Nézz körül a rocksztár Travis Barker lenyűgöző kaliforniai otthonában!

A világ egyik legjobb dobosa fantasztikus Los Angeles-i villában él a családjával.

A 46 éves Travis Barker a Blink 182 punkrock-zenekar dobosaként vált világhírűvé, és azóta számos előadóval dolgozott együtt – dinamikus dobolásával pop-, rock- és hiphop-dalok sikeréhez is hozzájárult, és többször is megválasztották a világ egyik legjobb dobosának.

A sikernek köszönhetően a korábban szemétgyűjtőként dolgozó Barkerből hamar befolyásos rockzenész lett – a korábbi punkból pedig mára családapa. Tetőtől talpig teletetovált családapa.

Barker vagány stílusa azt sugallná, hogy extravagáns, vad otthonban él – a valóság azonban mindenkit meglepő: a zenész Los Angeles-i (egészen pontosan calabasasi) villája ugyan letisztult, megnyugtató, barátságos.

Igazi zen otthont hozott létre, amelyben a nívós belsőépítész Waldo Fernandez volt segítségére.

“Nagyon tetszett a munkájának az egyszerűsége és a zensége. Rögtön egymásra hangolódtunk”

– mondta Barker. A zenész olyan otthonra vágyott, ahol minden a békéről szól; ahol kikapcsolódhat, gondolkodhat, lazíthat két világkörüli turné közt vagy egy intenzív stúdiózás után. 

Épp ezért a visszafogott színpaletta, a sok lenvászon, a meleg, patinás fa részletek és az egyedi, századközepi modern stílusú bútorok. És persze a sok-sok zöld szobanövény.

Persze a gyerekek miatt figyeltek arra, hogy az otthon ne csak stílusos, de barátságos és kényelmes is legyen – minden tele van kényelmes ülőbútorokkal, és természetesen játszószoba is akad a villában, pingpongasztal és társasjátékok garmadájával.

Ha hasonlóan különleges konyhabútorokra vágyunk, nézzünk körül a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában!

Mivel Dél-Kaliforniáról van szó, ahol az év nagy részében remek az idő, a hatalmas terasz és a gyönyörű, medencés kert szinte elmaradhatatlan. A terasz egybenyitható a nappalival, így szinte összefolyik a kültér és a beltér – tökéletes az egység, és teljes a zen-hatás.

A stílusos, méretes medencéhez természetesen jakuzzi is tartozik. Ha mi is szeretnénk egy pezsgést vinni otthonunkba, a SpaTrend prémium masszázsmedencéivel megtehetjük.

Travis Barker családi háza nem olyan, mint amilyet az ember a tetovált rockertől várna – mégis kiválóan illik hozzá az ízlésesen berendezett, megnyugtató, békés enteriőr.

A képek forrása: Architectural Digest

Fotós: Christopher Sturman

Styling: Amy Chin

A cikk szponzorált lakberendezési linkeket tartalmaz.

TERMÉKEK, AMIK ÉRDEKELHETNEK

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...