Pályázati eredmények 2018 – Style&Draw enteriőr tervezési pályázat

Pénteken kihirdettük a Style&Draw enteriőr tervezési pályázatunk eredményeit az OtthonDesign ősz kiállítás keretében, egy nagyszabású díjátadó eseményen. A Zsűri döntése értelmében a következő eredmények születtek:

A szakmát még tanuló, hallgatói jogviszonnyal rendelkező pályázói kategória díjai:

1. helyezett: Hudra- Kiss Nikolett és Pimiller Mária

Díja:

A pályázatot támogató cégek fődíjként felajánlanak egy szakmai utat maximum 2 fő részére a 2019. évi „i Saloni” – Milánói Bútorkiállítás és Vásárra. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, 3 éjszaka szállást, és 3 napos szakmai belépőjegyet a kiállításra.

2. helyezett: Barabás Adrienn dr.

Díja:

A pályázatot támogató cégek felajánlanak egy 3 napos szakmai utat maximum két fő részére a soron következő, 2019 szeptemberében megrendezésre kerülő Cersai (Nemzetközi Burkolat és Fürdőszoba Felszerelés Expo) kiállításra Bolognába. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, a szállást és a szakmai belépőjegyet a kiállításra.

3. helyezett: Sághy Kata

Díja:

A pályázatot támogató cégek felajánlanak a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA-ba 2 főre szóló, 2 napos ajándékutalványt.

A szakmában már gyakorló tervezőként dolgozó pályázói kategória díjai:

1. helyezett: Bóna Mónika és Baranyi Gergely

Díja:

A pályázatot támogató cégek fődíjként felajánlanak egy szakmai utat maximum 2 fő részére a 2019. évi „i Saloni” – Milánói Bútorkiállítás és Vásárra. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, a 3 éjszaka szállást és a 3 napos szakmai belépőjegyet a kiállításra.

2. helyezett: Szilágyi Zoltánné Szabó Krisztina

Díja:

A pályázatot támogató cégek felajánlanak egy 3 napos szakmai utat maximum 2 fő részére a Porcelanosa burkolatgyárba, Spanyolországba. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, a szállást, és a vendéglátást.

3. helyezett: Terleczky Ádám

Díja:

A pályázatot támogató cégek felajánlanak egy 3 napos szakmai utat maximum két fő részére a soron következő, 2019. szeptemberében megrendezésre kerülő Cersai (Nemzetközi Burkolat és Fürdőszoba Felszerelés Expo) kiállításra, Bolognába. A díj tartalmazza az oda-vissza utazást, a szállást és a szakmai belépőjegyet a kiállításra.


Különdíjak:

  • Az Archline Kft. felajánl egy 1 éves előfizetést 444.000,- Ft+Áfa értékben az ArchLine.XP Professional belsőépítészeti tervező programra az általa kiválasztott pályamunka készítőjének.

A különdíjat kapta: Szilágyi Zoltánné Szabó Krisztina

  • Az Arezzo Design Kft. az enteriőr pályázat különdíjaként az általuk legszebbnek ítélt fürdőszoba tervezőjének felajánl egy 20.000 Ft értékű Arezzo Design márkájú szaniter tisztítócsomagot.

A különdíjat kapta: Terleczky Ádám

  • Az IBD Magyarország Kft. - Egger márkája az általa legszebbnek ítélt pályamunka készítőjének egy 2 éjszakás, 3 napos EGGER gyárlátogatást ajánl fel.

A különdíjat kapta: Dudás Nóra

  • Az EGLO LUX Kft. az EGLO Shop in Shop üzletek támogatásával a gyakorló tervezői kategória nyertesének felajánlja, hogy egy mindkét fél számára előnyös - 600.000,- Ft összdíjazású - szerződésben rögzített feltételekkel, 2019-ben, egy éven keresztül az EGLO „Stílus Nagyköveteként" jelenhet meg a cég média kampányában.

A különdíjat kapta: Dudás Nóra

  • A GEO 96 Kft – KŐ-TÁR az általa legszebbnek ítélt természetes kőburkolat felületek tervezőjét 1 db egyedi, faragott kő dísztárgy/szobor különdíjjal jutalmazza.

