Jó minőségű padlót szeretnék, csak az drága…

Jó minőség kedvező áron is létezik, de az gyár bevezető akciója hamarosan lejár. Vásárlás előtt azt javasoljuk, valóban győződjön meg a minőségről…

A cikket szerkesztette: Haro by IBDesign

A családi vállalkozás, amit 1866-ban a bajorországi Rosenheimban Franz Paul Hamberger téglagyár és fűrészüzemként indított. Mára Németország vezető parkettagyártója. 150 év után is családi vállalkozás maradt, tulajdonosi vezetés alatt a negyedik és ötödik generáció kezében. A tradíció és innováció ezen egysége jelzi a HARO parkettát is.

A Haro parkettagyár története

Az értékes fából, ami rendezett erdőgazdálkodásból származik, a legmodernebb innovatív gyártási technológiákkal, kiváló parketta készül, ami minden lakást értékkel ruház fel, és a lakásból otthont teremt.

A HARO TRITTY laminált padlóburkoló választásával az Ön előnye közel 150 éves fa megmunkálásból származó tudásunkból és 60 éves többrétegű parketta gyártásából származik. Mint parketta specialista, igazán jó érzéssel ajánljuk a legszebb és legtermészetesebb HARO fa burkolóinkat, melyek szinte megkülönböztethetetlenek a valódi parkettától. A megtévesztésig valódinak ható stlíusjegyek alapján válik igazán vonzóvá a laminált padlóburkoló termékcsalád is. Kedvelt és divatos termékek, mint a HARO TRITTY Campus, a HARO TRITTY Loft vagy a hosszabb formátumú HARO TRITTY Gran Via hangsúlyozzák a káprázatos parketta megjelenést.

A Hamberger cég generációk óta családi vállalkozásként működik, így előnyhöz jut a legendás „Németországban gyártott” minőségi termékekből is. Nyerjen inspirációt az összehasonlíthatatlanul széleskörű laminált burkolóinkból!

Akár a sokoldalú 75-ös szériából választ, vagy a keményebb 100-as szériából, akár az extraerős 250-es termékekből – mindegyik esetben olyan laminált padlót választ, mely lába alá varázsolja a padló iparban jelen lévő innovatív technológiát. Igazán kiemelkedő az egyedülállóan egyszerű és gyors installációs rendszer a „Top Connent”, akárcsak a ConforTec technológia a HARO TRITTY Silent CT-nél, mely a világ legcsendesebb laminált burkolója.

Azoknak ajánljuk, akik magas minőségű természetes padlóburkolót szeretnének. A HARO parketta és padló a megfelelő választás!

HARO gyár a minőség jegyében

Tapasztalt munkatársaikkal és a parkettagyártás évtizedes know-how-jával tudják biztosítani a Made in Germay, Made by HARO márkaminőséget. A legjobb példát parkettapadlóik ragasztása szolgáltatja. Világméretű szolgáltatóként parkettaléceiknek a trópusokon ugyanolyan tartósaknak kell lenniük, mint a sarkvidéken. Olyan ragasztásokat fejlesztettek ki, amelyek számolnak a legnagyobb kihívásokkal. Kézenfekvő, hogy ennek a többlet-ráfordításnak, amely a jobb minőséget célozza, megvan az eredménye.  A HARO sportpadlók a legkeményebb feltételek között, pl. olimpiai játékok alkalmával is bizonyítják a mesteri tudást. Ami ismét az Önök közvetlen előnyére szolgál. Végeredményben pedig a sport terén szerzett tapasztalataink közvetlenül megjelennek az otthonok számára gyártott parkettalécek gyártásában is. A tapasztalatnak és a know-how-nak ez az előnye jelenti a különbséget a HARO laminált padlók, parafa padlók, a parkettmanufaktur, a CELENIO és a DISANO termékek esetében.

