Megfelelő fény egy kattintással: EGLO Relax & Work

Otthonunkban az eltérő helyek, élethelyzetek más-más fénymennyiséget és világítást igényelnek, amit különböző fényerejű, színhőmérsékletű lámpákkal meg tudunk valósítani. De mit tegyünk, ha egy adott helyiséget más-más célokra is használunk, és ezekhez eltérő fényre lenne szükségünk? A megoldás az EGLO Relax & Work.

A cikket szerkesztette: EGLO Lux Kft.

A mai rohanó, felgyorsult világunkban a különböző megatrendek hatásaival számolva (pl. globalizáció, urbanizáció) valamint, hogy emellett egyszerre kell helytállnunk otthon és a munkahelyünkön, egyre fontosabbá válik, hogy olyan helyen dolgozzunk és éljünk, ahol jól érezzük magunkat. A relaxáció fontos eszköze pedig a fény. A világítás minősége, erőssége, színe hatással van szervezetünkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, figyelmünk intenzitására, valamint számos alternatív gyógyító terápia eszköze is. Manapság számos lehetőség nyílik a lakás, a munkahely stílusához harmonizáló világítás megtervezésére, kialakítására, illetve az ehhez megfelelő lámpák, fényforrások kiválasztására, beszerzésére.

Az EGLO LUX Kft. legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának megfelelő és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket. A cég történelmi múltja 1969-re nyúlik vissza, amikor Ludwig Obwieser Ausztriában megnyitotta az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven. 1986-ban megalapították az első leányvállalaltot Németországban és egyre népszerűbbé váltak az EGLO termékek az európai piacon. Mára már 60 leányvállalat dolgozik a konszernen belül és több mint 132 országban vannak jelen, nemcsak Európában, hanem Kínában, Indiában, Amerikában is. Az EGLO LUX Kft. – mint az EGLO egyik leányvállalata- 1992-ben kezdte el a működését Dunakeszin, és röviddel ezután felépült az EGLO gyár Pásztón, ahol mára már 12 ezer darab lámpa gyártása történik naponta. A kereskedelmi központ és az első bemutatóterem Dunakeszin található, de az EGLO 2019-ben Budapesten, majd 2020-ban Budaörsön újabb lámpaszalont nyitott. Ezekben az üzletekben, valamint az országos SHOP in SHOP partnerüzletekben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is megvásárolható.

Az EGLO márka sikere abban áll, hogy gyorsan reagál és érzékeny a világ vezető lakberendezés és design trendjeinek a változására, valamint a termékeket, termékcsaládokat a vevői igények és visszajelzések alapján – 90%-os saját fejlesztéssel – tervezi és alakítja ki. Vezető szerepét többek között a magas szintű minőség (5 év jótállás LED panelekre), megbízhatóság és a kiváló kültéri, beltéri és fényforrás termékválaszték garantálja. A Vintage, rusztikus, antik stílusú lámpák éppúgy megtalálhatóak náluk, mint a skandináv, klasszikus stílus és a modern/ minimalista, praktikusságra törekvő stílust képviselő termékek.

Az EGLO piacformáló vállalkozásként mindig törekszik a folyamatos megújulásra, mivel a termékek működtetéséhez a legmodernebb technológiákat használja fel pl. energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerő szabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció, az „EGLO connect” .

Az EGLO LUX-nál mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket, árban, minőségben és stílusban, ezt az üzenetet a cég szlogenje „világos”-an közvetíti is:

my light my style – az én lámpám az én stílusom

Nézzenek be hozzánk!

Kapcsolat
EGLO Lux Kft.

A LED technológia elterjedése a világítástechnikában lehetővé tette, hogy a lakásvilágítás tervezésekor már ne csak két szempontot vegyünk figyelembe – a lámpa stílusát és a fényerőt, ami a hagyományos izzók idejében tulajdonképpen egyet jelentett a „Watt-számmal” -, hanem már azt is elvárhatjuk, hogy a mesterséges világítás maximálisan szolgálja kényelmünket, igényeinket.

Az EGLO igyekszik a fogyasztói igényeket maximálisan kielégíteni, ezért a legkülönbözőbb technikai újításokkal léptünk elő a jelenlegi szortimentünkben.

Bemutatjuk a Relax & Work termékeinket

A Relax & Work olyan fényforrás vagy lámpa, ami a leggyakrabban előforduló kétféle élethelyzet világítási igényét elégíti ki, s mindezt egyszerűen, a meglévő kapcsolóval irányítva.

Egy esti beszélgetéshez a nappaliban, egy hangulatos családi vacsorához az étkezőasztalnál, vagy a reggeli ébredés után az előszobában, fürdőszobában, amikor még érzékenyebb a szemünk, és túlságosan vakítónak éreznénk az erősebb fényt, gyengébb, nyugtatóbb, sárgásabb fényre van szükségünk. A Relax & Work lámpát, fényforrást felkapcsolva ezt a fényt kapjuk: a lámpa 50%-os fényerővel, 2700 Kelvin színhőmérsékletű melegfehér fénnyel világít.


Máskor az étkezőasztalt konyhai munkák előkészítésére használjuk, vagy éppen ott dolgozunk, gyermekünk ott írja a házi feladatát. Vagy az íróasztali lámpát nem háttérvilágításra szeretnénk használni, hanem dolgozunk mellette, akár éjszaka, és nem akarunk elálmosodni, figyelnünk, koncentrálnunk kell a munkára. Vagy a kanapé melletti állólámpánál vagy fali lámpánál olvasunk, kézimunkázunk, emiatt jól – élesen, színhűen – kell látnunk. A Relax & Work lámpával ez nem gond: ha 2 másodpercen belül kettő kattintunk, akkor a másik funkció lép életbe, ami 100%-os fényerőt és 4000 Kelvin semlegesfehér fényt jelent.

A Relax & Work előnyei:

– LED technológiával készül, energiafogyasztása töredéke a hagyományos izzóénak

– bármilyen kapcsolóval használható (kivéve a fényerőszabályzós, „tekerős” kapcsolót), így nem kell beruháznia új kapcsolóra

– hagyományos kapcsoló használatával kétféle fényhatás állítható be egyszerűen

– kapható komplett lámpa

– a legelterjedtebb foglalatokkal fényforrás is kapható (E27, E14, GU10), így elegendő csak az izzót/fényforrást kicserélnie lámpájában, és máris élvezheti a Relax & Work előnyeit

Relax & Work lámpáinkról, fényforrásainkról itt tudhat meg többet:

LÁMPÁK

FÉNYFORRÁSOK

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...