Pályázati eredmények 2018 – Style&Draw enteriőr tervezési pályázat

Pénteken kihirdettük a Style&Draw enteriőr tervezési pályázatunk eredményeit az OtthonDesign ősz kiállítás keretében, egy nagyszabású díjátadó eseményen. A Zsűri döntése értelmében a következő eredmények születtek:

A szakmát még tanuló, hallgatói jogviszonnyal rendelkező pályázói kategória díjai:

1. helyezett: Hudra- Kiss Nikolett és Pimiller Mária

Díja:

A pályázatot támogató cégek fődíjként felajánlanak egy szakmai utat maximum 2 fő részére a 2019. évi „i Saloni” – Milánói Bútorkiállítás és Vásárra. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, 3 éjszaka szállást, és 3 napos szakmai belépőjegyet a kiállításra.

2. helyezett: Barabás Adrienn dr.

Díja:

A pályázatot támogató cégek felajánlanak egy 3 napos szakmai utat maximum két fő részére a soron következő, 2019 szeptemberében megrendezésre kerülő Cersai (Nemzetközi Burkolat és Fürdőszoba Felszerelés Expo) kiállításra Bolognába. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, a szállást és a szakmai belépőjegyet a kiállításra.

3. helyezett: Sághy Kata

Díja:

A pályázatot támogató cégek felajánlanak a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA-ba 2 főre szóló, 2 napos ajándékutalványt.

A szakmában már gyakorló tervezőként dolgozó pályázói kategória díjai:

1. helyezett: Bóna Mónika és Baranyi Gergely

Díja:

A pályázatot támogató cégek fődíjként felajánlanak egy szakmai utat maximum 2 fő részére a 2019. évi „i Saloni” – Milánói Bútorkiállítás és Vásárra. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, a 3 éjszaka szállást és a 3 napos szakmai belépőjegyet a kiállításra.

2. helyezett: Szilágyi Zoltánné Szabó Krisztina

Díja:

A pályázatot támogató cégek felajánlanak egy 3 napos szakmai utat maximum 2 fő részére a Porcelanosa burkolatgyárba, Spanyolországba. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, a szállást, és a vendéglátást.

3. helyezett: Terleczky Ádám

Díja:

A pályázatot támogató cégek felajánlanak egy 3 napos szakmai utat maximum két fő részére a soron következő, 2019. szeptemberében megrendezésre kerülő Cersai (Nemzetközi Burkolat és Fürdőszoba Felszerelés Expo) kiállításra, Bolognába. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, a szállást és a szakmai belépőjegyet a kiállításra.


Különdíjak:

  • Az Archline Kft. felajánl egy 1 éves előfizetést 444.000,- Ft+Áfa értékben az ArchLine.XP Professional belsőépítészeti tervező programra az általa kiválasztott pályamunka készítőjének.

A különdíjat kapta: Szilágyi Zoltánné Szabó Krisztina

  • Az Arezzo Design Kft. az enteriőr pályázat különdíjaként az általuk legszebbnek ítélt fürdőszoba tervezőjének felajánl egy 20.000 Ft értékű Arezzo Design márkájú szaniter tisztítócsomagot.

A különdíjat kapta: Terleczky Ádám

  • Az IBD Magyarország Kft. – Egger márkája az általa legszebbnek ítélt pályamunka készítőjének egy 2 éjszakás, 3 napos EGGER gyárlátogatást ajánl fel.

A különdíjat kapta: Dudás Nóra

  • Az EGLO LUX Kft. az EGLO Shop in Shop üzletek támogatásával a gyakorló tervezői kategória nyertesének felajánlja, hogy egy mindkét fél számára előnyös – 600.000,- Ft összdíjazású – szerződésben rögzített feltételekkel, 2019-ben, egy éven keresztül az EGLO „Stílus Nagyköveteként” jelenhet meg a cég média kampányában.

A különdíjat kapta: Dudás Nóra

  • A GEO 96 Kft – KŐ-TÁR az általa legszebbnek ítélt természetes kőburkolat felületek tervezőjét 1 db egyedi, faragott kő dísztárgy/szobor különdíjjal jutalmazza.

A különdíjat kapta: Terleczky Ádám

  •  A Hörmann Hungária Kft. különdíja a leginnovatívabb Hörmann termékfelhasználást tartalmazó pályázat részére egy szakmai úton való részvétel teljes ellátással, mely magában foglalja a BAU2019 Nemzetközi Építőipari Vásár megtekintését. A BAU kiállítás évek óta a világ legrangosabb építőipari seregszemléje. 2019-ben minden eddiginél nagyobb területen, 18 csarnokban, több mint 200.000 m²-en várják az érdeklődőket. A vásár egyedülálló lehetőséget biztosít az építészek, tervezők számára, hogy megismerjék a legmodernebb építőanyagokat és építészeti megoldásokat.

A különdíjat kapta: Barabás Adrienn dr.

●        A Lakberendezők Országos Szövetsége, az első helyezetteknek felajánl egy-egy 1 éves díjmentes LOSZ tagságot.

A különdíjat kapta: Bóna Mónika, Baranyai Gergely, Hudra-Kiss Nikolett, Pimiller Mária

  • Az Otti Manufactura Kft. felajánlja, hogy a termékeit legkreatívabban felhasználó pályázót, aki legesztétikusabban és legeredetibb enteriőrben jeleníti meg az Otti burkolatokat, egy szakmai nap keretében vendégül látja Székesfehérváron. A nyertesnek lehetősége lesz bepillantani a gyártásba, a technológiába, valamint meglátogatja a székesfehérvári és ausztriai OTTI üzleteket is.

A különdíjat kapta: Sághy Kata

  • A RAVAK Hungary KFT. az általa legszebbnek ítélt pályamunka készítőjének felajánl egy 50.000 Ft értékű RAVAK utalványt.

A különdíjat kapta: Barabás Adrienn dr.

  • A Trilak Festékgyártó Kft. az általa legszebbnek ítélt pályamunka készítőjének felajánl egy darab Capsure színmérő készüléket.

A különdíjat kapta: Barabás Adrienn dr.

  • A VS Fürdőszoba Kft. az általa legszebbnek ítélt pályamunka készítőjének felajánl egy lézeres távolságmérőt kb. 50.000 Ft értékben.

A különdíjat kapta: Terleczky Ádám

Minden Díjazottnak ezúton is szívből gratulálunk! Mindenkinek köszönjük, aki beadta pályázatát, időt és energiát szánt a pályamű elkészítésére, gratulálunk Mindenkinek.

A weboldalra az összes pályamunkát feltesszük és közönségszavazást indítunk, amelyre előreláthatólag novemberben kerül sor.

2021. december 16.

Mivel dobd fel a karácsonyi ünneplést?

Ha kicsit többre vágyunk a megszokott, mindenhol látható karácsonyi díszeknél, érdemes saját, rendhagyó dekorációval készülni az ünneplésre. Miért nem próbálunk ki ilyenkor valami...

2021. november 17.

Szauna tippek kezdőknek és haladóknak

Az északiak tudják a boldogság és az egészséges élet titkát – hiába a hideg és a ború, mégis a legboldogabb népek közé tartoznak. Ennek természetesen több különféle oka is...

2021. október 22.

Nyerj 500 000 forintot, és emeld új szintre otthonodat!

Hogyan turbóznánk fel otthonunkat félmillió forintból? Ennyi pénzből rengeteg otthoni fejlesztést megvalósíthatunk, hogy tényleg olyan legyen életterünk, mint amilyennek megálmodtuk...