HARO és az innováció

“Az életminőség megváltoztatásához az ügyfelek igényeiről is a legjobb információkkal kell rendelkezni. Hogy ne rohanjunk a trendek után, hanem mi alakítsuk azokat, finom érzékkel napfényre kell hozni a közös fejlesztéseket és igényeket. Mert a jövőben csak így lehet kialakítani az igényeknek megfelelő innovációkat. Hogy a HARO innovációs motorja minden ciklusban működik, azt mutatják az utóbbi években megvalósult úttörő új fejlesztéseink: legyen szó a minden fürdőszobai környezetben kellemes padlóérzetet biztosító Spa-Parkett típusról, a parkettmanufaktur által kézműves munkával előállított prémium padlókról, a clean & green ökológiai ápolószer-családról vagy a színtartósság érdekében UV-védelmet biztosító sunProtect termékről – innovációink mind az életminőség javítását szolgálják az Ön otthonában. Emellett van egy terület, amelyet különösen a szívünkön viselünk: a korlátok nélküli lakhatás. Egy egyre idősödő társadalomban fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek önmagukban meghatározott életet tesznek lehetővé.”

A praktikum és a szépség nálunk egyáltalán nem kizárt.

A HARO márkájú parkettában nemcsak egy közepes méretű családi vállalkozás sok évnyi tapasztalata és magas szintű minőségi követelménye rejlik, hanem számos innovatív megoldás is annak érdekében, hogy a padló lerakása, ápolása és használata még kényelmesebb legyen.

Éppen ezért a HARO munkatársai a ragasztó nélküli Lock Connect, Top Connectés ComforTec lerakási rendszerektől, a kiváló minőségű permaDur, bioTecés naturaLin-Naturöl felületkezelőktől a kényelmes Silent Pro zajcsökkentő alátétig és az aquaShield nedvességvédőig mindig új lehetőségeket keresnek – és találnak – a vállalat fejlesztő és gyártó részlegeiben ahhoz, hogy a fa nyersanyagból egy darab parkettát gyártsanak, amelyben Ön az első pillanattól évszázados örömét leli majd.

HARO a környezettudatosság jegyében

“Ha valaki, mint mi is, természetes anyagokból állítunk elő termékeket, nem mehetünk a természettel szemben, hanem együtt kell működnünk vele. A vállalat több mint 150 éves története azt sejteti, hogy a tartós tevékenység hogyan határozza meg mindennapos gyakorlatunkat. Jól mutatja az ezen a területen tanúsított tényleges elhivatottságunkat az a tény, hogy mi vagyunk Németország első 100% PEFC tanúsítvánnyal rendelkező parkettamárkája. Túlnyomórészt hazai fafajtákat használunk, és ezzel a rövidebb szállítási útvonalaknak köszönhetően a környezetre is kisebb hatást gyakorlunk. A HARO PARKETT alsó szerkezetéhez használt lucfenyő 2/3 részét a régióból szerezzük be.

Legkorszerűbb gyártási technológiáink környezeti szempontból ugyancsak egy lépést jelentenek a megfelelő irányba: így tudunk garantálni magas nyersanyag-kitermelést és azt, hogy ne pazaroljuk az értékes erőforrásokat. A folyamatosan kiigazított gondolkodásmódunk az energiaellátásban is megmutatkozik: már 1971 óta használjuk a gyártás során keletkező fahulladékot öko-áram előállítására, amelyet nemcsak a vállalatunk hasznosít, hanem a közösségi hálózatba is betáplálunk. 1998-ban a Hamberger cég fafeldolgozó vállalatként kapta meg a DIN EN 14001 tanúsítványt és az EU Öko-Audit szerinti következő értékelést: Egy vállalat megélt környezeti kompetenciája helyi gyökerekkel és régi hagyománnyal, amelyet a termékeken már első látásra fel lehet ismerni a “Kék Angyal” környezettudatosságot igazoló környezetvédelmi pecsétjéről.”

Kapcsolat
Bemutatóterem
3D bemutatóterem
Haro by IBDesign

A luxusra vágyó, de arra félve áldozó vásárlók most a HARO bevezető akciójában fél áron juthatnak életüket végig kísérő, prémium kategóriájú szalagparkettához.

