30.

Nyár a hálószobában

A nyár akkor az igazi, ha hétágra süt a nap! Panaszkodunk, amikor 40 fok van árnyékban, és ragadni kezd az aszfalt, de a szívünk mélyén hiányolnánk, ha nem dőlne meg egy-két...

2019. április 13.

Feng Shui a hálószobában

A feng shui - vagy fengsuj - többezer éves múltra visszatekintő kínai hagyomány. Eredeti célja “a legmegfelelőbb lakhely meghatározása a sikeres élethez”, a természeti környezet...

2019. március 23.

Kád a hálószobában – Egy különleges trend a mindennapi luxus kedvelőinek

Biztosan láttuk már képeken: romantikus szálloda, az ablakából panorámás kilátás az Alpok hófedte hegycsúcsaira vagy épp az óceán tajtékjaira, miközben a kádban egy vidám pár ül,...