Ragyogás az otthonunkban

Miért is ne? Tervezzen most okosan, gondolja át jól új, vagy megújuló otthonának belsőépítészeti anyagait, berendezéseit! Tudta például, hogy a falak és padló alkotja otthonunk legnagyobb felületét? Éppen ezért nagyon is lényeges, milyen anyaggal, milyen felülettel burkoljuk ezeket. Ha szeretné például optikailag növelni a térérzetet, akkor a világos és mindenekelőtt a fényes felületekre helyezze a hangsúlyt.

Glamour stílus otthonunkban

A glamour stílusról már sokat olvashattunk, melyhez többnyire fényes anyagokat, mutatós, ragyogó kiegészítőket ajánlanak a tervezők. Ám a minimál glamúrral kevert ötvözete a letisztultságról szól, melybe belecsempészünk itt-ott egy ragyogó elemet, dísztárgyat, vagy fémes hatásokat akár a használati tárgyak, akár a kiegészítők vonatkozásában. Ilyenkor a falak, a padló legyen letisztult, homogén, és lehetőség szerint fényes, akár ragyogó.

Ahhoz, hogy tükörfényes, műgyantát vagy csiszolt márványt utánzó padlónk legyen, nem muszáj súlyos tíz – sőt olykor százezreket ott hagynunk egy méregdrága csempeszalonban vagy egyedi padló gyártónál, amikor – a mai innovatív technológiáknak köszönhetően már a laminált padló egyedi megoldásaival is elérhetjük ugyanazt a csillogást. Az Elesgo Super Gloss padlói igazán glamúros, ragyogó felületű, tükörfényes, páratlanul kifinomultak.

Válasszuk akár egy pazar nappaliba, akár bármely más térbe, ahol eleganciát, impozáns összhatást kívánunk megjeleníteni – ez a padló minden szemet magához vonzz majd, ragyogását pedig hosszú éveken át élvezhetjük, akár a hófehér, akár a fényes elegáns éjfekete, akár bármely élénk, homogén színárnyalatot válasszuk is.

Ez a típus egyébként kiválóan elnyeli a visszhangot, miközben egyedülálló megjelenést kölcsönöz bármely elegánsra tervezett enteriőrnek. További előnyük, hogy az egészségre sem károsak, mert anyagukban az Egészségügyi Világszervezet által meghatározott értékeknél alacsonyabb a formaldehid, mint általában a hasonló parkettákéban.

Tartós élettartam, ragyogó felület

Sokan aggódnak a fényes felületek esetében, hogy idővel ez megkopik. Mint mindig, ilyenkor is érdemes a minőségi termékeket választani, fontos, hogy a gyártó mennyi garanciát vállal. A 10 éves lakossági garancia miatt az ELESGO supergloss padlók a nagy és közepes forgalmú terek burkolására is alkalmasak.

Akár saját kezűleg is…

Az ELESGO parketták lerakása annyira egyszerű, hogy a legtöbb esetben szakemberre sincs szükség hozzá. Így ha nem akarja megvárni, míg a parkettás ráér, akár Ön is könnyedén egymás mellé illesztheti az egyes táblákat, hiszen mindegyik típus a szabadalmaztatott „Unilin-click” rendszerrel készült.

Színek varázsa

Ma már a parkettáknál is végtelen a kínálat a színek tekintetében is: akár az energikus, élénk tűzpiros, az elegáns királykék, vagy az intenzív lila, esetleg a kellemes, homogén grafitszürke is a színünk, megtaláljuk az igazán nekünk valót. De választhatjuk a fényűző feketét, vagy a szűziesen elegáns hófehéret vagy éppen a télies hangulatú, szürke modellt is.

A Glamour Life kollekció ötvözi a magasfokú német minőséget a kézművességgel. Mindez pedig a híres ELESGO egyedülálló, magas fényű felületével társul. Valamennyi felület antisztatikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, biztosítva, hogy az egyes lapok biztonságosak és higiénikusak legyenek otthonunkban. A lekerekített, éles peremek a lapok hosszabb éleinél, természetes sík padlót eredményeznek, és karakterrel ruházzák fel a lapokat.

2021. június 09.

Felújítasz vagy építkezel? Enélkül nem érdemes!

Kihívás. Az otthontervezést ez a szó jellemzi a legjobban. Mindegy, hogy kis lakásunk, vagy többgenerációs családi házunk van – a tökéletes otthon megtervezése próbára teszi az...

2021. június 03.

Így lesz templomból lenyűgöző lakóház!

Mindig érdemes otthonátalakításokat nézegetni: hihetetlen látni, ahogy a tulajok és a tervezők meglátják az unalmas vagy épp lepusztult épületben a potenciált, és a lehető legtöbbet...

2021. május 31.

Enélkül lehetetlen az otthonteremtés

Nagy fába vágja magát, aki új otthont tervez. Legyen szó családi házról vagy kis lakásról, egy kényelmes, funkcionális, stílusos és biztonságos fészket kell kialakítanunk, ahol...