Melegburkolatot szeretne fürdőszobájába? a Vinyl padló tökéletes választás!

És még akkor sem kell aggódnia, ha padlójához illő kádat és mosdót keres, hiszen ma már komplett koncepcióból válogathat, akár egyedi stílusához tervezve. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogy tudjuk számunkra kedvelt stílusjegyet vagy életérzést becsempészni a konyhába, most bemutatjuk, hogy tudjuk mindezt a fürdőnkben is megjeleníteni, akár melegburkolattal megoldva. A sokoldalú vinyl padló megjelenésével ugyanis már a vizes helyiségek melegburkolattal való fedése sem lehet probléma.

A cikket szerkesztette: Designflooring by IBDesign

Az Egyesült Királyságban közel 40 évvel ezelőtt létrehozott cég világszerte több mint 300 embert foglalkoztat. Fő piacai Franciaország, Németország és Hollandia, de mivel egyre nagyobb az igény termékeikre, ezért folyamatosan nyitnak a keleti országok felé is.

A padlók

Főleg lakásokba és üzletekbe gyártja padlóit a gyár, ami lenyűgöző kinézetével, és könnyű tisztíthatóságával mára sokak kedvence lett.
Mindegyik termék rendelkezik testre szabható funkcióval, így igazán különleges és egyedi helyiségek alakíthatók ki. Sokféle stílus, kivitel és forma közül választhat, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lapot.

A Designflooring termékeivel növelheti a térérzetet különleges színekkel, hatásokkal elérve ezt.

A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Megfizethető és sokoldalú, számos szín, méret és minta közül választhat, amelyek biztosítják, hogy megtalálja azt az egyedi padlót, amely tökéletes otthonába.

Innovatív design-jával, csillogó lapjaival nem véletlen, hogy egyre nagyobb teret hódit hazánkban is.

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Designflooring by IBDesign


Nézzük, mely stílushoz, mely termék illik legjobban:

Rusztikus, country, vagy naturalista stílusra vágyik?

A Designflooring Country Oak vízálló vinyl padlóját mind a vidéki, úgynevezett country stílusú otthonokba, mind pedig a rusztikus, naturalista otthonokba bátran ajánljuk.

Az akár 30 évre szavatolt termék gyönyörű felületét hosszú időn át élvezhetjük, és mivel a természetes fa textúrája mindig népszerű lesz, így az időtlen trend jegyében bármikor naprakészen vállalhatjuk ezt a szépséges felületet.A 250X1050 mm hosszú illetve széles, közepesen világos modell a LooseLay termékcsaládban található meg a Designflooring gyártónál. PVC hordozóanyaga és a vinyl sokoldalú tulajdonságai biztosítják azt, hogy a termék valóban vízálló.

Mellé a Marmorin Selia termékcsaládját javasoljuk, mely a tágas, ám egyszerűségében nagyszerű formáival, nemes anyagával méltán lehet e stílus jeles képviselője.Az öntöttmárvány termékek további előnye a szabadon formázható dizájn, a javíthatóság és hogy komoly, elkötelezett környezettudatos gyárban készülnek.

Az urbánus, városias, loft jellegű terekbe is van egy kiváló ajánlatunk

Akik a loft jellegű, vagy urbánus, városi stílust kihangsúlyozó otthonukba keresnek melegburkolatot, inkább a natúr kövek szépségénél maradnak. A melegburkolat mezítláb is jó érzés a talpunknak, ugyanakkor mégis megadja azt az eleganciát, amit egy szép természetes kő képes adni.A Designflooring Canberra vízálló vinyl padlót burkolhatjuk padlófűtéshez, tehetjük konyhába, fürdőszobába, hisz felületének köszönhetően nem csúszik.

A szintén 30 évre tervezett, 457X610 mm széles PVC hordozó anyagú lapokkal is hosszútávra, környezettudatos módon tervezhetünk, melyet a Designflooring Art Select termékcsaládjában találhatunk meg.

Ha kád, akkor Marmorin…

A loft stílusú otthonokba egy puritán, egyszerű zuhanyzó is megteszi, de ha a kádas megoldást jobban kedveljük, akkor a Marmorin Balia fürdőszoba koncepciója mind stílusban, mind kényelemben ideális választás. Ez a koncepció kényelmes, szögletes formavilágú, lekerekített sarkokkal rendelkező térben álló kádat és mosdót is tartalmaz.Klasszikus terek – az elegancia, az egyszerűség párosa

A Designflooring vízálló vinyl padló újdonságai, még a hagyományos, klasszikus ízlésűek szívébe is képesek belopni magukat – például a szépséges Designflooring Primo vízálló vinyl padlójával.A finom rajzolatú, közepes színtónusú, meleg hatású szépség a hagyományos faparketta szépen csiszolt, homogén felületével hódít, természeten nem halszálka mintával.

A kedvező ár mellett itt is élvezhetjük a 30 éves garanciát, és a tágas, egybefüggő felületet, melyet a 1219X228 mm-es lapokkal egyszerűen elérhetünk. Hófehér bútorokkal, fehér falakkal társítva egyszerű, ízléses lehet az otthonunk, miközben a meleg, kellemes fa hatását abszolút környezettudatos módon jelenítettük meg a terekben.

Fürdőszoba koncepciót, berendezést illetően ajánlatunk a Marmorin Pia kollekció, mely az öblös, tágas és kényelmes kádat klasszikus, hajtott peremmel jeleníti meg, a hozzá illő mosdót pedig bármely épített pultba beilleszthetjük, de akár még tárolós mosdó alatti szekrényt is tervezhetünk alá.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...