IBD – Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben

A lakás szintjeit összekötő lépcső gyakori használatnak és nagy terhelésnek van kitéve. Az IBDesign megoldást kínál régi, megkopott lépcsők felújításához és új lépcsőfeljáró építéséhez is, legyen szó akár laminált padló, faparketta vagy vinyl lépcsőburkolatról.

A cikket szerkesztette: Egger by IBDesign

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Az EGGER az első osztályú padló megoldások széles választékát kínálja. A kínálatot természetes hatású dekorok jellemzik és a megfelelő felületi struktúrák kiváló összhangot alkotnak ezekkel a dekorokkal. A választék innovatív padló megoldásai integrált hangszigeteléssel, ragasztás-mentes lerakási rendszerrel és extrákkal, mint például LED lámpákkal rendelkezik. Az EGGER minden padlójával stílusos lakókörnyezetet és teljes megelégedettséget garantál.

EGGER – értékteremtés természetes anyagokból

Értékek a dinamizmus, a hűség, a felelősség és a bizalom, valamint az úttörő szellem megőrzése. Ez, többek között abból fakad, hogy a gyártó nagy mérete ellenére meg tudta tartani családi hangulatát.

Nemzetközi növekedésüket, függetlenségüket a saját teljesítményükkel és kitartó munkájukkal érik el.

Nemzetközi jelenlét

Termékeiket Európában gyártják és értékesítik, ide értve Törökországot és Oroszországot is. Európán kívülre is exportálnak termékeket, de a fő célpiac Európa maradt, ezzel is támogatva az öreg kontinens kereskedelmét.

Innováció

Termékeik újítása azon alapul, hogy folyamatos visszajelzéseket kapnak ügyfeleiktől, melyeket alaposan megfontolva beépítenek a mindennapi folyamataikba, hogy minden vásárlói csoportot teljes körűen ki tudjanak szolgálni a legmagasabb minőségben.

Integráció

Az ügyfelek mellett nagy hangsúlyt fektet a jó és hosszú távú beszállítói viszonyokra is. A gyár ügyesen integrálja folyamatait beszállítóival.

A fa felelősségteljes felhasználása

A nyersanyagokat gondosan, felelősségteljesen használják fel. A természethez hasonlóan, a gyár is arra törekszik, hogy olyan ciklusokat, folyamatokat szervezzen, mely a környezetet a legkevésbé károsítja, és lehetővé teszi az erőforrások megóvását.

Identitás

A cég kiemelt figyelmet szentel dolgozóira, és megállás nélkül erősíti jelenlétét a piacon a jól képzett, folyamatos tudást szerző kollégákon keresztül.

Ügyfeleik számára innovatív megoldásokat, piacorientált termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, melyek természetes és megújuló anyagból készülnek.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Egger by IBDesign

EGGER

Az EGGER olyan lépcsőburkoló rendszerrel rendelkezik, amely bármilyen lépcsőre könnyedén felszerelhető és személyre szabottan alakítható. Mivel egy gyárilag elkészített, méretre vágható laminált burkolatú lépcsőről van szó, lehelyezése könnyű, ez által költséghatékony megoldás.

A kiválasztott laminált padló elemek a teljes lépcsőfeljáróhoz alkalmazhatók. A lépcsőfokok feljárólapjai tartós és ellenálló laminált padlólapból készülnek. A szobába pedig a lépcsőburkolattal megegyező mintázatú EGGER laminált padlóburkolat kerülhet.

HARO

A természetes anyagok, a valódi fa jelenléte rendkívül fontos a természetes légkörű modern otthonok kialakításánál. A HARO Interior egyedi lehetőséget kínál, hiszen falkialakításhoz, lépcsőburkolatokhoz és akár a nappali asztalának kialakításához is alkalmazhatjuk.

A HARO esetében választhat parketta, laminált padló vagy a DISANO formatervezett padló közül is. Minden esetben megmutatkozik a természetesség és a tökéletes optika, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a lépcsőt beépítse a helyiséggel kapcsolatos elképzeléseibe.

A lépcsőburkolattal megegyező padlóburkolatot is választhat, mely a helyiség számára eleganciát és harmóniát kölcsönöz. A lépcsőlezáró élek és az oldalburkolatok parketta, laminált padló és a DISANO formatervezett padlókhoz is rendelkezésre állnak.

DESIGNFLOORING

A DESIGNFLOORING egy kiváló minőségű vinyl padlóburkolat, melynek kínálatában kő és fa megjelenéssel rendelkező burkolatok is megtalálhatóak. Rendkívül valósághű a megjelenése, emellett kellemes, meleg érzetet nyújt a talpnak, járáskor pedig halk. Alacsony szerelési magasságának köszönhetően felújításkor és padlófűtés kialakításakor is könnyedén alkalmazható, de lépcső burkolására is tökéletesen alkalmas.

A DESIGNFLOORING számára fontos a környezet védelme, így mindent megtesz a gyártási folyamatok javítása érdekében. A természetes anyagok inspirálta design több terméküket is jellemzi. A valósághű és variálható luxus vinyl padlóburkolatok létrehozása a gyár szenvedélye.

Style&Home Lakberendezési Központban található IBDesign mintatermében megtekintheti a lépcsőburkolásra alkalmas burkolatokat, melyek között szakértő kollégáink segítenek eligazodni, hogy az Önnek leginkább megfelelő lépcső kerüljön otthonába.

Tervezze meg útvonalát hozzánk!

2023. február 22.

Reflektorfényben a tavaszi megújulás

Kétség sem fér hozzá, de a tavasz eljövetelével a legtöbbször szüksége van otthonunknak egy kiadós tavaszi nagytakarításra, amely által az évszaknak megfelelő megújulást is...

2022. április 26.

Így válassz padlót otthonod helyiségeibe!

Összeszedtük, melyik helyiségbe milyen típusú padló illik a legjobban. Sokan az otthontervezésnél nem fordítanak elég figyelmet a padlóválasztásra: a koncepció csupán annyi, hogy a...

2022. április 13.

Kihagyhatatlan program a lakberendezés szerelmeseinek: járd be az IBDesign lenyűgöző bemutatótermét!

Fantasztikus kínálat, rengeteg inspiráció, mindenre kiterjedő szaktanácsadás és felejthetetlen élmények várnak ránk – és akár virtuálisan betekinthetünk a padlók és...