Ön is felújít 2018-ban?

Aki manapság felújításra adja a fejét, nincs könnyű helyzetben. Rengeteg gyártó rengetek terméke áll rendelkezésre, és ez a dömping néha zavaró lehet. Olyan mennyiségű termékből kell választani, az igen embert próbáló feladat.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

Ha padló cserén is gondolkodik, ez a cikk Önnek szól!

EGGER – az örök megújuló

Pár szót az EGGER gyárról, aki a maga nemében piacvezető Németországban, és hazánkban is egyre népszerűbb:

Kiváló minőségű termékek, hitelesített termelési folyamatok és fenntarthatóság – azaz EGGER Laminált Padló! A stílus nem csupán ízlés kérdése, az alakításában a pillanatnyi divatirányzatok és a helyi hagyományok is közrejátszanak. A termékek mindegyike az új, gyors, valamint könnyű burkolást eredményező „Uni fit” összepattintós rendszerrel készült. A termékek strapabíróságukat köszönhetik a robusztus felületeknek, melyek ellenállnak a horzsolásoknak, karcolásoknak, s az aqua+ családok esetében a nedvességnek is. A cél egyértelműen az életterek tervezésének legmagasabb szintű kiszolgálása.

Az EGGER, követve a piaci trendeket 3 évente megújítja palettáját, ez azt jelenti, 3 évente teljesen új padlódekorokkal rukkol elő! Ez igazán egyedülálló a piacon!

Az új EGGER kollekcióval most már otthonunkban teljes szabadságban élvezhetjük az új EGGER kollekciót, ugyanis a padló jellemzői valamennyi helyiség sajátos igényeihez igazíthatók! Legyen tehát hangulatos atmoszféra a nappaliban, robusztus tulajdonságok a bejáratnál, az előszoba környékén, legyen kellőképpen csendes a gyerekszoba padlója, ahogyan a fürdőszoba és a konyha területén lerakott laminált padló pedig ne féljen a víztől.

80 különböző dekor és páratlanul egyszerű telepítés jellemzi még mindezeken felül – az adott a helyiségekhez ideálisra tervezett megoldásokat!

Kiváló minőségük révén az EGGER különböző rétegei, és kedvező telepítési megoldásai életünk részeivé válhatnak, és azok is maradhatnak hosszú-hosszú ideig! A professzionális telepítés nemcsak a gyártó – egyébként igen nagylelkűre szabott – garanciális idejét jelenti, hanem valóban nagyobb könnyebbséget, az eddiginél is jóval nagyobb kényelmet jelent.

Egyedi installációs megoldásokat fejlesztettek ki ugyanis a különösen nehezen hozzáférhető helyekre, mint például a radiátorok környéke, az egyenetlen padlók vagy az áthidaló területek, a csempével vagy padlószőnyeggel borított területek közötti átmenetek, vagy szőnyegre helyezett csővezetékek helyei.

Mindezeket a megoldásokat pedig abszolút egyedivé is tehetjük:  80 dekor, 80 felület közül választhatjuk ki azt a változatot, mely tökéletesen beleillik otthonunk terveibe, kialakításába.

Látott már halszálka mintás laminált padlót? Vagy olyat, ami olyan, mint egy dizájnos, koptatott padló, akár csak a dizájner farmerek?

Nos, ha érdekli a különleges az EGGER Önnek való!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...