Jó minőségű padlót szeretnék, csak az drága…

A HARO Európában a meleg padlóburkolatok csúcsát képviseli és alapvetően két főbb érdeklődő csoport kedvence is lehet mostantól. A vásárlók minden esetben évek múltán is elégedetten nyugtázzák a vásárlást, bár Magyarországon még csodabogárnak számít az a vásárló, aki figyelembe veszi a ritka gyártási technológia tagadhatatlan előnyeit. A másik csoport a lakberendezők csoportja, akik egyre inkább érdekeltek kevés problémát okozó megoldásokkal kiszolgálni megrendelőiket, így biztosítva saját szakmai hírnevüket és nyugalmukat.  A HARO tehát az építkező/felújító vásárlók és lakberendezők álmát is valóra válthatja.

Minek köszönhető a HARO hírneve a padlóburkolatok európai piacán?


fotó: HARO – Hamberger Flooring GmbH & Co. KG

Arra, hogy minek köszönhető az európai hírnév, sokan viccesen mondanák, hogy „az éveknek, meg a rutinnak”. Ebben az esetben ez igaz is, hiszen a HARO a fával 150 éves kapcsolatban van, kiismerte tulajdonságait és folyamatosan fejleszti famegmunkálási technológiáját, mérhetetlen mennyiségű tudásra alapozva.  Ha belegondolunk, hogy a gyár tudatosan adja át  már 6-7 dolgozói generáción át, akkor egyértelmű, miről beszélünk, amikor ezt a padlóburkolatok piacának új belépői számára utolérhetetlen előnyként említjük. A 150 éves tudatos múlt a szervezettség és következetesség magas fokát jelenti, ami a vásárlás pillanatában egyre többeknek tűnik fontosnak.

Vitathatatlan szakértelem

 A HARO, a fát ismerők számára szembetűnő jelekkel közli szakértelmét.

A parketták járófelületén a permaDur és naturaDur lakkrétegek, valamnit a bioTec és naturaLin olajrétegeket találjuk,  a kopásállósági és egyéb igényeknek megfelelően. A szupervékony lakkozás egyáltalán nem csökkenti a természetes fa hatás élményét az érdesített felületű termékeken, az olajrétegek pedig meghagyják a fa lélegző tulajdonságát.

Választásnál ne hagyjuk figyelmen kívül az alapanyagot sem! Nem minden fafeldolgozó mondhatja el magáról, hogy fenntarthatósági törekvései nem csak a gyártási technológiára, hanem az alapanyag utánpótlásra is kiterjednek. A HARO a tökéletes alapanyag ellátás érdekében csak megfelelően gondozott, és újratelepített erdőkből nyeri a fát. A HARO ökológiai terhelése nem növekszik a fakivágások miatt, sőt az alapanyag minőségét is ellenőrzött erdők garantálják.

Az ízlés kiszolgálása a következő mérce. A HARO rendkívül széles választékában megtalálható bármely megjelenési forma (fózolt, színezett, antikolt, sima/rusztikus, kis-és nagy méret), így a belső terek tervezői bátran nyúlnak a HARO kollekciók mélyére, mert van honnan meríteni akár színben, mintázatban, felület textúrában, felületosztásban.

Ez a lehetőség életünkön át elkísér!

A Strip Prestige 4000 család ragasztást nem igénylő klikkrendszerű, 1 osztásos, méteres hosszúságú szalagparketta. Az Oak Sauvage Brushed 2V fantázianevű parketta dizájnja a legújabb divatot követő 2 oldalas fózolást alkalmazza (csapott szélű hosszanti oldalak). Felületét végigsimítva fésült szálú textúrát tapinthatunk, vagyis a természetes hatás érdekében a felület kicsit érdesebb, azaz nem simára csiszolt. Az így kialakított rusztikus felület rendkívül kopásálló permaDur lakkozást kapott. Tisztítása a megszokott háztartási eszközökkel lehetséges. Lépéskomfortját és zajcsillapítását a 3,5 mm vastag kemény tölgy járófelület alatt lévő fenyő hordozó réteg növeli. Tartósságát lakossági felhasználás esetén 30 év garanciával biztosítja a HARO, melyet magyarországi importőre, az IBD Magyarország Kft. szavatol. Keresse a HARO Strip Prestige 4000 termékcsalád Oak Sauvage Brushed 2V típusú akciós parkettáját országos kereskedőhálózatunkban, vagy budapesti mintatermünkben!

Az Önhöz legközelebb eső kereskedő kiválasztását kereskedő választó oldalunk segíti.

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...