A különdíjat kapta: Terleczky Ádám

  •  A Hörmann Hungária Kft. különdíja a leginnovatívabb Hörmann termékfelhasználást tartalmazó pályázat részére egy szakmai úton való részvétel teljes ellátással, mely magában foglalja a BAU2019 Nemzetközi Építőipari Vásár megtekintését. A BAU kiállítás évek óta a világ legrangosabb építőipari seregszemléje. 2019-ben minden eddiginél nagyobb területen, 18 csarnokban, több mint 200.000 m²-en várják az érdeklődőket. A vásár egyedülálló lehetőséget biztosít az építészek, tervezők számára, hogy megismerjék a legmodernebb építőanyagokat és építészeti megoldásokat.

A különdíjat kapta: Barabás Adrienn dr.

●        A Lakberendezők Országos Szövetsége, az első helyezetteknek felajánl egy-egy 1 éves díjmentes LOSZ tagságot.

A különdíjat kapta: Bóna Mónika, Baranyai Gergely, Hudra-Kiss Nikolett, Pimiller Mária

  • Az Otti Manufactura Kft. felajánlja, hogy a termékeit legkreatívabban felhasználó pályázót, aki legesztétikusabban és legeredetibb enteriőrben jeleníti meg az Otti burkolatokat, egy szakmai nap keretében vendégül látja Székesfehérváron. A nyertesnek lehetősége lesz bepillantani a gyártásba, a technológiába, valamint meglátogatja a székesfehérvári és ausztriai OTTI üzleteket is.

A különdíjat kapta: Sághy Kata

  • A RAVAK Hungary KFT. az általa legszebbnek ítélt pályamunka készítőjének felajánl egy 50.000 Ft értékű RAVAK utalványt.

A különdíjat kapta: Barabás Adrienn dr.

  • A Trilak Festékgyártó Kft. az általa legszebbnek ítélt pályamunka készítőjének felajánl egy darab Capsure színmérő készüléket.

A különdíjat kapta: Barabás Adrienn dr.

  • A VS Fürdőszoba Kft. az általa legszebbnek ítélt pályamunka készítőjének felajánl egy lézeres távolságmérőt kb. 50.000 Ft értékben.

A különdíjat kapta: Terleczky Ádám

Minden Díjazottnak ezúton is szívből gratulálunk! Mindenkinek köszönjük, aki beadta pályázatát, időt és energiát szánt a pályamű elkészítésére, gratulálunk Mindenkinek.

A weboldalra az összes pályamunkát feltesszük és közönségszavazást indítunk, amelyre előreláthatólag novemberben kerül sor.

Lakáshitel

Nálunk egyedi kamatkedvezmény igénybevételére is van lehetőség.

Minősített Fogyasztóbarát hitellel a törlesztőrészlet a futamidő végéig fix.

Lakástakarék

Korszerűsítené, felújítaná vagy bővítené otthonát?

Lakástakarékkal egyszerű a megoldás.

Személyi kölcsön

Egyszeri nagyobb összegre van szüksége?

A személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül bármire szabadon felhasználhatja.

Segítünk ingatlanfinanszírozással
kapcsolatos tervei megvalósításában.
Érdekel
2019. november 29.

Élménykávéval habos-babos az ünnep

Tartja magát a gondolat, hogy szívünk hölgyének vagy édesanyánknak karácsonyra háztartási gépet ajándékozni éppen olyan tabu, mint a férfiaknak zoknit. A designerzoknik és prémium...

2019. november 07.

Köszönjük! – MagyarBrands díjas lett az Arezzo Design

Hiszünk a minőségben. Hiszünk abban, hogy az Arezzo Design fürdőszobai termékeivel szebbé, jobbá és kényelmesebbé tehetjük ügyfeleink mindennapjait. 

2019. október 31.

Ősszel is lehet meleg a teraszunk!

Ne gondoljuk, hogy a borongosóabb őszi, kora téli napok egyben a teraszon, kertben töltött idő végét jelentik. Igaz, hogy a hőmérséklet csökken és elfér rajtunk néhány réteg ruha,...